icon

Ktoré plienky sú dobré?

barbi_na
13. dec 2011

chcem sa podeliť o vaše skusenosti s plienkami ...maly ma ešte len 3 mesiace a už som toho poskušale ale neviem ktore su ešte dobre nechcem zbytočne kupovať ked su o ničom ..napr som bola spokojna so seep &play ale len s 2 čislom ...kupili sme potom do zasoby 4 balenia 3 čislo a tie nemaly bočne pasiky ...taže zbytočne lebo nam všetko pretekalo ....potom su super tie pampers premium care ale su drahe kupila sam raz 2 balenia v akcii ....jedny sme mali z hypernovy dostali sme ich no katastrofa teraz chcem kupiť pampers aktiv baby ale bojim sa že či za tu cenu su fakt taka dobre bo budu v akcii v hypernove ...prosiim poradte 🙂 budem rada 🙂

barbi_na
autor
13. dec 2011

mne cez den ked sme doma stačia aj tie zelene z tesca ale ked ideme niekam že vonku na dlhšie tak mi treba nieake lepšie čo viac vydržia ....tie huggis vydržia v noci ?

veve39
13. dec 2011

@barbi_na pampers active baby su tiez super (teraz ma tesco este do zajtra akciu - 20%zlavu na megabalenie) - moja ich v noci neprecikala nikdy...striedame ich s Pampers premium care, ktore su o cosi drahsie

barbi_na
autor
13. dec 2011

@veve39 no viem o tej akcii asi skusim 🙂 aspon na noc aby dlhšie vydržala ta plienka 🙂

veve39
13. dec 2011

@barbi_na mojej malej vydrzi celu noc - 11hod.spanok 😉

barbi_na
autor
13. dec 2011

@veve39 no to by som bola rada lebo ja mojho prebalim najneskor o 11 večer bo vtedy už zaspava do rana 🙂 a prebalujem ho tak o 9 ked vstava 🙂 tak uvidime ako to bude ale verim pamperskam ...zatial ma nesklamali iba tie sleep&play ale až 3 tie 2 boli super 🙂

veve39
13. dec 2011

@barbi_na ja prave tie nepoznam..ale z diskusii som videla ze ak maminy boli nespokojne, tak iba s tymi - co sa precikania tyka...

barbi_na
autor
13. dec 2011

no ved toto 🙂

lucia1234
13. dec 2011

my od začiatku používame sleep & play a absolútna spokojnosť, vôbec sa nepreciká. 🙂

elienka
13. dec 2011

@barbi_na ja používam pampers aktiv baby hlavne na noc, vydržia celú noc a nepreciká, z huggies premium sa troška vyhadzovala, tak som plienky striedala, naj super boli tie papmpers premium ale naozaj sú drahé - kúpila som keď som mala kupón na zľavu 2,6e. No a momentálne nakupujem do predzásoby babylove z DM, sú fakt super a cenovo keď prekombinujem tie kupóny tak výdu veľmi dobre. Tie pampers sleep and play č. 3 bez elastického pásiku som mala našťastie len 1 balenie, tak to som minula, keď malá ešte nebola taká pohyblivá.
Inak tých papmers kúp 1 balík, rýchle skúšaj či vyhovujú a potom si nakúp do zásoby, veď tá akcia nebude trvať 1 deň nie?

emkab
13. dec 2011

babizne, tie Tesco-zelene, o kt. tu viacere piste- to myslite tie, na kt. je napisane Tesco essentials? diky

lucula73
13. dec 2011

@barbi_na ano,ano,aj my dávame iba cez deň,v noci pampersku 😉

mamabiba
13. dec 2011

@barbi_na Ja som doteraz používala DM, no bola som u mamy na návšteve a tá kúpila malej papmpers premium care. tak sme 2 dni používali tie. Ke´d sme sa vrátili domov, chcela som prejsť naspäť na DM, ale strašne sami po nich vyhádzala. Takže teraz chvíľu ostaneme na Pamperskách a keď ma znova bude štvať vysoký účet v DM za plienky, znova prejdem na tie DM. Tie sú fakt výborné. Nikdy mi ich neprecikala ani neprekakala, čo sa o iných značkách povedať nedá (pampers, hugies,). Pri tých značkách treba aj častejšie prebaľovať ako pri DM.

