icon

Koľko týždňov pred pôrodom ste mali nakúpené už všetky veci?

19. nov 2022

Dobrý večer. Koľko týždňov pred pôrodom ste mali nakúpené už všetky veci(vložky,gaťky,kremiky….)? Ja budem rodiť o dva mesiace a neviem či mám kúpiť už teraz všetky veci alebo stačí o 2,3 tyzdne.

deti95060810
19. nov 2022

ani pri jednom tehu som nemala všetko nakúpené...
pri prvom som kupovala zopár vecičiek 10 dní pred termínom - dovtedy nič.
pri ďalších ani to nie....
čo sa plašíš - obchody sú plné handier. nakúpiš raz - dva.

mamamasama
19. nov 2022

@deti95060810 súhlasím. O 3, týždne rodím a nemám ani kočiar 😁

lenuska9999
19. nov 2022

Ja pri prvých komtrakciach som ešte dokupovala veci 😀

len_nig
19. nov 2022

Ja som mala všetko už cca v 7 mesiaci, potom okolo 8 mesiaca som si nachystala aj tašku do pôrodnice a som za to rada, rodila som o 2 týždne skôr tak som to fakt ocenila 😊

evkamotka
19. nov 2022

Nakup si, menej tehotna uz nebudes. Aspon to bude vybavene

anjelicek26
19. nov 2022

Asi 8-10 tyzdnov pred porodom som mala vsetko... na jednej strane sa vsetky deti narodili 3-5 tyzdnov pred terminom a na druhej ako opuchnuty slon som uz nemala moc chut pobehovat po drogerii a obchodoch s oblecenim, uz som bola rada, ze je to v zasuvkach a v taske do nemocnice zabalene, ved tomu sa nic nestane, pocka to.

zuzinka888
19. nov 2022

V 33 tt ma hospitalizovali hrozil porod a ja som nemala pripravene/ nakupene nic. Bolo 22 . 12 takze nove objednavky az po sviatkoch. Tak som sa bala, že ho ako Jeziska zaviniem do plienky. Nakoniec sme to potiahli do 39tt. Takze sme stihli objednat.🤣🤣

kabba
19. nov 2022

Asi na zaciatku 8. mesiaca som mala vsetko doma. Potom po nastupe na matersku som si zbalila tasku do porodnice a zacala aj vsetko prat a chystat pre babatko 🙂

minax
20. nov 2022

O týždeň nastupujem na materskú,postupne od veľkého morfologickeho usg sme začali kupovať tie väčšie položky,aby sme si to finančne rozložili.veci pre seba do pôrodnice som objednávala tento mesiac,ešte potrebujem drobnosti pre bábo,ale inak už mám všetko.vela veci máme odložených u rodiny po starších deťoch,v pláne mám začať všetko chystať na materskej,myslím že času bude viac než dosť.kazdy podľa seba,ak je niekto kludnejsi ak má všetko nachystané niekoľko mesiacov pred termínom,tak prečo nie 🙂

malacibulka
20. nov 2022

Vzdy mozes porodit predcasne. Nakup si uz teraz a nechaj blizkemu cloveku instrukcie, kde kupi oblecenie pre predcasniatka v pripade potreby. Napriklad v Lindexe v kamennej predajni maju aj pre predcasniatka (videla som aj velkost 40).

mareri
Odpoveď bola odstránená