icon

Koľko látkových plienok potrebujem pre dve deti?

19. jún 2025

Ahojte. Coskoro privitame do nasej malej rodinky dalsi prirastok. Prve dieta latkujeme, ma cca 2 roky a este nie je plne odplienkovane. Este nie je pripravene, viac to prosim neriesme. Druhe pride cca za 2 mesiace a chcem pokracovat v latkovani. Kolko plienok si mam zadovazit, ked budem ratat, ze plienkujem 2 deti? Dakujem.

behulka
19. jún 2025

Akú máš zásobu pre staršieho ?
Ja som pre mladšie dieťa dokúpila len 10 štvorcových plienok a nové vrchné nohavičky. Spolu som mala asi 50 štvorcových plienok, pre staršie dieťa pár nočných nohavičkových. Ostatné som potom dokupovala postupne, ako sa zodrali. Prala som každý druhý deň.

autor
19. jún 2025
@behulka

Akú máš zásobu pre staršieho ?
Ja som pre mladšie dieťa dokúpila len 10 štvorcových plienok a nové vrchné nohavičky. Spolu som mala asi 50 štvorcových plienok, pre staršie dieťa pár nočných nohavičkových. Ostatné som potom dokupovala postupne, ako sa zodrali. Prala som každý druhý deň.

@behulka mam 4 kapsovky a 4 PULky, do toho mam 16 bambusovych vloziek a asi 25-20 stvorcovych bavlnenych plienok a 3 prefoldy na noc. Periem viac menej kazdy druhy-treti den.