vero021
13. dec 2011

Ahoj ja kupujem Panpres Premium Care alebo Aktiv baby sú to podľa mňa najlepšie plienky a kupujem ich v DM na 25 % zľavový kupón + 5 % na celý nákup a potom tam výjde super cena za plienky 🙂

barbi_na
autor
13. dec 2011

@vero021 no to ma nenapadlo že by som na to dala poukžky diki

lucula73
13. dec 2011

@emkab ano tie 🙂

vero021
13. dec 2011

Zamáličko... ja stále kupujem plienky na tie poukážky.Sú na najdrahší výrobok a ja mám stále plienky ako najdrahší výrobok a bodíky sa počítajú znova za nákup 😉

krprtka
13. dec 2011

Čaute, baby, aj my používame Pampers premium care, sme veľmi spokojní 🙂 a kupujem ich podobne ako @vero021 v DM na zľavu 25%. 😉

karinka2105
13. dec 2011

ja som vyskusala okrem dm vsetkyy,pampers mi precika,vnoci prebalujeme a prezliekame
snad tie z dm budud dobreee

krtica11
13. dec 2011

mi sme mali pampersky,lidlacke boli dobre akurat s tesco plienkami sme neboli vobec spokojny.Teraz použivame happy s carefouru ale flexi a su dobre.

barbi_na
autor
21. dec 2011

no ja tieš som kupila na tie dm poukažky ale vzala som vyskušať tie pampers aktive baby ....asu skvele 🙂 podobne ako sleep&play len maju tie pružne pasiky 🙂 no som spokojna len keby boli troška lacnješie zatial budem kupovať tie 🙂 ani v noci ich neprecika no to je super som spokojna aj tie pampers premium care su super 🙂

yvetulka
21. dec 2011

my sme mali velmi dobre skusenosti z tesco plienkami, ale najlepsie pre nas boli babylove z dm. pampres sme odpisali na plnej ciare, vzdy mu pretiekli.

happygirl
21. dec 2011

@yvetulka - u nas presne to iste: pampersky hned pretiekli a ostali sme pri babylove z DM 😎 a tieto som kupila vzdy velku krabicu a na 25%zlavovy kupon to bola uplna parada... moja druha mala bola odchovana uz len na babylove 😎

yvetulka
21. dec 2011

@happygirl presne takto aj u nas, este aj zlavove kupony sme tiez vyuzivali nato, super 🙂

vierkasteffi
21. dec 2011

ja použivam sleep & play a ešte mi ich ani raz neprecikal 🙂

pepiminarik
27. dec 2011

Moja dcerka pouzivala najcastejsie DMkove. Vyhovovali jej najviac. Ak som nahodou kupila pampersky alebo huggiesky v akcii, vzdy sa v nich vyhadzala. Tak som zostala len pri DMkovych. Tam som mala istotu a ta kvalita cene skutocne zodpoveda. Navyse sme zbierali body, takze vzdy som kupila viac baleni a pouzila zlavovy kupon. Ale najlepsie je aj tak ked sa pekne naucia na nocnik. Mala bola bez plienok od roku a pol. Uplne 😀 Sama som neverila, ze sa nam to tak sikovne podarilo. Dokonca mi nejake plienky vtedy aj zostali a darovala som ich susede 😀

pamaja
3. jan 2012

@tenty ja som bola s nimi velmi spokojna, ale do naslo LIDL dorazil koncom roka nejaky model roku 2011, su tensie, vnutro je zelene a vobec nesaju... oproti predoslym hroza, neda sa porovnavat... stare boli AIR COMFORT, na tych novych to tam uz nie je napisane...

barbi_na
autor
5. jan 2012

no ja som zatial spokojna s pamperskami aktiv baby tu my niektore maminky poradili ...na noc su super vobec nepreteču ..a cez den mame tie zelete tescove ...🙂 a tiež už kupujem v DM na tie body ...🙂

dankadina
5. jan 2012

no my kupujem dm babylove v hainburgu alebo mylove z hofera, pomer kvalita cena super

lalia2
5. jan 2012

A máte dobré skúsenosti aj s plienkami babylove newborn? A aj s tými ostatnými? Treba mi kúpiť do pôrodnice, mám tiež aj kupony z dm, tak by som kúpila aj viac. Asi minimum mamičiek píše, že sa z nich dieťa vyhádzalo...

zvonkohra
5. jan 2012

@lalia2 my sme ich mali a nic malej nebolo