icon

Ktoré cumle a fľaše sú najlepšie pre dieťa?

reela
20. aug 2025

Malemu som odsavala v podstate od narodenia a pouzivala som avent flase s avent cumlami, len ten prietok pri najmensich aj najvacsich cumloch bol nic moc a tomu by som sa chcela vyhnut. 20-30 minut kazde krmenie bolo za trest. Presla som si nejake starsie diskusie, akurat MAM chvalili.
Mate nejake tipy na flase s cumlami, ktore vam vyhovovali?

babushkaem
20. aug 2025

my mame avent, to je asi jedina flasa, z ktorej to samo netecie. a je to naozaj skoro ako prso, dost tazko to z tej flase tecie. ja som ju chcela hlavne preto, lebo mala mi pri krmeni castokrat aj zaspi a viem ze jej to samo nebude tiect do ust a neudusi sa. a co som kukala aj zahranicne stranky, tak vsetci avent odporucali presne kvoli tomuto. neviem ci to z mam tecie ale nie.

rebekah61
20. aug 2025

Jednoznačne MAM, najprv antikolikove a neskôr obyčajne. Pri všetkých ostatných pilo babo neskutočne dlho a videla som že bolo nervózne z toho že sa “nevie poriadne napiť”

firsttimemommy
23. aug 2025

Môj malý prijal fľašky a cumle len od MAM.. sú super, výhodou je že sa dajú samé sterilizovať v mikrovlnke (rozložiš, pridaš na spodok kus vody a šup dnu, minútová záležitosť a sú čisté ).. u plastových je nevýhoda tá že zvyknú pretekať, neraz sa mi stalo že som začala miešať mlieko a bolo všade lebo zospodu fľašky mi všade kvapkalo 😀 kúpila som potom sklenené a nemáme žiadny problém.. do mam fliaš by som išla znovu 🙂