Kde kupujete škôlkárom tepláky?
kde kupujete skolkarom teplaky a za kolko?
u nas idu ako "teple rozky" nestiham kupovat, ale teda 12´az 15e za kus nedam
kludne moze byt aj internetovy obchod, ak mate nejaku dobru skusenost
p.s. PROSIM adminov, aby mi temu nemenili na otazku. dakujem
@slnecnica25 billa je na opacnom konci, musis hladat obchodny dom Buducnost. a tam je to hore na poschodi zozadu, presne oproti schodom. 🙂
tak ja som spokojna co sa tyka zn CARPE DM 🙂 uplna spokojnost, skvela kvalita, slovensky vyrobca dokonca, ma predajne aj v BA, Svit, Handlova... 🙂 🙂 🙂
zn CARPE DM uplna spokojnost, skvela kvalita, slovensky vyrobca, predajne v BA a aj inde
@adulik23
@beboo
do skolky nastastie teplaky nepotrebujeme, ale doma ich mame tiez velku spotrebu... kupujem v sekacoch alebo ked je niekde akcia a kedze najstarsia je tiez chuda a dlha, tak som si v galanterii kupila gumu co byva v tehotenskom obleceni, na koniec nasijem gombik a do kazdych teplakov navleciem a je po probleme 🙂 ta guma stoji meter okolo 30 centov ....
zn CARPE DM - s tym som veeeelmi spokojna 😀 😀 😀
zn. carpe dm - tam sa mi to velmi oplati - je to originalne, kvalitne a slovenske 🙂
Next, cez MMB
kvalitna bavlna: slovensky vyrobca bambulka (B*A*M)
ja som objednala z uk George a su super, na 5 r ma vysli 4,50-5,50 eur, oplati sa to,ked kupite viac, lebo postovne bolo okolo 10 eur
a co takto kvalitne teplacky za rozumnu cenu v tecsu F&F,alebo v Takku ci C&A 🙂 😉 🙂 😉
My tepláky pre dcérku kupujeme v predajni Slovenka, prípadne v Tescu : F&F alebo v KIK 🙂

@beboo prosim ta kde presne je ta predajna na drienovej, som v BA este kratko tak sa neviem tak moc orientovat, tam je aj billa pri jazere, ci zle si to myslim? Vopred diky 🙂 🙂 🙂