icon

Je veľký rozdiel medzi Pampers a Babylove?

nikolabulkova
7. máj 2015

Dievcata je velky rozdiel medzi plienkami Pampers a Babylove?

Strana
z2
flower72
8. máj 2015

Podľa mňa je veľký rozdiel. Z babylove mal syn neskutočné zapareniny (aj z Toujours z Lidlu). Z Pampersiek nie. Skúšali sme aj Happy Bella, tiež dobré, ibaže hrubšie ako Pampers. Pre mňa Pampers najlepšie.

reni1512
8. máj 2015

Zelene pampers pouzivame my....🙂 pre mna spokojnost od narodenia (smrdia len polske, ale su dostupne aj madarske, tie nesmrdia)
Babylove pouzivame biele obrusky na zadok 🙂

tiumen
8. máj 2015

Ja tie z dm už nekúpim.. keď som ich naposledy kúpila stačilo aby tam bolo trochu viac nacikané a "pukli nabohu a vydávala tá "želatína" 😖

katusik19
8. máj 2015

podla mna zalezi na dietatku ake plienky mu vyhovuju...kazde ma inu pokozku je inak citlive...ja mam dve deti...pri obidvoch som na striedacku pouzivala aj pampersky zelene aj babylove z dm a nikdy im nic nebolo nikdy nemali zapareny zadocek a nikdy neprecikali iba ak nahodou ze som im ju mozno zle dala ale inak nie...takze tak 🙂

danielita18
8. máj 2015

@tranquillo zelené pampers su vobec neni parfumované a vonavé su iba oranžové slep and play

rebeka11
8. máj 2015

@katusik19 vsak aj ja mam taku skusenost, jedine, ze by som im tu plienku nechala pol dn.. no ktora nepukne hihi ;DD

katusik19
8. máj 2015

tak tak 🙂

danielita18
8. máj 2015

@rebeka11 náš malý máva na noc zelenú pampersku,prespí mi 12h a nikdy sa nestalo že by ju precikala ani nepukla a to náš malý sa vždy pred spaním napije vody a ráno ma riadny batoh ale nikdy neprecikal

belasy_motylik
8. máj 2015

@laura0107
@nikolabulkova my sme používali Babylove hlavne pre to, že drobec mal problémy s kožou a Pampers sú na rozdiel od Babylove veľmi parfumované. Tak sme začali Babylove, pričom sme vyskúšali aj rôzne iné druhy, ale tie sadli najlepšie hlavne pre vynikajúce elastické gumičky okolo bokov, mnohé plienky nemajú elastické zapínanie a hlavne pri útlejších deťoch potom neobopínajú dobre boky. Ďalším plusom plienok Babylove je nepochybne cena, dostupnosť, akcie a dostatočné zastúpenie veľkostí. Mínusom oproti Pampers je hrúbka plienky, Pampers sú nepochybne tenšie a "elastickejšie". Neskôr sme prešli z dôvodov veľkosti na Pampers / najväčšie číslo Babylove je podstatne menšie ako najväčšie číslo Pampers/, s Pampers sme boli tiež spokojní i keď veľkým mínusom je cena a silné parfumovanie plienok /mnohé deti majú na ne alergické reakcie/. Konkrétne sa vyjadrujem len k sérii Pampers baby active dry, iné sme nemali odskúšané. Zhrnutím považujem obe značky za veľmi dobré, treba osobne odskúšať, čo vášmu dieťatku a vám najlepšie "sadne" 😉 Osobne by som sa u menšieho dieťatka priklonila k Babylove.

tranquillo
8. máj 2015

@danielita18 vidíš, to som nevedela, tie Pampersky sme dostali, tak som ich používala, ale nikdy som necítila, či sa malá pokakala alebo nie a tá "vôňa" mi prišla strašne divná. Ale tak zvykli sme si na Babylove, tak to už meniť nebudem. Ale díky za rozšírenie obzoru 🙂

julia92
9. máj 2015

Ja som spokojna s pampers 🙂

tatikat
8. jún 2015

u nás sa overili jednoznačne Babylove. pampers sme vyskúšali aj premium care aj tie zelené, ale znechutená som z nich bola len čo som ich chytila do ruky a privoňala k nim... desne smrdia chemikaliami a to mi naozaj nepríde ako vhodná plienka pre dieťa. premium care majú zase takú sieťku vnútri, ktorá sa rada prilepí na zadoček bábätka. takže v prípade oboch druhov pampers som musela mazať riťku ako o dušu, aby sa nevyhádzal či neprilepil.

xfenix
8. jún 2015

u nas pampers obrovsky problem s vyrazkami, plus su velmi parfumovane a dvihal sa mi z toho zaludok. Nakoniec sme cez babylove presli na tie z lidlu, kvalitativne su porovnatelne a su trochu vacsie, tak viac vyhovuju. No v kazdom pripade u nas plienky len ako doplnok ku latkovym.

kikuska1010
4. dec 2020

Za nas pampers active dry topka aj premium care

Strana
z2