icon

Kik verzus Pepco

katy2704
5. jún 2023

Dobrý deň milé dámy, kde sa podľa vás viac oplatí kúpiť dámske oblečenie - v Kik alebo v Pepco ? Drahšie obchody nenavštevujem, preto budem rada, ak mi napíšete vaše skúsenosti s danými obchodmi. Ďakujem

diewcatqoo
5. jún 2023

Pre seba v tychto obchodoch nenakupujem. Pre dieta obcas nieco kupim, pretoze u dietata je spotreba (najma teplakov) vysoka. A ked to ma len niekde do blata na dvor alebo do skolky, tak Pepco alebo Kik uplne v pohode.
Inak u mna je Pepco, Kik a Primark uplne rovnakej kvality. Za podobnu cenu radsej nakupujem v Lidli abo v Tescu, mam pocit, ze toto viac vydrzi.

martinkatinka
5. jún 2023

Ono zalezi aj na dostupnosti. Kvalitovo rovnaké, lepsi vyber v kiku. Lenze ak ma niekto v meste iba pepco, napise ti, ze chodi tam a naopak. Ja v kiku pracujem. Kupujem si tam basic tricka, tielka. Spodnu bielizen som mala aj z pepca a rozpadla sa, v kiku lepsia kvalita spodnej bielizne a vacsi vyber ponoziek.

jaond19
5. jún 2023

@katy2704 v oboch tychto obchodoch sa daju najst totalne smejdy co sa zozmolkuju po hodine nosenia a po prvom prani su to handry... ale sem tam sa da aj najst fajn material co pri setrnom rucnom prani nieco vydrzal... za mna je to tak 50/50. treba pozerat zlozenie materialu. ale ak si musim vybrat, tak sa asi priklanam k pepcu.

sajmonka_1216
5. jún 2023

@katy2704 ja som v posledno čase veľmi spokojná s pepcom.. kúpila som si ta pekné šaty za lacné peniaze... krásne kvetinové... lebo chodím aj po reserved, orsay a pod...ale určite nedám 50€ za šaty čo vyzerajú jak pre bezdomovca... ani strih ani nič.. dotrhané nevkusné vrecia...
a v kik som už dlho nebola, tak neviem..

dada13288
5. jún 2023

Pre deti len pepco, tesco alebo lidl. Nevidim medzi kvalitou rozdiel. Ani jedna z pepca sa mi v pracke pri 60 stupnoch a susicke neznicila, nepozmolkovala ani nezmensila/neroztiahla. A to mam veci este po neteri cca 6 rocne a ani teraz ta kvalita nie je zla.

wiccawicca
5. jún 2023

@katy2704 Rozdiel medzi týmito dvoma obchodmi je aj v tom, že v Kiku majú oblečenie aj na silnejších ľudí, mne sa tam veľa vecí páči a aj si tam kúpim, muž tam nakupuje väčšie tričká, ktoré inde nezoženie, zas nehovorím, že vydržia 10 rokov, v Pepcu by nič neobliekol a aj ja mám problém tam niečo kúpiť vo väčšej veľkosti. Dcére tam nekupujem, nakoľko je to na ňu všetko úzke a dlhé a nepoddajné, prípadne musím kúpiť o tri čísla väčšie a skrátiť, jej kupujem dosť často v Tescu tam jej veci sedia lepšie. Teda ak mám porovnať, Kik má lepší výber.

mon29
5. jún 2023

Pre dospelú neviem, ale pre syna v pepcu kupujem tu organicku bavlnu, a v pohode vydrží, ak je zloženie lepsie nebála by som sa toho.

marsmykkok
5. jún 2023

Záleží od zloženia, samotného kusu. Proste všímaj si šitie, zloženie či bavlna či polyester, rovnako či cez to nemôžeš cediť rovno sirup, či to nie je tenké ako sito, ale je to hrubšie. Kik má za mňa viac textilu, ale podľa mňa strašne nemoderné a nepekné veci, Pepco má dosť málo textilu, ale zase väčšinou veci čo sú in aj strihovo, potlačou a tak.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
kacena2022
5. jún 2023

