Koľko látkových plienok potrebujem pre dve deti?
Ahojte. Coskoro privitame do nasej malej rodinky dalsi prirastok. Prve dieta latkujeme, ma cca 2 roky a este nie je plne odplienkovane. Este nie je pripravene, viac to prosim neriesme. Druhe pride cca za 2 mesiace a chcem pokracovat v latkovani. Kolko plienok si mam zadovazit, ked budem ratat, ze plienkujem 2 deti? Dakujem.
Akú máš zásobu pre staršieho ?
Ja som pre mladšie dieťa dokúpila len 10 štvorcových plienok a nové vrchné nohavičky. Spolu som mala asi 50 štvorcových plienok, pre staršie dieťa pár nočných nohavičkových. Ostatné som potom dokupovala postupne, ako sa zodrali. Prala som každý druhý deň.
@behulka mam 4 kapsovky a 4 PULky, do toho mam 16 bambusovych vloziek a asi 25-20 stvorcovych bavlnenych plienok a 3 prefoldy na noc. Periem viac menej kazdy druhy-treti den.

Akú máš zásobu pre staršieho ?
Ja som pre mladšie dieťa dokúpila len 10 štvorcových plienok a nové vrchné nohavičky. Spolu som mala asi 50 štvorcových plienok, pre staršie dieťa pár nočných nohavičkových. Ostatné som potom dokupovala postupne, ako sa zodrali. Prala som každý druhý deň.