icon

Ktoré plienky sú najlepšie?

selinka11
5. sep 2013

Som prvorodicka a netusim na ake plienky pozerat,porod mam sice az v decembri,ale uz by som chcela pomaly s nakupovanim plienok,kedze tych niekdy nie je dost,ale kedze z kazdej strany pocuvam chvaly na rozne plienky,tak netusim..poradite mi,ake boli najlepsie pre vase babo?🙂

Strana
z2
marianka3
1. okt 2013

My sme mali do pôrodnice Pampers premium care, sú to najkvalitnejšie plienky podľa mňa, no ale tá cena ach...potom, ako sa nám minuli sme mali Pampers active baby sú tiež dobré. Mala som možnosť vyskúšať aj Pampers sleep and care, to sú tie oranžové, no tie sú hnusné príliš preparfumovane, malý mi z nich dostal plienkovu dermatitidu...a tiež neodporúčam tie toujours z Lidla. Pre nás sú najlepšie plienky Babylove z DM, ktoré používame od 6. mesiacov a sme s nimi maximálne spokojný.

canama
1. okt 2013

U nas sa Pampersky tiez neosvedcili, a to som vyskusala vsetky mozne typy a v roznom case. Vsetky su parfumovane, privelmi farbene, a aj ked su makkucke, je to tym z su napustene tonou chemikalii. Vyskusala som aj fialove Tesco plienky, Huggies, a nakoniec sme skoncili s babylove z DMka. Na den pouzivame tie z rady eko, ktore su nebielene. Su sice maminy ktore namietaju, ze ta plienka nie je makka a prijemna, no podla stavu zadocka mojej malej su jednoznacne najlepsie. Ale je to samozrejme individualne, cize univerzalna rada je ta, ze co ritke babatka bude najviac vyhovovat je ok. Na noc uz pouzivame plienkove nohavicky, lebo nasa mala sa v noci tak pohybuje v posteli ze s klasickymi plienkami sme mali obden precikanu postel, co si plienku napoly vyzliekla v spanku. 😀

nikollll
9. okt 2013

My sme skúšali Hugies aj pár iných, no žiadne sa neosvedčili tak ako Pampersky. V noci pekne vydržia, prebalujeme až ráno a vôbec malý nie je precikaný. Aj keď mal riedku kaku, tak nebolo to až "za ušami" 🙂 Z iných sa buď vyhadzoval alebo ich precikal. Pampers majú pružný pás, takže keď si bábo dáva nôžky k sebe, tak sa poddajú a netlačia.( to som si myselal, že majú všetko pleny, no nie je to tak ) Lepšie sú síce premium care, no spokojní sme aj s active baby. A keď je na ne v Tescu akcia, oplatia sa. A keď nie, tak kupujem cez bazar. Mamičky tam ponúkajú tieto plienky za 0,17 centov poväčšine inak stoja okolo 0,24 za kus.

kladina
9. okt 2013

Aj my sme čo to poskúšali. Na začiatok by som dávala len pampers newborn, neskôr Active baby. A keď si bábo zvykne na tento svet, môžeš začať experimentovať. Ja považulen Pampers Active baby za super, Premium care sú už moc drahé a zbytočné. Používame aj Toujoursy z Lidla, tie sú fajn, ale pozor, tie pôvodné vo veľkom balení. Táto novinka Toujours (také malé balenie), čo prišla do Lidla je otrasná.

lubiduch
9. okt 2013

jednoznacne latkove 🙂

kikus701
9. okt 2013

My sme pouzivali na zaciatku plienky z DM-ky(najmensie)... mne sa vobec nepacili. Presli sme na pienky z Lidlu a tie sa nam pacia. Paci sa mi aj cena aj kvalita. Maly sa mi vobec neprecika a nie je zapareny. Skusali sme aj DM trojky a tie su uplne ine a dobre. Mozem tiez odporucit. Na noc davam malemu hlavne Pamper, lebo su pruznejsie a lepsie mi v nich spi ako v ostatnych :D

kikus701
9. okt 2013

@kladina Presne, tie nove z Lidla su uplne zle. A najhorsie je, ze u nas sa tie povodne teraz nedaju zohnat.

miku1
9. okt 2013

My používame Pampers active baby. Staršej dcére som po roku začala dávať plienky z Lidlu. Mali sme aj Pampers premium care aj tie "harmančekové" pampersky (neviem ako sa volajú) ale nevyhovovali nám. Iné som neskúšala.

kladina
9. okt 2013

@kikus701 pôvodné Toujoursy by sa mali vrátiť do predaja o 6 týždňov.. ☹ Tak treba niečo prestriedať. 😒

danula1238
9. okt 2013

Pre nás sú najlepšie Babylove z DM. Malý ich neprepišá a nemá ani vlhké oblečenie, tie nové z Lidla sú katastrofa.

kikus701
9. okt 2013

@kladina Musíme vydržať 🙂

monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Odpoveď bola odstránená
marianka3
4. nov 2013

@monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kde sa dajú kúpiť?

@alexandra328 ked je v DM zlava -25% tak sa ale nevztahuje na UM a plienky!

@marianka3 daju sa aj cez net objednat alebo aj osobne na predajniach v obchode predeti ja mam aj ich karticku cize tam mam na ne zlavu..http://www.predeti.sk/produkt/plienky-chicco-mi...

lulatko11
4. nov 2013

Jednoznacne PAMPERS, bud tie biele premium care alebo tie zelene. Moj maly vypije za den aj 5 flasiek caju a toto je jedina plienka ktoru neprecika, ked sme mali ine nikdy nevydrzali celu noc, sice ma rano asi 5kg a cela je nasiakla ale udrzi to a maly nie je mokry, ma super pruzny pas, je lahucka a makkucka a maly ma krasnu ritku este ani raz nebol vyhadzany a uz ma 1,5roka. a to iste plati aj o navlhcenych obruskoch, pouzivame iba znacku pampers ale len tie biele PREMIUM sensitive, su perfektne.

danuus
Odpoveď bola odstránená
marissenka
4. nov 2013

ja po 2detoch mozem povedat,ze za nas pampersky-active baby. a to sme skusali vselico...

danuus
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
4. nov 2013

najlepsie spravis, ak si odskusas sama a uvidis, co bude tebe, tvojej penazenke a v neposlednom rade najma babatku vyhovovat. mna pampersky teda vobec neuchvatili, dokonca mi vadi ich parfumacia. Pri prvom som dostala tip na tesco (vtedy este fialove) dnes zelene, byvali casto v akcii, su sice hrubsie, ale dobre, vydrzali celu noc, ale teraz ich strasne malo davaju do akcie a uz potom sa pomaly cenovo vyrovnavaju pamerskam, takze pri druhom sme ficali na tych. Vyhovovali nam aj lidlove toujours, (tiez tie starsie, nie tie nove ultratenke). Najviac sa nam pacia kauflandove, aj cenovo aj kvalitovo, maju taky zlty sacok (na obrazku je batola, lienka), obcas sa objavia v akcii v krabici ako jumbo pack. DMkove babylove som mala par kusov na skusku, hrubkou su podobne tym tescovym.

danuus
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2