Kde kúpiť výbavu pre bábätko?
Ahojte kde nakupujete veci pre miminko
@petracandle Boze a teba niekto plati za upozornovanie a opravovanie chyb inych ludi na diskusnom fore 😅? Ak nie tak nechapem zamer, ved sa iba zbytocne vytacas pomaly v kazdej druhej diskusii a s urcitostou ti poviem, ze to zial nema ziadny efekt na danych ludi 🤷.
Kupovala som Next, Lindex, H&M, C&A
@oceanahory áno, 100 eur na hodinu 🥰👌🏻
Pozri Newbie.com (posielajú normálne na Slovensko), tí majú také fakt že dievčenské oblečenie. 🙂
Ukážka z farebnej edície.
Ja som zo zaciatku mala vacsinu oblecenia z tesca, potom pribudli c&a,h&m, niekedy pepco (ked som nieco surne potrebovala a nechcela som aby to vela stalo). Urcite neobjednavaj nic priamo z ciny, ani hracky by som odtial neobjednala, nie to este oblecenie.
@mariska1989 ďakujem za radu tesco pepco u nas nieje zijem v rakusku tak ked toho moc nepotrebujem skúsim nakupit v kiku,priamarku,c&a,hm ja som si myslela ze potrebujem vela veci mam v kosiku na sheine veci za skoro 500e
Tak ten kosik vysyp. Nepotrebujes veci za 500e ani vecii zo sheinu
Na case ubrat z povrchnosti
Aj takko, kik, tesco, pepco maju fajn veci na tych par tyzdnov co to bude nosit nepotrebuje snad drahe veci.. 🙂
@lenkakravcova nestacim sa cudovat ze niekto da za jedno body 18e.. mate sa dobre veru.. 🙂
@322sima123 ta čo na to napísať - vďaka 🙂 a za všetko vďačíme Jedinému Bohu, Mashallah.
@really8 vies mi prosim poradit kolko veci mam priblizne nakupit?
@lenkakravcova 👍🍀
H&M, Lindex, Newbie, Next asi najviac v tychto 4 a potom mam rana Nameit znacku (Zalando, Aboutyou), Zara, C&A, Enfant a maju par kuskov aj od slovenskych tvorcov najma Vtacatko, SusedovieMara, diobo, mile, Oli in the house…kludne kupujem aj z druhej ruky.
Zo shein a podobnych by som v zivote neobliekla nic dietatu ani mu tam nekupila ziadne hracky. Tieto vyrobky nie su certifikovane EU a ani nepodliehaju ziadnym kontrolam. Nejde o to, ci sa tovar vyraba v cine, ale ake materialy, farby atd sa pri tom pouzivaju. Veci predavane v EU prechadzaju certifikaciou a kontrolami a detske obzv´ast ci sa to txka oblecenie, hraciek alebo jedla pre babatka.
@322sima123 ano radsej kupim jedno poriadne ako 5 hnusnych zo shein. Newbie veci aj Lindex este kludne ponosi aj dalsie dietata, kludne aj 2 narozdiel od handier z pepca, kt idu rovno do kosa, lebo to uz ani zadarmo nikto nechce po niekom.
@milanemila ja by som veru take veci na nosenie zo sheinu nekupila tiez, cez leto muz kupil flase na vodu pre deti a plast tam bol citit uz po hodine a to neboli na slnku.. humus, odstavene za par dni ale naopak potahh do auta, drziak na mobil, puzdra atd sa tam oplatia, myslela som nase diskonty co som spomenula vyssie
Kedy rodis? Strelila by som 6x body 56, 10x 62, 3-4 pancusky, 4 teplacky 56, 4x 62, ja som napr overaly ani dupacky nedavala, neprislo mi to prakticke. Jeden dva svetriky na zapinanie velk 56, ponozky, 2 ciapky, teplu kvalitnu kombinezu. Body naj za mna zavinovacie.
