Kto predá Angelsounds monitor?
Ahoj, chcem sa opýtať, či tu niektorá z Vás nepredáva Angelsounds monitor. V bazáriku som nič nenašla 😢 a keďže som z východu, tak sa mi neoplatí ísť preňho až do BA, keďže nie je k dostaniu cez net, len osobný odber. Ďakujem
Ahojte ja by som mala zaujem ak ešte niektora predavate a za kolko som z PE . Dakujem
@panacik1 ja mam na predaj za 13€ aj s postovnym. Davala som sem vo februari avizo,ze udem mat na predaj.tak obnovujem ponuku.
Cenu som dala s ohladom na to,ze sme ho pouzvali dve maminy.kupovala som ho za 20€tu naMK plne funkcnu a stale funkcny je 🙂 . Su k nemu aj tie dve cd nepouzite.ja som nepouzivala ani tu malicku tubu gelu ale tam dokopy nic nie je.
Ja som pouzivala bud detsky olej,alebo kokosovy olej.oba fungovali.
Mozno bude treba len baterky vymenit.este odskusam.
Ahojte,
ponúkam 1x použitý AngellSounds - Fetal Heart Detector značky Jumper. Darčekové balenie obsahuje - Prístroj AngelSounds
- slúchatka veľké
- kábel pre prenos do audiovizuálneho prístroja alebo PC
- slovenský návod
- CD s relaxačnou hudbou pre dieťatko
- prázdne CD pre nahratie záznamu
- batéria 9V
- 15g gélu /1x použitý/
V prípade záujmu ma kontaktujte cez IP.
Moj uz je predany
@vivienvill poprosim cenu do IP, dakujem 🙂
Ahojte baby mam zaujem o anglesound mate niekto na predaj?
@vivienvill ahoj mas este na predaj Angelsound? Ak ano aka je cena ? Dakujem
aj ja mam zaujem, ak niekto predava.
Kupim angelsounds, kto predava,navrhnite cenu.Dakujem ;)
Ahojte baby ja mozem ponuknut,da sa povedat ze novy par krat pouzity s komplet vybavenim v krabici (sluchadla,gel,cd).Ja uz nevyuzijem,krasne kopkame 🙂 Cena 28 eur uz aj s postovnym.Ak budete mat niektora zaujem,kludne napiste.Ja som bola velmi spokojna.
Mam na predaj angelsounds v dobrom stave.Cena:25€ s postovnym.Malo pouzivany
ahojte mate niekto na predaj angelsound? ponuknite prosim
Ja mozem ponuknut,s komplet vybavenim ako novy malo pouzity,je k tomu aj gel.Super vecicka naozaj ale ja uz nepotrebujem,kedze kopkame o dusu 🙂 Cena 28 eur aj s postovnym.
Ahojte mám na predaj angelsounds, bez poškodenia so slúchatkami v originál krabici aj s CD. Viac info v IP.
Ma niekto na predaj angelsound ???????????
Ahojte mam na predaj Angelsoound bez poskodenia v original krabici s CD sluchatka. Kto ma zujem piste IP
Kupim angelsound, ak mate na predaj, tak napiste 🙂
Kupim aj ja ;) kto ma v ponuke?? Dakujem
@terez26 mam na predaj,poslite IP
Aj ja kupim angelsounds, ak má niekto v ponuke.
Ja mam. Ak by niekto chcel, nech sa ozve do IP.
ahojte, ma niekto v ponuke angelsounds? napiste Mi do ip.dakujem.
Ahoj aj ja mam na predaj piste IP.
Predavate niektora angelsounds? prosiiim 🙂
Ahojte 🙂 Mate niekto na predaj angel sounds? Ak ano napiste ni prosim 🙂 Dakujem

aj ja mam na predaj angelsounds, ked tak, ozvite sa do IP