icon

Kde kúpim napodobneniny značkového oblečenia?

dada26920
6. feb 2012

Viem ze do madarska sa chodi na takyto tovar ale da sa kupit aj u nas?dakujem budem vdacna za kazdu radu 😉

Strana
z3
anjelicek26
6. feb 2012

@janka_pn - zle si prala??? Jezkovi oci by som to zenskej drzej otrieskala o hlavu 😕 To by si tu nikto neodvazil zakaznikovi povedat, ze je to jeho chyba 😔

dada26920
autor
6. feb 2012

@sisaha tvoj nazor ti brat nemozem sto ludi sto chuti nedala som sem diskusiu preto aby sme sa urazali a odsudzovali....

sashabb
6. feb 2012

@janka_pn no nebuď skromna 😉 napiš na 100% NIE, nakoľko si vždy nájdu nejakú výhovorku ako zle prané, zle nosené, zle udržiavané a nebodaj sa zle na tu vec aj pozeráme tak preto sa "pokazila"

dadis
6. feb 2012

@janka_pn mne sa to stalo 2x ..raz v H&M, kupila som synovi bielu slavnostnu koselu, pred oblecenim som ju vyprala na 60tke (aj na visacke bolo 60) Z vnutornej strany limca bola nasita modra latka a ta farba sa rozpila do okolia, limec bol cely flakatomodry...bez problemov mi vratili prachy
a druhy krat sa mi asi po 10 praniach uplne, ale uplne rozpadlo dcerine body znacky GAP, ale to som nebola reklamovat, nebolo kupovane na Sk...ale myslim, ze by mi to bez problemov vymenili alebo vratili mi peniaze..

anjelicek26
6. feb 2012

@dada26920 - len ja tomu proste nerozumiem. Teda rozumiem, ze niekto nechce dat za tricko 35€. To mi je jasne. Ale tak si kupim nejake za 7€ v normalnej kvalite, sice na nom nejake pruzky, fajky ci napisy nebudu, ale bude prijemne, fajne a kupim ich za tu cenu niekolko... kupit fake nie je riesenie, ta kvalita proste nezodpoveda a je to pre kazdeho, kto tie kolekcie pozna fakt ako päst na oko a na smiech.

sisaha
6. feb 2012

@dada26920 ja som tu uz niekolkokrat pisala, ze neodsudzujem, len mam na to iny nazor..a to je rozdiel..Ja iba argumentujem.. Zatial som okrem ceny iny protiargument necitala..

janka_pn
6. feb 2012

ja zvyknem objednavat tenisky a sportove veci z anglicka. ine ceny.... dohodnem sa s kamoskami, zlozime sa na postovne a mame npr. adidi tenisky pre decka o 10-20e lacnejsie 🙂 a nejde mi az tak o to, ze je to adidas, ale o to, ze ake ine, ktore maju vydrzat, neznackove, na slovensku ... mam kupit??

dada26920
autor
6. feb 2012

@bubinko83 ano to viem ale o to ide ze na bb tvrida ze Adidas napr a nie je to adidas tak sa pytam odkial ten adidas je 🙂

janka_pn
6. feb 2012

@dada26920 z bulharska 😀

kvetinka211
6. feb 2012

Znackove oblecenie je na to, aby si chudobni mohli za tazko usetrene peniaze kupit pocit ze su nieco viac, stredna vrstva aby sa mohla utvrdit ze je tam kde je a ti naozaj bohati (nemyslim tym trapnych slovenskych rychlozbohatlikov, ktorym nestihol dorast mozog a sposoby) chodia v pohodlnych roztrhanych rifliach a na slavnostne prilezitosti si nechaju usit na mieru, pripadne maju take znacky ktore nie su masovo zname.
Co sa tyka falzifikatov, v cine dostat niekolko urovni fakov - od vcelku kvalitnych az po totalne smejdy pripadne zdravotne zavadne vyrobky. No ja som skor za to, ze ked nemam na to, tak radsej kupim bez "znacky" a ked na to mam, tak hladam hlavne kvalitu a znacka aby velmi nekricala, neznasam fajky cez cele tricko 😉 Okrem toho je celkom vtipne, ked niekto nosi sportove tricka takmer ako slavnostne oblecenie 😉

sisaha
6. feb 2012

@dada26920 alebo z Turecka...

lenka3007
6. feb 2012

@kvetinka211 Konecne to niekto napisal, velmi dobre si to vystihla. 😉
Najviac obdivujem mamicky, ktore svoje dieta odeju od hlavy po paty do Adidas alebo Nike a potom tie reci na pieskovisku "opatrne, nech sa nezaspinis! opatrne, nech to neroztrhnes! nezakopni, aby si si tenisky neoskrel! " a to je presne to, co pises, chudobny z tazko nasporenych penazi kupili detsku supravu a teraz dobreze to dieťa nepostavia do vatičky...
Ukamenujte ma ak chcete, ale su to sportove znacky. Slovo "športove" znamena, ze sa v tom ma športovat a nie chodit do divadla.

luciferkax
6. feb 2012

@sisaha ale lacno zas nemusí znamenať kvalitu... a tak isto ti kvalitu nezaručí puma na tričku

dadis
6. feb 2012

@lenka3007 a tvoje deti nechodia na ihrisko sportovat 😀 😀 ? i
nak chodim na ihriska uz viac-menej 5ty rok a vety co tu citujes som este nepocula... mne je skor divne, ak niekto ide na ihrisko v satickach, slim rifliach a pod..
ja znacky neriesim, ale ked je to sportove, tak sa to u nas nosi "na von" alebo do skolky...

