Je prebaľovací pult potrebná vec?
Ahojte mam dilemu,ci mam kupit prebalovaci pult,alebo nie.Mam totiz nizke postele a na chrbat by to bolo asi dost,kedze mam aj skoliozu chrbtice.Vela bab mi hovorilo ze naco kupovat ale zase dalsie ze je to uzastna vec to mat doma.Poradte teda.Dakujem.
Moje dieta sa pretaca od nejakych 3 mesiacov a ano, niekedy su nervy ju hore udrzat, ale stale je mi pohodlnejsie si ju prebalit na tej pracke na prebalovacej podlozke, kde ju mozem hned umyt (nepouzivam vlhcene, dnes na pumpe som musela, lebo mi chlap ju zakazal umyt v tamojsom umyvadle a prislo mi to uplne divne), kde mam vsetko po ruke na polickach hned nad prackou, ako ju lovit po celej posteli. Tu jej stojim na boku, takze nema sancu spadnut (prebalujem zboku nie spredu) a hotovo. A ak prelezie dopredu, dostane sa max. na kuchynsku linku :D No a nemusim sa zohybat, co je dalsie plus a hned pod tym mam aj vedro na pouzite plienky, kedze krpana je v latkovych. Prve mesiace som prebalovala aj v izbe, na komode mam prebalovaci nadstavec, ale prave kvoli tomu umyvaniu a odkladaniu plienok som sa presunula na pracku hned ku kupelni 🙂
Takze prebalovaci pult, resp. prebalovacie riesenie, je podla mna fajn, aj ked ja by som si do 2izboveho bytu prebalovaci pult, ktory sluzi len na to, nekupila 🙂
Prebalovaci pult je super vec. Najma v podobe komody na prebalovanie. Vsetko je poruke, a najma neprides o chrbat, keby si sa zohynala niekde nad postelou. Treba si uvedomit, ze babatko sa pocas dna a zo zaciatku aj noci prebaluje aj 10 krat denne. A popri tom vsetkom noseni dietatka na rukach, vecnom kolobehu, unave, je prebalovak neocenitelna vec. Mna chrbat dost bolieva aj bez zohynania sa niekde nad postelou. Na prebalovacom pulte sa s babatkom aj pozabavas a my na nom s malou vzdy vedieme "veeeelke debaty".
od malička som prebalovala malú na posteli a po sediačky a všetko sme robili na posteli, aj s prezliekaním a to sme pultík mali. nie "origoš" z obchodu ale so všetkým čo k tomu patrilo. pult som využívala a vlastne ešte využívam ked sa kupe. najskôr bol u nás v izbe-tam sme mávali aj vaničku ked bola malička. teraz je v kupelni (prerábali sme si takže na pult bolo špeci vytvorené miesto) a ked malu okupem tak je fajn ju niekde dať na moju uroven, ale myslím že by sme to znovu zvládli bez neho.
Ja som kupila komodu s 3 suflikmi na maleho oblecenie, na nu som dala tu makku podlozku na prebalovanie a tak prebalujem....
ahoj, my samostatny prebalovaci pult nemame, ale mala som prebalovaciu podlozku na postielke, a mam stale na pracke. ked uz si odmyslim tie krize, tak moj maly sa pravidelne pri prebalovani este pocikal, tym ze som ho vyzliekla a dala dole plienku, mal to ako reflex...a mnoho krat som nestihla ani plienku podlozit a vsetko ocikal...takze keby mi mal zakazdym ocikat postel, to by som si dala. tiez mu po kazdom kakani umyvam ritku v umyvadle, aj po kupkani si ho polozim na tu podlozku prebalovaciu na pracke ( kupeme v kupelni, mame na stastie dost miesta ) , tam ho ponatieram, poobliekam ... fakt si neviem predstavit, ze by som to prebalovacie miesto nemala. a zvlast, ked sa babo zacne vrtiet, ked ho mam vo vyske pasa, viem si jeho nozicky opriet o seba, a aspon ako tak ho spacifikovat 😀 aby som mu mohla vobec dat cistu plienku. Inak mam vedla pracky zaveseny taky vreckar z ikei, kde mam vsetko co potrebujem na prebalovanie, plienky, masticky...atd. A ako pise @ alexia11 aj pre nas je prebalovaci pult miesto velkych rozhovorov 🙂
@veselavrba ahoj.nutnost to nie je,ale bez neho by som neprezila. 3 roky som pouzivala.aj na obliekanie.mame taku komodu na prebalovanie.teda je to prakticke.vrch dam dole a zasuvky ostanu.cisto prebalovaci by som nekupovala ale kombinacia s komodou je super
@veselavrba ja mam taky,ktory ked nebudem pouzivat koli malej sa hodi aj k nabytku , kde si mozem odkladat veci... no nevymenila by som..neviem si predstavit ze ochvilu budem dcerku prebalovat na posteli alebo inede... bo uz jej zacina byt malinky 🙂 je to super vec
kocky odkial ste objednavali prebalovacie pultiky?teda hlavne ma zaujimaju prebalovacie komody...su na kazdej moznej stranke ale ked ja nechcem take tie uzulinke co maju hlbku 48cm ale ked uz tka nieco sirsie,vecsie.. 😒 dakujem za kazdu radu 🙂
baby chcem kupit obycajnu komodu z ikei a nto dat tu pevnu prebalovaciu podlozku,napada vas ako by som ju tam mohla pripevnit?existuju take obojstranne pricucky nejake?
@fetinko podla mna by stacilo suchy zips nalepovaci, dobre drzi.
@fetinko a my mame tiez z Ikei taku bielu, stala som pri nej z boku aby som mala pristup do prveho suflika kde boli hygienicke vecicky a prebalovaciu podlozku som mala taku makku, a bola iba polozena, trosku sa hybala preto az teraz ma napadol ten suchy zips.
Tak pridávam aj ja svoj názor na prebalovací pult. Povodne som ho nechcela, ani sme ho nekupovali, ale kamoška sa ho chcela zbaviť, tak sme si ho od nej vzali. No a po narodení malého som si ho nevedela vynachválit. Mal aj zásuvky pod ním, kde som mala všetky potrebné veci na prebalovanie...no a prvé mesiace na nom dokonca aj cez den občas ležal a spal, alebo ležal a mal tam hrazdičku. No ale to iba prve 2-3 mesiace. Potom sa začal obracať a bolo to nebezpečné.ale malý má teraz 1,5 roka a stále ho používame. Na prebalenie, prezlečenie... je super
My sme mali do 4teho mesiaca a od tretieho mesiaca uz len tak stal prebalujeme
na posteli cize sme ho darovali znamym nech aspon inych potesi 🙂
Ja som pri prvej dcere nwmala ta ma teraz 13 rokov a na moju chrbticu katastrofa ale tak vtej dobe to este nebolo take popularne jak teraz.Teraz mame 19.mesacnu dcerku a pritej som mala pult a poviem velmi uzitocna vec.vobec ma chrbtica nebolela.proste dobra vec na prebalovanie,ci obliekanie.Neviem vynachvalit.nekupovala som novy ale tu z modreho konika za dobru cenu a ako novy.Ja odporucam urcite

@bleble tak tot je super to som este nikdy nevidela a nakoniec to mozes vyuzit ako barovy pult 😀 😎 super ze sa to da pohybovat a presuvat, a mozes sediet na gauci a prebalovat.... skoda ze uz mam vetsie deti ale urcite by som to kupila 😉