icon

Kde kupujete škôlkárom tepláky?

xlucia
20. mar 2012

kde kupujete skolkarom teplaky a za kolko?
u nas idu ako "teple rozky" nestiham kupovat, ale teda 12´az 15e za kus nedam
kludne moze byt aj internetovy obchod, ak mate nejaku dobru skusenost

p.s. PROSIM adminov, aby mi temu nemenili na otazku. dakujem

Strana
z3
slnecnica25
20. máj 2012

@beboo prosim ta kde presne je ta predajna na drienovej, som v BA este kratko tak sa neviem tak moc orientovat, tam je aj billa pri jazere, ci zle si to myslim? Vopred diky 🙂 🙂 🙂

beboo
20. máj 2012

@slnecnica25 billa je na opacnom konci, musis hladat obchodny dom Buducnost. a tam je to hore na poschodi zozadu, presne oproti schodom. 🙂

puntido
4. nov 2012

tak ja som spokojna co sa tyka zn CARPE DM 🙂 uplna spokojnost, skvela kvalita, slovensky vyrobca dokonca, ma predajne aj v BA, Svit, Handlova... 🙂 🙂 🙂

puntido
4. nov 2012

zn CARPE DM uplna spokojnost, skvela kvalita, slovensky vyrobca, predajne v BA a aj inde

masinka
4. nov 2012

@adulik23
@beboo
do skolky nastastie teplaky nepotrebujeme, ale doma ich mame tiez velku spotrebu... kupujem v sekacoch alebo ked je niekde akcia a kedze najstarsia je tiez chuda a dlha, tak som si v galanterii kupila gumu co byva v tehotenskom obleceni, na koniec nasijem gombik a do kazdych teplakov navleciem a je po probleme 🙂 ta guma stoji meter okolo 30 centov ....

puntido
4. nov 2012

zn CARPE DM - s tym som veeeelmi spokojna 😀 😀 😀

puntido
4. nov 2012

zn. carpe dm - tam sa mi to velmi oplati - je to originalne, kvalitne a slovenske 🙂

masinka
4. nov 2012

@puntido a ty si ich obchodny zastupca ???

puntido
4. nov 2012

@masinka nie som 🙂 sorry, ze to tak vyznelo, len sa mi paci ta ich originalita a to ze su slovaci ma dostalo 🙂 mam rada vecicky od nich.

zitaje
6. nov 2012

@puntido paci sa ti to 5x za sebou v jeden den 🙄 a riadne ceny 😅 tu islo o jednoduche, lacne, detske teplaky 😖 @xlucia ja som tiez pred par dnami usila prve teplaky pre svoje mlada, odporucam, je to raz-dva 😉

xlucia
autor
7. nov 2012

@zitaje ake ceny su tam? mne to nejde

zitaje
7. nov 2012

@xlucia daj si nazov firmy bez medzery a za tym .sk, no detske teplaky za 18,99, damske za 34 a vyssie, super cena, nie? 😎

frejka
Odpoveď bola odstránená
steggy
18. nov 2012

Next, cez MMB

sladkasue
10. jan 2013

kvalitna bavlna: slovensky vyrobca bambulka (B*A*M)

matax
13. jan 2013

ja som objednala z uk George a su super, na 5 r ma vysli 4,50-5,50 eur, oplati sa to,ked kupite viac, lebo postovne bolo okolo 10 eur

bea1971
13. jan 2013

a co takto kvalitne teplacky za rozumnu cenu v tecsu F&F,alebo v Takku ci C&A 🙂 😉 🙂 😉

sladkasue
Odpoveď bola odstránená
sandrika1986
21. okt 2013

My tepláky pre dcérku kupujeme v predajni Slovenka, prípadne v Tescu : F&F alebo v KIK 🙂

reskara
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3