icon

Kde kupujete veci pre detičky?

nikadamko
25. dec 2020

Ahojte, chcem sa vás spýtať maminy kde kupujete veci pre detičky, či sa oplatí objednať zo zahraničia, oblečko, hračky no proste všetko.... Alebo sa to už vyrovná kvalita+cena ako na SK. Vďaka za rady tipy 🙂

oli18
25. dec 2020

Zijeme u EU, vsetko je vsade rovnake. A oblecenia mas tu na bazari plno, uz oprate, zbavene zcasti skodlivin. To je lepsie, ako nove.

stela1996
25. dec 2020

Tesco F&F pomer kvalita=cena, moderne bavlnene obecenie za dostupne ceny

zuzanka.zuzu
25. dec 2020

@nikadamko pre ako staré? lebo toto je otázka ako "kde kupujete auto" 🙂

janulka1802
25. dec 2020

Ja mám celkom rada next, ale kupujem aj hm, zaru, občas lindex. Sem-tam aj bazár, ale v poslednej dobe už vobec. Príde mi, že sú tam prevažne handry a za také ceny, že radšej nové kúpim.

majamat
25. dec 2020

ja som vzd kupovala v svojom okoli - Tesco, Takko, HM, CA.
Pepco a Kik skor vynimocne, resp. v zavislosti o aky kus oblecenia sa jedna, lebo to moc nevydrzi.
v mnoihych obchodoch yvaju aj vyborne zlavy.

amonet
25. dec 2020

lidl, tesco, next, lindex, carters, h&m

svetkonanete98
25. dec 2020

@nikadamko Lidl,Tesco,Pepco,KIK

alenka7777
25. dec 2020

Reserved a tesco. Vzdy ked je aspon 25 percent zlava.

kikaaa444
25. dec 2020

Next , HM zara . Z týchto mám najradšej next najlepšia kvalita . HM ma velky vyber a pekne veci ale rýchlejšie sa rozgajdaju. Zara kvalita ok ale ceny vysoké . No každopádne nakupujem tieto 3 značky len .

ckatka
2. jan 2021

Záleží ci to chcem potom vyhodiť alebo predat/posunúť ďalej. Veci co idú priamo na telo (bodycka pančušky) kupujem kvalitnejšie. Bodycka sa mi osvedčili Tchibo Lindex rastúce zavinovacie a zavinovacie hm. Iné nepoužívam lebo nosené sú vytahane zdeformovane a už sa to aj hanbím posunúť...
Pančušky mam na traky od jeej design a tocim dookola tie troje. Sú stokrát lepšie ako x dupaciek a legin co mam.