icon

Ktorý monitor dychu je najlepší?

4. feb 2023
zankalh
4. feb 2023

Jednoznacne tento: https://www.drmax.sk/baby-monitor-nanny-bm-02a
Kym som ho kupila,tak som citala vela roznych clankov na nete a riadila som sa testom,hodnotenim,recenziami…Tento je topka.Maju ho aj kamosky a odporucaju

zankalh
4. feb 2023

Ale co som sa docitala,tak sa odporuca kupit novy,pripadne pouzivany servisovat aby si mala istotu,ze je s monitorom vsetko v poriadku

login1234
4. feb 2023

Tiez mame Nanny

struhanka
4. feb 2023

Nanny.

autor
4. feb 2023

A je lepsie ho ist kupit dr. Max na predajnu alebo cez eshop bude lacnejsi .. len sa bojim ako snin bude kurier narabat

milanemila
4. feb 2023

Ak mate Doveru poistovnu, tak v dr.max ma lekarne, kde vam ho za symbolicky poplatok pozicaju. Mozno aj ine poistovne taketo nieco maju, to neviem.

snehulak77
4. feb 2023

Ja som požičala z nemocnice, tam sú servisovane, sú určite v poriadku. Na pol roka mi to preplatila poisťovňa. Ďalšie babo neplánujeme a potom ho predávať a pod sa mi nechcelo. Aj keby sme mali ďalšie náhodou, tak využijem možnosť požičať si zase novo servisovany

autor
4. feb 2023

@milanemila mam union.m ale ja by som ho potrebovala uz utorok mat dona

snehulak77
4. feb 2023

V nemocnici ti požičajú a máš ho hneď, union ti to preplatí, iba pre ukážeš že si ho zaplatila

autor
4. feb 2023

@snehulak77 citala som ze 30 eur preplati

snehulak77
4. feb 2023

Hej, a prenajom na pol roka stojí 35

autor
4. feb 2023

@snehulak77 no ja som pri malej mala zadarmo pozicanie na pol roka

snehulak77
4. feb 2023

No ved no. Ten prenájom na pol roka je 35eur, 30eur ti preplatí union, už len tých 5eur ta to vyjde, no. Ale môžeš aj požiadať a donesú ti zadarmo, ale na to sa par dni čaká, ak už tých 5 eur nechceš obetovať ☺️

ivka21
4. feb 2023

Ja som mala z nemocnice nadacia Križovatka oni ich aj servisuju takže keby niečo tak ti ho aj opravia na pol roka 34 e som platila. Myslím ze spolupracujú aj s Dr. Max keby v tvojej nemocnici práve nedávali.

dota6
4. feb 2023

Ahoj, ja mam nanni cez union na pol roka zadarmo. Je na stránke tlačivo, ktoré podpíše pediater a donesú ti ho až domov. Pre mňa to bola istota ☺️ keďže sa malá narodila skôr.

gr3tch3n
4. feb 2023

@dota6 ahoj, môžem sa, prosím opýtať - podpísal ho pediater na tej prvej kontrole po prepustení z nemocnice? A ako dlho to potom trvalo,kým to prišli namontovať? Chcem si požičať aj ja, len sa bojím byť napríklad týždeň/dva bez neho. Asi by som nespala kľudne 😬

dota6
4. feb 2023

@gr3tch3n bolo to do týždňa. Pediatrička nemala problém, nebolo to na prvej návšteve ale ja som jej len zavolala a bolo. Som z Prešova a pán ma kontaktoval a hneď aj priniesol.

gr3tch3n
4. feb 2023

@dota6 ďakujem za odpoveď ☺️

snehulak77
4. feb 2023

@gr3tch3n ale ak máš strach (ja som mala, lebo syn mal po pôrode zástavu dýchania a bol na JRSN) tak v nemocnici býva nadácia Križovatka a ta ti ho požičia domov za 34eur na pol roka, to ti union preplatí do par dni. Ja som nechcela čakať, preto sa to aj takto dá

zankalh
4. feb 2023

Ja som ho kupila cez net a bez problemu.Bol skvele zabaleny

banalu
4. feb 2023

No najlepsi uz aj na nasom trhu je podla mna owlet. Taka ponozka, cize ho dieta moze mat vsade. Odradit moze cena 400€.
Inak mali sme nanny, owlet sa tu vtedy nedal kupit. Nas bol normalne objednany online s dovozom a vsetko ok.

gr3tch3n
4. feb 2023

@snehulak77 ďakujem za informáciu, určite zvážim ☺️