icon

Kresielko pre bábätko

janka358
30. máj 2018

Mamičky potrebovala by som poradiť chcem kúpiť vibračné kresielko ktoré aj hraje samozrejme, viete mi odporučiť nejake?

libulibu
30. máj 2018

Ahoj, ja som si uz dávnejsie kúpila kresielko Jané Evolution je az do troch rokov a teraz ho malý este vyuzíva pri hraní. Má vibrácie aj melodiu. Som spokojná a má vyuzitie na dlsie ako klasické kresielka. Je fajn.

homolca
30. máj 2018

tiny love...najksor koliska, potom polosed a neskor kreslo...vibruje a koloc s hrackami hra...su ale dost drahe a nasho maleho vobec nezaujal..pockala by som do porodu a potom zobrala dieta do obchodu a "ono si vyberie" ... tak sme to urobili s hracou dekou a na druhy den sa otacal po prvykrat...kreslo som predala hned..na deke sa pohra dodnes (18 mes)

nata18
30. máj 2018

my sme tiez mali tiny love, ale nevyuzili sme ho tak ako som si predstavovala .. ale zas ked som potrebovala volne ruky, napriklad pri vareni, tak je to vyborne miesto pre babo na pozorovanie, lezanie, koliska ma zvuky, vibracie, atd, popruhy na upevnenie, tak z toho babo len tak nevyklzne a aj sa v tom vyspi .. len kedze krpata z toho rychlo vyrastla a chcela sa hybat a nebavilo ju to tam, tak ako vravim, nevyuzili sme velmi, tiez sme predali :D

bajuska44
30. máj 2018

@janka358 Ahoj, možno Ti pomôže tento článok https://mamapark.sk/ako-vybrat-hojdacie-kresielko/