lenka3007
6. feb 2012

@dadis ved som to tam napisala, ze je to sportova znacka a nie na to, aby sa v tom chodilo do divadla... skus si to este raz precitat, napisala som, ze daju na ihrisko detsku sportove oblecenie a potom sa boja, aby sa nezaspinilo, ved to oblecenie presne na to sluzi. ... Ja som zas take mamicky stretavala casto. Dieta sa ma hrat a ked sa nejaka mama boji, ze roztrha tie "superdrahe" teplaky, nech mu ich nedava na ihrisko...

tehula
6. feb 2012

mna viac pobavi, ked je niekto odety "sportovo" s fajkami, pruzkami a pritom pivny pupek, funi, ze sportom to ani letmo neslo. A rovnako aj ked som muzovi zhanala sortky do posilky, tak v obchodoch len zateplene teplaky akurat na mrozenie pred telkou, predavac ma este odbil, ze sortky? Ved je zima pani!!! Vravim, ze a v zime sa nesportuje?

A k teme fejky, je toho plny internet, slovenske aj zahranicne stranky. Nejdem obhajovat kvalitu ozaj znackovych veci, lebo aj tam som narazila na zle kusky, co sa hned sprali, vyparali a vytahali....ide predovsetkym aj o volbu materialu. Bavlneny adidas bude vzdy len bavlneny, tak ako aj adonas, ci ine komoleniny a spere sa to za chvilu. Zato spandexove materialy vydrzia, len tie uz napr na fejky nepouzivaju velmi.....

a ano, je to trestne

sisaha
6. feb 2012

@luciferkax ja napr. tieto znackove tricka nenosim...MOje obchody su hlavne Next, S. Oliver, Esprit.

dadis
6. feb 2012

@lenka3007 ja som to skutocne nepocula, ze by niekto okrikoval svoje dieta kvoli tomuto..mne to pride ako taka typicka "prupovidka", ktoru si radi maminky rozpravaju na margo "znackovych" maminiek, ktora skor suvisi so zavistou, alebo hladanim problemu, kde nie je ...
ale zase, kebyze moje decka sa valali v blate alebo mlake, tak tiez zakrocim, pretoze si myslim, ze vsetko ma svoje hranice a aj urcita uroven hygieny musi byt, nie kvoli "uchovaniu" oblecenia...

lenka3007
6. feb 2012

@dadis 🙂 musim sa smiat. 😀 😀 😀 😀 Ja sa hlasim prva, strasne zavidim, ze moj syn nema tricko s fajkou cez pol tela, k tomu trojpasikove nohavice a tenisky s pumou na jazyku 😀 😀 😀 😀 😀

jerryjanka
6. feb 2012

osobne som vo vlastnej rodine zažila že pokrikovali na deti nech nespadne prapana do travy, nevalaj sa lebo sa to nevyperie, a to ani neboli značkove veci, len to boli take kvázi lepšie, nechapem bud teda oblečiem dieťa do pekneho ked ho tak chcem mať ale necham mu slobodu s tym že sa očakava zatrhnutie, zašpinenie, zničenie, alebo teda ked to neviem predychať mu dam teplaky z tesca alebo po inom dieťati kde mi to nevadí. Ja som zasa taka že ked už malej dam rifle next (ja teda malokedy kupujem malej nove veci zatial deti to tak nezničia/ tak mi je jedno že spadne na trave a zašpiní sa, proste u detí sa s tym snád ráta nie?
ale tiež nie som za kupovanie fajok a pružkov z trhu no.

dadis
6. feb 2012

@lenka3007 tak nevidim dovod, preco to riesis a preco sudis...nikdy nemozes poznat tu maminu, co zazila, preco to dietatu obliekla...ved to mohla dostat, mozno to kupila v sekaci, lebo sa jej to jednoducho pacilo, alebo milion dovodov, preco to dietatu obliekla. Spravila to z lasky, chce dat svojmu dietatu prve-posledne, castokrat sebe nedopraje. My sme vyrastali v ere, ked sme vsetci nosili hnede nohavice a ked niekto prisiel s niecim z tuzexu, tak kazdy opravnene zavidel a tuzil po tom. Tato generacia musi "odrast". Nerozumiem preco sa toto donekonecna riesi. Kazdy nech si dieta oblecie do coho uzna.

lenka3007
6. feb 2012

@dadis lebo niektore zeny nechapu, ze pre to dieťa je to LEN oblecenie, ze to nie dieta, ale matka sa ukazuje 😉

rolak
6. feb 2012

@dada26920 ak myslíš niečo,čo dizajnovo pripomína napr.. Next,tak to kúpiš v každom tescu...a vôbec to nemusí byť katastrofálna kvalita, kopec detí v tom vyžije a ešte sú aj za hviezdy 😀 😀 😀 😀

anjelicek26
6. feb 2012

@dadis - z lasky obliekam svojmu dietatu znackove oblecenie 😕 Ako moje deti maju hory oblecenia, ale lasku tym definitivne nemerame 😝 A kupit dietatu znackove a sama mama chodi v 10 rokov starej bunde a vysmatlanych teniskach je tiez take zmyslanie, ze dovidenia. Toto nie je o tom si nedopriat - to je o tom vyhadzovat peniaze na veci, ktore potrebne nie su a neinvestovat tam, kde to potrebne je. Lenze toto je o potrebe sa "ukazat", ze na to maju, aj ked nemaju.

tehula
6. feb 2012

@lenka3007 jasne, ved si deti obliekame ako babiky, prosto hrajkacka a zabavka pre matky. Dietatu je fuk, ci ma mickeyho, alebo kitty na triku, a nejaka majka fajka je mu teprv ukradnuta

Strana
z3