Kde kúpim Disney oblečenie za rozumnú cenu?
Ahojte túto tému som založila pre milovníčky DISNEY oblečenia, neviete mi niekto poradiť nejakú stránku, kde by sa dalo toto oblečenie zohnať za rozumnú cenu? Ďakujeeeem
@mendyyy pekne veci su aj v Tescu...
@mendyyy - sportsdirect.com alebo disney store priamo. Teda ak nechladas fake, ale origos za normalnu cenu.
aha dobre ďakujem, so sportdirectu objednávam len som chcela vedieť či neexistuje ešte niečo podobné... 🙂 moja malá má 7 mesiacov ale je veľká takže kupujem vecičky 9-12 mesiacov. Tesco je super ale nie sú tam niektoré vecičky, ktoré by som chcela ale také asi zoženiem iba na disney store
TESCO>>>> 🙂)))) ja mam plno z tesca 🙂
Ahojte, má niekto skúsenosť s nákupom oblečenia cez web stránku : www.disneyoblecenie.eu ?
zalezi od ceny, ci chces dat viac, alebo menej..pokial to nie je fake, tak by to vsetko malo byt licencovane
@sandrika1986 ja som uz z tej stranky objednavala a bola som velmi spokojna 🙂
Využite zajtrajšiu Lacnú hodinku u nás na stránke a ušetrite čas aj peniaze
aj tu maju vela disney veciciek a za dobre ceny 🙂
pekné veci ,dobrá cena aj v našom obchodíku 🙂
Áno súhlasím ponúkame fakt krásne oblečenie ako MONSTER HIGH,HELLO KITTY,ANGRY BIRDS,DISNEY CARS,
a mnoho ďalších,máme dobré ceny a akcie na zimné oblečenie,budeme radi keď nakuknete do nášho obchodíka
a uz nam zacinaju aj vianocne nakupy, tak nakuknite na nasu stranku a nakupte za dobre ceny a velmi dobre postovne poplatky
otazocka objednaval niekto priamo z disney stranky disneystore.co.uk??ako je to z platbou??
@sandrika1986 ja mam skusenost a mozem len odporucit
super novo spustený internetový obchod s disney oblečením za super ceny bim-bam.sk odporúčam...
Taktiež licenčné Disney oblečenie ponúkame aj my. Skúste pozrieť, možno sa Vám niečo zapáči. https://www.modrykonik.sk/shops/seller/detskysa...
Taktiež máme bábiky Animátorky z Disneystore. 🙂
www.dolex.sk prípadne môžete aj na fb Dolex dolex napísať čo by ste chceli a ozvú sa vám
Ahojte pozrite tu www.sonya-shop.sk
vsetky vecicky su original Disney s licenciou
pancusky 2 kusy za 6,90,-eur
suprava len za 12,50,-eur
set Mickey Mouse čiapka rukavice a šálik len za 13,90,-eur veľkosti 6, 12, 18 mesiacov

Amazon.com a poslu ti to az na SR