A autorka - na tom newbie mávajú aj akcie. Len treba sledovať. Malinké body tam vyjdu do 10 Eur pri výpredaji 🙂 Ale sú ozaj kvalitné. Takisto odporúčam teplákové overaly na vonku - bez akcie stoja cca 27-29 Eur. Vo výpredaji kúpiš aj za 13-15 Eur (alebo na bazariku pozri kto kúpil v akcii do zásoby a nepoužil). Fakt vydržia dosť dlho. Aj veľkostne, ale aj kvalitovo. Pepco som použila na jedno dieťa a je to na handru poväčšine /okrem mikín, tie tam majú fajn/. Tieto idem použiť na 3. dieťa a sú stále v krásnom stave, bez žmoliek (a to periem na 60tke všetko detské). Ak plánujete viac detí, tak určite odporúčam: Lindex, Newbie, Next. Z HM sú fajn pyžamká na väčšie deti (na menšie som možno len netrafila kvalitu, neviem).
Pepco, Kik - tam kupujem len šušťavé bundy, ponožky, hebké flaušové mikiny (majú fajn bez kapusne), plavky na leto (ktoré sa aj tak veľa nevyužijú) a sem tam nejakú čiapku, doplnok prípadne ešte spacie vaky majú fajn, také tenké.
A Shein určite nie - príde ti miesto bavlny polyester alebo látka priam priehľadná (úplne iné než na fotke) a len vyhodíš peniaze. Radšej menej kvalitného. Pre malé bábätko si skutočne na začiatok veľa nebude treba 🙂 Pár kúskov z tých najmenších veľkostí /56,62/ + zavinovačku, plienky..
@322sima123 to suhlasim take vselijake cacky macky, vazicky, doplnky by som asi nemala problem kupit ani zo shein
Shein určite nie čo sa oblečenia týka. Už možno keď bude babo väčšie. Ja som tiež tak h&m, pepco, sinsay alebo aj lidl. Babo rastie rýchlo, niektoré veci využiješ pár krát.
@really8 dakujem za radu skoro koncom februara mam rodit
@lenkakravcova ďakujem pekne za radu
@lenkakravcova ďakujem moc za radu
pre dieťa by som shein nekupovala na pravidelnej báze, dcérke som odtiaľ kúpila dvojo šiat len na fotku pre mesačné fotenie, ale nie som zástancom, aby dieťa denne nosilo Sheinacke oblečenie, nepríde mi to oblečenie kvalitné
Pozri keď z každého kúska oblečenia budeš mať po 7 ks príklad samozrejme nie bundu , mikinu tie ti stavia 2 a máš jednoduchšie kúpiť už potom keď si budeš myslieť že to je málo . Len z toho sheinu fakt nie
Ja som kúpila väčšinou Lindex a FF, všetko na bazariku ešte nové, nenosené. Kopec mamičiek nakúpi toho veľa, podostavaju veľa a potom tieto nenosené veci za zlomok ceny môžeš uloviť z druhej ruky 😊 navyše je to ekologické, netvorí sa odpad a mamičky si navzájom pomôžeme 😊 takto som kúpila aj deku so vajíčka, zavinovačku, v podstate úplne nové sme kupovali vajíčko, kočík, postieľku. Ostatné všetko z druhej ruky alebo sme dostali.
@mariska1989 ďakujem za radu

Aký je rozdiel medzi "made in china" a "made in china"? Taký, že obchody ako Pepco, Tesco, H&M majú pri výrobe nastavené normy na kvalitu materiálu, farby, nič nemôže byť toxické, veci či oblečenie, hračky, doplnky, musia spĺňať európske normy. Veci predávajúce na Ali, Temu, Wish, Shein žiadne normy nemajú. A ver, že čokoľvek vyrobené v Číne ak nemusí spľňať normy na kvalitu, tak ich ani nespĺňa. Takže kúpiť oblečenie, hračku, flašku, čokoľvek pre dieťa na Sheine a iných podobných stránkach - nemá to nič spoločné s tým byť dobrou matkou, za tým si stojím.
Všetky značky, ktoré tu ženy spomenuli, majú množstvo oblečenia, obrovský výber. Mohla by si naraz vybrať veci aj pre desatorčatá. Takže tvrdiť, že sa ti tie veci nepáčia a je slabý výber a potom trepneš že Shein - sorry, ešte sa ti ani nenarodilo dieťa a už si ochotná mu dávať šmejdy. A prepáč, ale veci z bazárika ti nevoňajú, ale zo Sheinu áno? Choré.
Ak sa ti nepáčia obchody, ktoré tu odzneli, z tých lacnejších pozri ešte Next a Carter´s. Ale vo všetkých vyššie spomenutých ak tie obchody dáš dokopy, tak je výber nie veľký, ale doslova obrovský.