Kedy začať nakupovať výbavičku pre bábätko?
Ahojte, končím akurát 29 týždeň. Zatiaľ mame objednaný len kočík a vajíčko. A pár dupaciek inak nič. Mám ešte čas alebo by som to už mala začať kupovať všetko? Chcela som to povodne začať riešiť až keď nastúpim na materskú len sa bojím aby som to všetko stihla. Zoznam už mám že čo by sa mi páčilo.
Ako to citis 🙂 ja som vsetko objednala asi 4-5. online nakupmi. Takze som vacsinu vybavila az na materskej. Kocik jediny sme mali skor.
Kľud už Kupuj. Však nemusíš čakať kým budeš na materskej.
Ja vždy keď som šla okolo babatkovskeho oblečenia a niečo sa mi páčilo rak dom kúpila
Len tak pre radosť
Je to na tebe, keď objednáš do pár dní máš doma.
@anonym_autor Nekupuj, recykluj.
Ja som si vyckala na lindex akcie a kupila zavinovacie rastúce body, alebo aj tchibo a tito maju aj taky super flisovy overal, tak to tiež.. jaj a tie pyzamka.. ako fakt viac netreba.. plienky maju vzdy vsade, aj kremy aj ponozky
Možno by som ešte skôr ako detskú výbavičku riešila tvoju pôrodnú tašku 🙂 náhodou by si začala rodiť predčasne, tak aby ste neleteli cestou do nemocnice ešte kupovať popôrodné vložky, nočné košele na dojčenie a tak 🙂 vecičky pre bábo sa dajú prinajhoršom objednať aj z pôrodnice, tam ešte dávajú ich oblečenie
@anonym_autor ja som tiez zacala kupovat postielku kocik oblecenie a nakoniec som potratila uz by som nikdy dopredu nic nekupila
ahojko ja som sa dostala takto do nemocnice s hroziacim predcasnym porodom a odisla som odtial s babatkom. doma absolutne nic, vsetko mi na rychlo zabezpecovali rodicia. takze za mna radsej skor ako neskoro a v rychlosti. drzim palceky
Ja uprimne nerozumiem, ak si niekto všetko necháva na posledné týždne tehotenstva. 😀🙈 som teraz v 36tt (s tretím dieťaťom) a som extrémne šťastná, že som si začala chystať už od cca 20tt. Teraz mám realne problém niekam prejsť, nie ešte zháňať výbavičku (ja som si to chcela osobne obehať nie všetko na poslednú chvíľu objednávať cez net) prať, žehliť, ukladať všetko..uff..teraz si to už len užívam a chýbajú mi fakt len nejaké drobnosti, ktoré zvládne dokúpiť hocikto🙌🏻 a tašku do pôrodnice som mala komplet cca v 33tt
Ďakujem Vám za odpovede. Včera som už začala 😂 oblečenie pre malú už teda mám viac menej. A budem postupne pokračovať aby som ti nejako do toho 33 týždňa mala komplet 😊
@anonym_autor ja som tiez zacala kupovat postielku kocik oblecenie a nakoniec som potratila uz by som nikdy dopredu nic nekupila
@katarinaschober to ma velmi mrzi, v kolkatom tyzdni? take nieco sa moze stat vzdy.. zial aj v riadnom termine sa cokolvek moze stat matke aj babatku. su veci, ktore podla mna clovek neovplyvni. ale aj tak je podla mna zbytocny stres,ak to pride skor a clovek nema nic nachystane.

@anonym_autor Ako sa citiš kupuj...jaaaa ti neviem, ja som kupovala ako som zistila že som tehotna 😄. Popravde som tomu rada, użivala som si to a napokon som bola v 7-8 mesiaci na PN a potom v 9 som už len oddychovala.