Kde kupujete zimné bundy pre deti?
Ďakujem 😉
@katkaseiner ďakujem, ja zháňam pre škôlkara
Vinted
Zimné bundy na bežné nosenie do škôlky/školy kupujem najčastejšie v H&M, C&A, Takko Fashion.
pre dcéru som do cca. 10-tych rokov kupovala v C&A- bundu aj oteplovačky, teraz už dospelácku v Reserved. na von ( skauting či len tak na dvor) Lidl lebo tu na bazáre
Alpine pro
tu na bazare 🙂
Pozri Pidilidi
@katkaseiner ja malemu kupujem v sinsay alebo pepco a kik kedze kazdy rok potrebuje aspon dve lebo pri tak malom dietati su stale ufulane zo skolky
H&M, Sinsay, KiK, Takko
Reserved, vždy v januári na ďalšiu zimu, vyjde ma to o polovicu menej ako kupovať na jesen
Decathlon
Od mamičiek z bazaru, Pepco, Sinsay, Lidl, Tesco,...
Ja som dnes v tescu...majú akcie tak ma vyšla necelých 22€.
Ja vždy v Nexte, majú tam krásne bundy 😊
Trollkids ( na About you, Zalando alebo od výrobcu) vždy kúpim v nejakej zľave ,keďže sú to dosť drahé bundy,tento rok som kúpila už v lete za 1/3 cenu.
@kris_tin257 ahoj, ja nakupujem detom v nexte prakticky vsetko okrem bundy. Akosi sa bojim, kedze vratenie je drahe. Ako prosím ta sedia velkosti? V minulosti som kupila next vetrovku z bazara a bola na mensieho, nez uvadzalo cislo. A naopak ked kupim mojmu 110cm synovi 110 teplaky, neexistuje-nosi 104
@evkamotka veľkosti vždy sedia podľa výšky, nestalo sa mi žeby mu veľkosť niečoho nesedela. Momentálne má cca 100-101 CM čiže 104 sú akurát
Ja im kupujem bundy v Zare tie páperové a ešte z PL značku Malecuda na striedačku. Keď budu väčši skusim aj Bubbee.
Zalando, bazár a marketplace, minuly rok mal papriku Zara 3 rocny
Zara 😍
Kik, pepco, lidl, decathlon
Ja zvyknem v reserved alebo v takku, pripadne v tescu mávajú fajn, ale tento rok dosť problém, horko ťažko sme vybrali v exisporte chlapcovi a malej v cocodrillo...sa mi zdá ze z roka na rok ťažšie vybrať a o topánkach ani nehovorím
Sinsay alebo Tesco
My sme kúpili v Tescu Labková Patrola. Krásna a teplá aj kapucňa s kožušinkou. 30e.
Konges slojd
Ahoj dcérke od 1,5 roka kupujem bundicku Bubbe a synovi v Croop naposledy .
V Sportisime som natrafila na tento rok. Dávnejšie som bola spokojná aj s C&A, bundu vynosil syn 2 zimné obdobia. Keď bol mladší, tak vtedy mu pasovali bundy z Kik.

Asi zavisi od toho na co presne... teraz maju moji zo Sportissima a dcera z New Yorkera... keby som ale hladala lyziarsku bundu, zrejme skusim najskor lidl - ale samozrejme podla toho vodneho stlpca ci ako sa tomu hovori.