Kde kupujete škôlkárom tepláky?
kde kupujete skolkarom teplaky a za kolko?
u nas idu ako "teple rozky" nestiham kupovat, ale teda 12´az 15e za kus nedam
kludne moze byt aj internetovy obchod, ak mate nejaku dobru skusenost
p.s. PROSIM adminov, aby mi temu nemenili na otazku. dakujem
kym boli chalani mensi, tak im sedeli z H&M, ale teraz ked pozeram, tak najdem bud velke alebo male 🙂 Teraz maju vacsinu F&F z tesca, obcas maju aj akcie a byvaju aj 2 balenia
Ja objednávam v mimibazáre , samozrejme že nový tovar po 8, 28 , objednám aspoň 4 ks dve čo má akurát a dve väčšie ( ušetrím na poštovnom ) sú kvalitné nepúšťajú farbu
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=194650
Moja obľúbená predávajúca je
Zuzana V. (solka)
ID 76031
@alusha perfektny tip. vygooglila som stranku. aj obleky za perfektnu cenu. akurat som mala hlavu v smutku, kde zozeniem oblek pre syna. aj satocky pre dievcata vyzeraju krasne a za super ceny. urcite okrem teplakov objednam aj ine veci, dufam, ze to bude aj take dobre ako to na foto vyzera.
no mame teplaky tesco (tam vzdy musim navliect gumu, lebo hore na pase sice guma je, ale sluzi na dve veci.... proste stale padaju, mame teplaky z mothercare (treba nakupit ked su vypredaje, vyjdu 10€ za dvojbalenie), mame aj H&M (okolo 8/10€ stali jedny), no deru sa tiez pokial ide na ihrisko.... a leginy, no kolena vytahane pravidelne a zosuchane tiez..... takze teplaky asi pre chalana je problem vzdy zohnat lebo vsetko znicia, ale baby a leginy tiez nie je ziadna slava....
kupujem v H&M, aj v Takku som uz kupila, par krat aj z Bonprixu som objednala, ked sa mi zdaju byt OK tak aj v tescu,
ja kupujem tepláčky tu na koníkovi alebo v detskom sekáčiku a som spokojná 😉
Mothercare kupujem akuratne normalne v kamennom obchode - ale len ked su vypredaje, vtedy sa da naozaj najst super vec za super cenu.... na mmb nekupujem, vzdy v BA v auparku cez vypreda je (napr. minule leto / aj cez vianoce). no mala je troska mensia aky ma vek takze my sa vzdy zmestime do velkosti plus zdaju sa mi troska vacsie, akuratne co je super, nie su veci prilis siroke (ako napr tesco)
Tesco, čínan...príp. také tie turecké obchody...žiadna značka, aj tak ich na telesnej stratiil už kopu...a sekáč, ale tam sa už tažšie najde naša velkost 😉 ..potrebuje min. 5-6 kusov..
ahojte, my mame triez problem s teplakmi, ale po novom som nasla najlepsie ake sme doteraz mali: z H&M. Sú skoro také legínové - teda dole zúžene na širšiu gumicku, su vo viacerých farbach. Zvnutra jemne zateplene - takze v chlanom pocasi na pancusky a na jar a jesen bez pancusiek.
Tým, ze su leginoveho strihu - zapneme ich aj do ciziem aj gumakov, k teniskam tiez super - lebo mi dieta nechodi so zošúchanými a spinavymi spodkami.
Pre nas jednoznacne TOP1 🙂
Stoja nieco cez 7 € - ale rozhodne stoja za to, odporucam! 🙂
Mozete pozriet aj u mna, rozpredavam kamenny obchodik za dobre ceny. Len sa treba trafit do velkosti. Oblecenie je naozaj super kvality, nakupene priamo v UK. Snazim sa kazdy den pridavat oblecnie, teda ked mi to chalani dovolia 🙂
pre mna su najlepsie z Lindexu, su ako v HM, ale zda sa mi,ze este kvalitnejsie
zara, jedine co mi vadi su snurky v pase e nie gumicka,ale maly si zvykol. inak su fajn, stale dokola periem a neznicia sa tak rychlo a hlavne su uzke na gumicku na kotniku, takze ziadne siroke plachtaky
@alusha aj mne prosim do ip odkaz na tu firmu, diky
na stitkoch treba pozerat aj udrzbu - Lindex (ako jeden z mala) ma na vacsine veci pranie na 60-ke. Takze urcite su kvalitne.
Ahoj brnka 🙂 úplne súhlasím s tvojim názorom odkedy poznám značku LINDEX inú značku už nekupujem, dostupné ceny a fakt vynikajúci materiál. Vecičky môžme prať donekonečna držia svoj tvar , farbu a nežmolkujú sa. U nás sa už oblieka celá rodina v tejto značke 😀
@alusha prosí aj mne ten link dakujeeem
My nakupujeme u nás v nákupnom centre MIRAGE v Žiline , ale na google si nájdeš prevádzky s touto značkou v blízkosti bydliska 🙂
ja nakupujem tepláky len po číňakoch (lepšie povedané po tých veľkých lacných obchodoch, ale majiteľ, resp. predajca nie je číňan)...už mám odskúšané a viem presne, ktoré mám kúpiť, aby sa nekoleničili, nežmolkaveli až príliš, majú dobrý strih - a som spokojná....za tú cenu poslúžia výborne...a ak ich malý nezničí skôr ako z nich vyrastie, podarí sa mi ich predať za symbolické euro aj na bazáriku 🙂 😎
ja nakupujem vela veci v lindexe v BA v poluse, veci su naozaj kvalitne, teplaky a ine veci maju v akcii stale, 2+1 zadarmo, aj ponozky tam maju super, netlacia... maly ma od nich vela veci a ani jedna nie je znicena, ci sprana... doporucujem lindex 🙂 www.lindex.com

Ja kupujem v HM. sú kvalitné, vydržia. dole majú patent, tak sa dajú kúpiť aj väčšie a patent ohnem, ani nevidno, že som to zohla a nevyrastie z nich okamžite. Sú pevné, ani jedny mi ešte nepredral.