icon

Kde kupujete škôlkárom tepláky?

xlucia
20. mar 2012

kde kupujete skolkarom teplaky a za kolko?
u nas idu ako "teple rozky" nestiham kupovat, ale teda 12´az 15e za kus nedam
kludne moze byt aj internetovy obchod, ak mate nejaku dobru skusenost

p.s. PROSIM adminov, aby mi temu nemenili na otazku. dakujem

lili777
21. mar 2012

Ja kupujem v HM. sú kvalitné, vydržia. dole majú patent, tak sa dajú kúpiť aj väčšie a patent ohnem, ani nevidno, že som to zohla a nevyrastie z nich okamžite. Sú pevné, ani jedny mi ešte nepredral.

ena
21. mar 2012

kym boli chalani mensi, tak im sedeli z H&M, ale teraz ked pozeram, tak najdem bud velke alebo male 🙂 Teraz maju vacsinu F&F z tesca, obcas maju aj akcie a byvaju aj 2 balenia

xlucia
autor
21. mar 2012

@brnka prosim ta kde ten lindex je? mne to cez google vyhadzuje cesky modny portal

akeber362007
21. mar 2012

Ja objednávam v mimibazáre , samozrejme že nový tovar po 8, 28 , objednám aspoň 4 ks dve čo má akurát a dve väčšie ( ušetrím na poštovnom ) sú kvalitné nepúšťajú farbu
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=194650
Moja obľúbená predávajúca je
Zuzana V. (solka)

ID 76031

emogeon
21. mar 2012

@xlucia v Poluse

bets
21. mar 2012

@alusha perfektny tip. vygooglila som stranku. aj obleky za perfektnu cenu. akurat som mala hlavu v smutku, kde zozeniem oblek pre syna. aj satocky pre dievcata vyzeraju krasne a za super ceny. urcite okrem teplakov objednam aj ine veci, dufam, ze to bude aj take dobre ako to na foto vyzera.

alusha
21. mar 2012

@bets my sme mali od nich teplaky, mikiny, zateplene nohavice a velmi sme spokojni s nimi 🙂

brnka
22. mar 2012

@xlucia BA Polus, NR Mlyny, TN Laugaricio, ZA Mirage. Prave vcera som tam bola, teplaky stoja 9,90 - takze ked kupis troje, mas ich za 20 eur 🙂

annaf85
27. mar 2012

@xlucia Tesco ma dobre, niekedy sa im aj vzor vydari a cena je vyborna.

lucik194
27. mar 2012

no mame teplaky tesco (tam vzdy musim navliect gumu, lebo hore na pase sice guma je, ale sluzi na dve veci.... proste stale padaju, mame teplaky z mothercare (treba nakupit ked su vypredaje, vyjdu 10€ za dvojbalenie), mame aj H&M (okolo 8/10€ stali jedny), no deru sa tiez pokial ide na ihrisko.... a leginy, no kolena vytahane pravidelne a zosuchane tiez..... takze teplaky asi pre chalana je problem vzdy zohnat lebo vsetko znicia, ale baby a leginy tiez nie je ziadna slava....

bubatinko
27. mar 2012

kupujem v H&M, aj v Takku som uz kupila, par krat aj z Bonprixu som objednala, ked sa mi zdaju byt OK tak aj v tescu,

boska79
27. mar 2012

@xlucia ja mam tiez oblubeny lindex v nr v mlynoch.. Hlavne velurove. Kupis 3 a platis 2

brnka
30. mar 2012

@lucik194 , a aka je zn.Mothercare velkostne - sedia ich velkosti vekovo? Kde ich kupujes- na mmb?

kiwi82
30. mar 2012

ja kupujem tepláčky tu na koníkovi alebo v detskom sekáčiku a som spokojná 😉

lucik194
1. apr 2012

Mothercare kupujem akuratne normalne v kamennom obchode - ale len ked su vypredaje, vtedy sa da naozaj najst super vec za super cenu.... na mmb nekupujem, vzdy v BA v auparku cez vypreda je (napr. minule leto / aj cez vianoce). no mala je troska mensia aky ma vek takze my sa vzdy zmestime do velkosti plus zdaju sa mi troska vacsie, akuratne co je super, nie su veci prilis siroke (ako napr tesco)

ukana
1. apr 2012

Tesco, čínan...príp. také tie turecké obchody...žiadna značka, aj tak ich na telesnej stratiil už kopu...a sekáč, ale tam sa už tažšie najde naša velkost 😉 ..potrebuje min. 5-6 kusov..

