Kde kúpiť výbavu pre bábätko?
Ahojte kde nakupujete veci pre miminko
@knieza_pribina ďakujem za radu
Určite sa s ňou dá dohodnúť . Platí sa vopred samozrejme .ale tovar vždy príde a ešte je krajší ako na fotke
@mariska1989 vdaka❤️
My kupujeme veľa veci z h&m podľa mňa majú krásne veci, dá sa nájsť aj neutrálne oblečenie, mam chlapčeka takže viem, ze dievčenské je vždy väčší výber, krajšie ako pre chlapcov. Kupujeme tiež c&a tam sa mi tiež páči, rastie síce rýchlo ale snažím sa kupovať len to, čo nám treba a 3/4 veci je z výpredajov, ja som začala skoro kupovať veci, teda na letné bábätko, som mala viacero veci aj zimné, overaly, mikiny, nohavice a podobne samozrejme už vo veľkosti 62,68,74,mieco aj 80. Zo sheinu by som oblečenie nekupovala, v prvom rade nikdy nevieš ci veľkosť bude sedieť, nemas to overené. Všade je to číslovanie iné a nám najviac sedí h&m, c&a o číslo väčšie musíme kupovať, reserved je síce online a veľkosť nie vždy sedí ale ja kupujem väčšie vždy a dorastie časom.
Za mňa od narodenia mám rada značku polarn o pyret, dizajnovo a kvalitovo sa mi veľmi páči, nehovoriac o tom, že tie veci sú aj po 300 vypratiach bez chyby 😀 a posúvam po rodine, známych, slúžia ďalej a ďalej. 🙂 https://www.polarnopyret.com/
@katusik456 a mne sa zas zda ze tu u nas su krasne veci pre chlapcekov ale pre dievcatko vobec skoda toho sheiinu lebo som nikde take nenasla ale skúsim tie vsetky obchody co mi boli radene a este vo viedni
@tiana080 ďakujem za radu
Zo Sheinu by som kupovala možno do budúcna iba doplnky. Sponky, gumičky, malé kabelčičky pre dievčatko, klobúky, stužky, čelenky.... Ale oblečenie určite nie.
Pozri feedo tam majú krasne veci,ale aj drahsie. Alebo niekde v kamennom obchode s detskymi vecami. HM mava tiez pekne veci. Takisto C&A,reserved.
Ak nechceš kupovať nové je veľa skupín na fb, kde kúpiš aj za menej ako polovicu. Napr. https://www.facebook.com/groups/109829316167754...
Nikdy by som zo sheinu nič nekúpila ani svojmu psovi, ktorého nemám.... Už majú za sebou kauzy, ako bolo ich oblečenie plné toxínov... Radšej pozri bazár...

@mariska1989 ďakujem posielaju aj do rakuska?