Za mňa z týchto dvoch obchodov je lepšie Pepco.Oblecenie tam kupujem pre deti do škôlky a školy ako tričká košele kraťasy tepláky,aj spodné prádlo.Aj pre seba do práce tričká rifle.Nikdy som nemala problém s kvalitou,za mňa je to dobrý obchod za málo peňazí.Aj keď už aj Pepco išlo cenami hore.V KiKu len občas nejaké tričko alebo tepláky no tiež vydržia dlho

jana0215
5. jún 2023

@katy2704 už ak ísť v tejto cenovej kategórii, tak by som skôr odporučila Sinsay. Neviem, či máš vo vašom meste obchod, ale majú aj e-shop. Je tam omnoho väčší výber. Síce majú aj také "teen" veci, ale nájdeš tam kopu nositeľného aj pre dospelú ženu. Výrobca rovnaký ako HM, Cropp, Reserved, Mohito, len je to "nižšia cenová kategória". Niektoré veci sú ale kvalitou porovnateľné aj a drahšími. 🙂

dota6
5. jún 2023

Dámy 🙂 tie čo píšete H&M naozaj vidíte rozdiel v kvalite? Dostala som plno HMka a aj Kik a Pepco a teda niektoré hm sú doslova "renty" "smaty", ktoré boli ohlodané po dvoch praniach. 😡 Bola som nahnevaná a sklamaná, lebo som videla ceny.

saskia_98
5. jún 2023

@dota6 ja som si v Hmku kupila 3 tricka, vsetky 3 som dala preprat na 30tku len a som ich vytiahla s mini dierkami preslabene. 😄 Toť moja skusenosť s hmkom. Tam kupujem max. Synovi kosele, tie maju dobre. 😄

lopka1313
5. jún 2023

@jana0215 sinsay podla mna vobec. Tam som si objednala par triciek a vsetky prisli strasne kratke, ako sirkovo dobre, ale dlzka taka, ze brucho trci... Jedno sa mi dokonca asi po 3-4 opratiach cele predierkovalo... (Kupujem len bavlnene tricka).

Inak v Pepcu som si cca rok dozadu kupila par tmavych bavlnenych triciek s obrazkom, a jedno sa mi po vyprati cele skrutilo. Zvysne su ok. A pritom boli z rovnakej "serie"...

scila
5. jún 2023

@saskia_98 mne sa v poslednej dobe pri niektorých praniach urobia dierky skoro na všetkom čo je z tričkoviny bez ohľadu na značku. Z toho mi vychádza, že problém je v práčke, ale neviem prísť na to aký. Z H&M máme tričká roky a netvrdím, že je to mega kvalita, ale že by sa deravili len tak sa mi ešte nestalo.

zuzuliennka1
5. jún 2023

@scila a urobia sa ti na rovnakom mieste? ja som tak prisla na to, ze sa mi dierky robili dole vpredu na rovnakom mieste - zo spony z opasku😁🤦🏼‍♀️

mima1608
5. jún 2023

Pepco mám na detské oblečenie prevažne a KiK občas na oblečko pre mňa. Mám odtiaľ niekoľko kardiganov, tričiek a 2 mikiny. Kvalita je taká aká je za tú cenu. Ale zatiaľ sú tie veci není nejako extra vyprané ani vyžmolkované a to periem dosť často 😅

misinka0611
5. jún 2023

V Gate som teraz kúpila trička čo majú zľavy lacnejšie alo v Pepco a Kik.

Ako OK pre maličké deti, vyrastú, im treba aj na zahradu nieje ľúto toho, ale ako dospela veľa nusetris, lebo zachvilu zas budeš musieť to kupovať. Ty nerasties, ty môžeš vec nosiť dlhé roky. V konečnom dôsledku neusetríš.

mamkalentedkova
5. jún 2023

Mne KiK príde všetko strašne veľké ..také nejaké , neforemné.Naozaj často aj v H&M človek kúpi pekné veci vo výpredaji za fajn cenu.Sebe osobne rada a často nakupujem v sekacoch ,občas aj gate ..ale tam tie umelé materiály, New Yorker ..ale teda ak z tých dvoch pre dospelých ,tak moja mama si vie vybrať v KiK
Ale za zmienku stojí aj vyššie spomenuté Tesco

nevenka
5. jún 2023

@scila presne...
A niektore veci v zlave boli aj po 2 eura - uzasne kratasy som chlapcom kupila.
Alebo aj body z Pepca z bio bavlny su fajn, take tie na gombik, su uzke a na nase spagetky dobre sedia a nemaju hole pliecka.
A co sa tyka triciek, mali sne z Pepca take, co sa svy nepretocili a tricko z H&M bolo na prd, ja tusim, ze nikto tie latky pred pranim nezraza a strihaju sa krivo, je jedno, aka "znacka". Aj podstatne drahsim trickam sa to stava.
Aj v Kik aj Pepcu sa daju kupit dobre a vkusne veci, basic kusky, napr., damske az tak nepozeram, ale detske v pohode.

