Kočík Jané Slalom Formula, Concord

marienkagu
19. júl 2017

Ahoj, potrebovala by som poradiť ohľadom správneho výberu kočíka pre vysokú ženu. Premýšľala som nad troj kombináciou. Zvažovala som najmä kočík Jané Slalom Formula alebo Concord Wardener. Požiadavky na kočík máme nasledovné:
- vhodný pre ženu nad 180 cm
- priestranná vanička a športová časť
- ľahká konštrukcia a skladovateľnosť
- väčšia vanička do auta
- kvalitné kolieska

Ak máte skúsenosti s buď s kočíkmi Jané alebo Concord alebo by ste mohli poskytnúť tipy, ktoré by spĺňali vyššie uvedené kritéria, veľmi by ste mi pomohli. Vopred ďakujem za každú radu.

myska9992
19. júl 2017

Ja som tiež rozmýšľala nad concordom a mňa práve jeho vysoká váha odradila, kočíky do 12 kg by som nazvala ľahké, ale to, že kočík je ľahký si píšu všetky.
Podľa novej vyhlášky platnej myslím od marca už kočíky nemôžu byť v aute miesto autosedačky.
Kamoška je tiež vysoká a má stokke crusi, ona si to nejako nakombinovať, niečo ma nové, niečo cez bazos, aby ju vyšiel menej.

marienkagu
autor
19. júl 2017

@myska9992 Ďakujem veľmi pekne, hneď idem pozrieť 🙂

myska9992
19. júl 2017

Ešte som zabudla, že v predajni nás odhovárali od Concordu, lebo sa tam niečo lámalo na konštrukcii, a že mali veľa reklamacii - v dvoch nezávislých a teda aj kamoška čo ho mala to potvrdila. Ale to bolo pred rokom tak možno to vychytali.

deti95060810
19. júl 2017

kočík ako kočík....

lindesy
20. júl 2017

Ja mam concord wanderer, mam 176, muz nieco cez 190 a chodi sa nam obom pohodlne. Vanicku mame sleeper, nie je velmi priestranna. Malu sme premiestnili do sportaku este nez mala pol roka, lebo jej bola kratka. Ale zase bola taka utulnejsia, ked bola cerstve babatko 🙂
Vanicka sa dala pouzit aj v aute, ale vyuzili sme to asi dvakrat. Konstrukciu skladam a rozkladam kazdy den niekolkokrat uz 8 mesiacov, zatial je v pohode.
Kolieska nie su nafukovacie, takze bez problemov, len to aretovanie velmi nedrzi, ked sa chodi po hrboloch.