zozo111
3. apr 2012

ahojte, my mame triez problem s teplakmi, ale po novom som nasla najlepsie ake sme doteraz mali: z H&M. Sú skoro také legínové - teda dole zúžene na širšiu gumicku, su vo viacerých farbach. Zvnutra jemne zateplene - takze v chlanom pocasi na pancusky a na jar a jesen bez pancusiek.
Tým, ze su leginoveho strihu - zapneme ich aj do ciziem aj gumakov, k teniskam tiez super - lebo mi dieta nechodi so zošúchanými a spinavymi spodkami.
Pre nas jednoznacne TOP1 🙂
Stoja nieco cez 7 € - ale rozhodne stoja za to, odporucam! 🙂

alusha
3. apr 2012

@zozo111 tie su super, uz rok ich maly nosi a stale ich periem a nemaju dranie, ani jednu zmolku... tie od cinana po dvoch praniach niektore cele ozmolkavene 🙂

reka99
3. apr 2012

Mozete pozriet aj u mna, rozpredavam kamenny obchodik za dobre ceny. Len sa treba trafit do velkosti. Oblecenie je naozaj super kvality, nakupene priamo v UK. Snazim sa kazdy den pridavat oblecnie, teda ked mi to chalani dovolia 🙂

zuzana76
3. apr 2012

pre mna su najlepsie z Lindexu, su ako v HM, ale zda sa mi,ze este kvalitnejsie

januschka10
3. apr 2012

zara, jedine co mi vadi su snurky v pase e nie gumicka,ale maly si zvykol. inak su fajn, stale dokola periem a neznicia sa tak rychlo a hlavne su uzke na gumicku na kotniku, takze ziadne siroke plachtaky

januschka10
3. apr 2012

@alusha aj mne prosim do ip odkaz na tu firmu, diky

brnka
3. apr 2012

na stitkoch treba pozerat aj udrzbu - Lindex (ako jeden z mala) ma na vacsine veci pranie na 60-ke. Takze urcite su kvalitne.

sisa2312
4. apr 2012

Ahoj brnka 🙂 úplne súhlasím s tvojim názorom odkedy poznám značku LINDEX inú značku už nekupujem, dostupné ceny a fakt vynikajúci materiál. Vecičky môžme prať donekonečna držia svoj tvar , farbu a nežmolkujú sa. U nás sa už oblieka celá rodina v tejto značke 😀

brnka
9. apr 2012

@sisa2312 presne tak. Totalne ma vie vytocit, ked kupim (alebo dostaneme) teplaky a na stitku je uvedene, ze prat na 30-ke. By som chcela vidiet, kto operie detske teplaky na 30 stupnoch 😠

rebecca2006
9. apr 2012

@alusha prosí aj mne ten link dakujeeem

alusha
10. apr 2012

@sisa2312 a kde kupujete tie lindex teplaky? My sme ich este nemali vyskusala by som, da sa aj cez net?

sisa2312
10. apr 2012

My nakupujeme u nás v nákupnom centre MIRAGE v Žiline , ale na google si nájdeš prevádzky s touto značkou v blízkosti bydliska 🙂

bzuco
10. apr 2012

ja nakupujem tepláky len po číňakoch (lepšie povedané po tých veľkých lacných obchodoch, ale majiteľ, resp. predajca nie je číňan)...už mám odskúšané a viem presne, ktoré mám kúpiť, aby sa nekoleničili, nežmolkaveli až príliš, majú dobrý strih - a som spokojná....za tú cenu poslúžia výborne...a ak ich malý nezničí skôr ako z nich vyrastie, podarí sa mi ich predať za symbolické euro aj na bazáriku 🙂 😎

katkavv
10. apr 2012

ja nakupujem vela veci v lindexe v BA v poluse, veci su naozaj kvalitne, teplaky a ine veci maju v akcii stale, 2+1 zadarmo, aj ponozky tam maju super, netlacia... maly ma od nich vela veci a ani jedna nie je znicena, ci sprana... doporucujem lindex 🙂 www.lindex.com