icon

Koľko oblečenia z veľkosti 56, 62, 68, 74, 80 mám kúpiť?

frimmie
27. jan 2014

Ahojte, prosim viete mi poradit kolko oblecenia je dobre mat z uvedenych velkosti? Viem, ze je to velmi individualne podla toho, ako rychlo babatko rastie, ale aj tak by som rada mala pred materskou nakupeny aspon taky dobry zaklad. Aby som sa nemusela potom nahanat po obchodoch a z materskej sa mi to bude aj tazsie platit, ako teraz z normalneho platu. Niekde som pocula ze cca10 outfitov z jednej velkosti, t.j. overaly alebo body+dupacky/polodupacky + nejake kabatiky. Je to malo/vela??? Ako mamicka prvorodicka vam budem vdacna za rady. Babo sa narodi koncom maja.

Strana
z2
loli39
3. feb 2014

dám ti tip ako môžeš pozrieť ktoré veci máš kupiť a koľko http://www.mamebabo.sk/ako-vybrat-oblecenie-pre...

endi82
3. feb 2014

Ahoj, baby pre do mnou už vlastne napísali to najhlavnejšie. tiež súhlasím, že 56-ku vlastne ani netreba, je to zbytočné vyhadzovanie peńazí, lebo o mesiac, bude treba zase väčšie. V podstate sme rýchlo preskočili na číslo 74, aj to asi mesiac-dva a najviac sa nosili 80-86 - ky (body, pančuchy, neskôr mikinky). My sme mali ten istý problém - hlavne pri prvej princeznej, že mala aj reflux (kvôli tomu sme sa zriekli aj koberca v obývačke :D ) a kakala ako za dvoch 🙂 takže najlepšie sú biele body, lebo tie môžeš prať od nevidím do nevidím. Ja som plno vecí odložila, lebo niektoré dievčence takmer nenosili, hlavne tie "krajšie", ktoré sa hodia skôr k lekárovi, než na bežné nosenie. Ešte čo môžem odporučiť popri tom, že kupovať väčšie čísla, je kupovať v baby obchodoch, lebo aj keď sú trošku drahšie, ale dlhšie vydržia, a nežmolkatejú, hlavne tie hrubšie.... tiež ako @majka99999 sme boli spokojné aj s tescom.

zuzkat1
3. feb 2014

@frimmie podla mna 50ku netreba 56ku 2-3ks. My sme mali 62ku do pol roka. Nevies ake bude mimi.s malych radsej menej.vzdy sa da dokupit.

vymyselnica1
5. feb 2014

no aj mne bolo povedane ze 56 netreba...narodila sa 48 cm, mesiac som jej nemala co obliect,vsetko jej bolo velke a zo vsetkeho sa vysunala a mala holu rucku, pliecko... prala som kazdy druhy den, reflux jak vysity, latkovych plienok mam 23ks, 10 bolo malo, furt vsetko ogrcane....teraz ma 3 mes nosi62-68 uz je to lepsie, ked je dobry den ani ju prezliect nemusim 😀 a mam asi 20 podbradnikov a prikrmy v nedohladne 😀
takze fakt kazde dieta je ine 😀

ikeashop
17. feb 2014

Kompletná detská výbava pre vaše bábätko na www.bimbishop.sk
kojenecké oblečenie, postieľky, tehotenské oblečenie a mnoho iného... 🙂

ikeashop
22. feb 2014

@frimmie po kliknutí na odkaz sa vám ukáže čo všetko je potrebné pre vaše bábätko.

Strana
z2