scila
5. jún 2023

@zuzuliennka1 z opasku to nebude - kúpila som letné pyžamá (kraťasy a tričká ) mne aj deťom z tričkoviny a toto bolo pranie ešte pred nosením a na niektorých nových diery ako som to vytiahla z bubna. A teda boli aj na niektorých starších veciach. Keby to bolo len na starých, tak si poviem, že sme sa niekde zachytili, tak ako som si povedala už viackrát predtým. Ale viem, že tie nové veci boli ok, lebo ako prišli z e-shopu ešte som ich kontrolovala či niesú poškodené. Už sa mi voľakedy na inej práčke stalo, že pod bubnon sa dostala kancelárska spinka, ktorá sa vzpriečila (ako sa tam dostala netuším). Rozmýšlam či to nebude niečo podobné...

gabika0825
5. jún 2023

@katy2704 ani jedno. Ak si z ba skoč si do primarku do eurovei 2, teraz ho tam otvorili. Ak nie si, tak napríklad aj sinsay alebo aj new yorker, terranova - v zľavách vieš nájsť za dobrý peniaz pekne veci. Pepco alebo kik jedine na veci do domácnosti.

stanulienkat
5. jún 2023

Pepco je ovela vacsi odpad ako KIK. Takže ak si musíš vybrať z týchto dvoch, tak jednoznačne Kik.

zaba21
5. jún 2023

KiK má použiteľné veci aj pre deti aj pre dospelých. Mám veľkosť 48, dajú sa kúpiť fajn veci, ale treba si dobre vybrať. Ja nakupujem bavlnené a z viskózy. Mám odtiaľ rifle, tepláky, legíny, tričká, blúzky, flisove bundy, vesty, letné šaty, sukňu. Nič sa mi nepotrhalo, nenatiahlo.
Kupujem aj veci pre malé deti a sú v pohode. Medzi vecami z KiK a napr. HM nevidím nejaký veľký rozdiel v kvalite. KiK má detské veci aj celkom vkusné čo sa týka farieb, vzorov.
V Pepcu sa nájdu aj fajn detské veci, napríklad z biobavlny, ale vo všeobecnosti sú menej vkusné a kvalita kolíše. Ale tepláky, tričká, mikiny sa tu dajú vybrať. Veci pre dospelých sú slabšia kvalita, mám odtiaľ asi 3 veci, jedno tričko kvalitné, ostatné nič moc

zaba21
5. jún 2023

@gabika0825
Tak zašla som minule do sinsay, a tie veci mi neprišli ani náhodou kvalitné.

zaba21
5. jún 2023

Inak čo sa týka dierok na tričkách, aj mne sa to stávalo pri starej pračke. Pri novej sa mi to nestáva. Ale jemné veci dávam radšej do vrecúška na pranie.

gabika0825
5. jún 2023

@zaba21 tak myslím si že ani kik a pepco nie sú najkvalitnejšie na svete 😀 neviem čo čakať od veci do 20€

lasona
5. jún 2023

@dota6 za mňa musím povedať že hm detske zatiaľ super. Po oproti sa to nezbehlo, nenatiahlo...ostalo tak ako ma byt.. preto pozerám v sekaci hm. Nové sú strašne drahé...akože kúpili sme pár kusov, ale za cenu jedného mam plnu tasku

dota6
5. jún 2023

@lasona asi som mala smolu, hlavne na body a zimný overal :( ja mam rada secondhandy 😇 ale na detskom odd som este nebola, musim to preskúmať.

scila
5. jún 2023

@gabika0825 tak za mňa Sinsay nula bodov. Ja celkovo tieto pár eurové veci mám len čo som podostávala hlavne od svokry, tá chronicky rada objednávala zo Sinsay. A to bol des. Niekoľko kusov teplákov rovnaké číslo a žiadne nebolo tej veľkosti ako bolo písané a každé inak dlhé, boli aj o dve čísla menšie ako mali byť atď. ale čo ma dorazilo najviac, na tričku nápis 100% bavlna a umelina. To sa mi inde nestalo.