icon

Ktorý monitor dychu pre bábätko odporúčate?

alena24
16. jan 2011

Prosim poradte. Uvazovala som o monitore ktory sa upevni na plienku ale nie som si ista.

anika11
29. apr 2012

ja som mala pri obidvoch detoch( teda este stale ho pouzivame) ANGELCARE ten s vysielackou. som maximalne spokojna.aj vysielacka je uplne perfektna,ziadne chrcanie a dobry dosah.maly hocikedy spinka v postielke a my sa so starsim hrame v zahrade,alebo bicyklujeme popred dom.kupovany bol v roku 2008 a odvtedy ho asi s polrocnou prestavkou pouzivame denne a nikdy s nicim nebol problem.a to mi ho uz aj deti parkrat hodili ozem 😅 Neviem si predstavit,ze by sme ho nemali 😎 😉
a urcite by som sa nespoliehala na nejaky siesty zmysel,ze vycitim a zobudim sa ked bude nieco s babom. je vela pripadov,ked sa babo udusilo v posteli rodicov alebo zomrelo na SIDS

graceful9
29. apr 2012

my máme babysense 2 a žiadne falošný poplach ani nič 🙂

luciferkax
29. apr 2012

My máme Nanny, na plienku neviem, či je to velmi pohodlné pre bábo, hlavne, ked je živšie, ako to naše,alebo spinká na bruchu... máme ho už štyriroky a stále funguje - kupili sme ho pre staršieho, pri nom píípal, nerobil ale poplachy, drobec naozaj nedýchal... pri tom menšom pípal raz, ale to si lahol úplne hore do postielky na bok, ináč je všetko OK :D :D :D som velmi rada, žeh o máme

dejka
29. apr 2012

Ahoj, my máme Angelcare AC 401, a máme ho už aj pri druhej dcére. Prvú sme mali na monitore až kým sa nenarodila druhá dcéra a neviem si to vynachváliť. Už aj podľa kyvadla som vedela určiť, či chodí po postielke alebo leží aj keď som ju nevidela. Mali sme 3 poplachy, ale dopadlo to dobre. A teraz mám aj topcom kameru, takže malá je na angelcary a staršia je na kamere a môžem ju nechať sa hrať aj samú v detskej izbe. A určite si ju nedávaj do postele, príde fáza, keď budeš unavená, a zaspíš tak aj keď na 5 minút, že nebudeš vnímať kto je v posteli veďla teba. A do budúcnosti je to tiež lepšie, deti si zvyknú na to, že majú svoje miesto a nebude problém ich presťahovať do detskej izby.

elisisse
29. apr 2012

Ahoj neviem sice odkial si ale ja som si pozicala monitor dychu v nemocnici za super cenu. Tak to poziciavaju bud na pol roka(34,5e) alebo rok. A novy stoji okolo 100 eur a samozrajme potom ho uz nevyuzijes. ;) skus porozmyslat aj nad touto alternetivou.

boka79
30. apr 2012

hoj, my mame Angel care - teda sme ho pouzivali u dcery, boli sme spokojny.

teraz som kupila Sniza Halo, lebo maly spi s nami v postielke, tak som sa bala, aj ked nema ziadne rizika ktore zvysuju riziko *SIDS , ale aj tak, a zatial ani jeden alarm, vsetko ok.

tak uvidime, ked maly bude vediet spat u seba v positelke, tak dam zasa angela

zunolu
30. apr 2012

my máme snuza go a som spokojná malej vôbec nevadí a ja som spokojná či ju nechám v kočíku alebo zaspí v našej posteli či u starkej na gauči monitor má stále a ja pocit istoty. Boli aj falošné poplachy ale väčšinou na rukách keď bola viac prehnutá a monitor dobre nedoliehal.

lenka_b
30. apr 2012

Ahoj, ja pouzivam Anglecare.. som velmi spokojna, ma vela funkcii, kvoli nemu velmi spokojne spim 🙂

liv1
30. apr 2012

Dievčatá. Kuk na dátum otázky 😉

funkadunka
15. máj 2012

veď to nevadí, že neskoro odpovedajú........ja som si to prečítala teraz a pomohlo mi to

miskax2
15. máj 2012

ja mam dve deti nepouzivam monitor dychu ani som o nom neuvazovala deti spali (a mensia este spava somnou v posteli) a su zive a zdrave....nase mamy nemali taketo technicke pomocky a predsa sa bez nich zaobisli a deti su ok pri zdravom novorodencovy ktory nepreukazuje ziadne rizika SIDS mi to pride ako zbytocne vyhodeny peniaz a tobôz dnesnej dobe

timca9
19. máj 2012

ja žiadny 🙂

rienok
9. okt 2012

ved kedy bola polozena otazka nevadi .... ja som si teraz nasla tuto temu. Je stále aktuálna 😉
ja som si práve objednala baby sense II , mala som naňho veľa dobrých referencií

wewe22
9. okt 2012

angelcare urcite odporucam aj ked ja si idem kupit ten na plienku bao mala mi nikdy nechcela spavat v postielke tak sme ho pouzivali malinko ale starisiu mi zachranil takze na neho nedam dopustit

astonka
9. okt 2012

my mame tiež babysense II - zapožičaný z porodnice kde sa maly narodil(predčasne)

mirka_aa
9. okt 2012

babysense-ani jeden plany poplach..

kika1111
9. okt 2012

my máme nanny..a planý poplach bol len pri slabých baterkách. už sme ich nemenili 4 mesiace a stále je to ok.

hanah03
29. nov 2012

ahojte, chcem sa spýtat, tá podložka sníma celú postielku? Ked sa baby presunie mimo podložky, bude to fungovat?

mata128
29. nov 2012

Ahoj.no nas ked cestuje po postielke tak obcas spusti alarm.ale kedze sme po operacii srdiecka,tak radsej nech pisti 10krat zbytocne nez by raz nezapistal a bolo by zle...

jankaferancova
29. nov 2012

hanah03 my mame Babysense,pouzivali sme ho dlho a ani jeden plany poplach,podlozka snima aj ked je mimo,alebo si popripade daj obe podlozky do postielky jednu vela druhej s mensou vzdialenostou 😉

lu17
29. nov 2012

Odporucam Nanny, ceska vyroba, zatial bez planeho poplachu a neskor sa da dokupit nova doska.
Co sa tyka spolahlivosti, testovala som to na posteli /manzelskej/ a snimal mi celu postel, takze ak sa maly aj pohybuje telickom po postielke a bol mimo dosky monitoruje celu postielku bez zbytocnych poplachov🙂

frony
29. nov 2012

ja mam tiez Anglecare a so nesmierne spokojna...dva krat nas upozornil ked bol syncek malicky....a som mu vdacna teraz mame skoro rok a pouzivam to stale a cez den aj ako kontrolu ci spinka alebo je hore....super vec

martina1703
29. nov 2012

aj my mame babysense,pouzivame ho stale a este ani raz nepipal ani ked sa mala posadi alebo zlezie z podlozky stale snima 😉 ,
druhu podlozku sme ani nepouzili,ked malu zoberiem z postielky tak az vtedy pipa,lebo zabudnem vypnut 😀

natalia1990
29. nov 2012

Ahojte.
Ak ste z BA ,tak v nemocnici na Antolskej vam monitor zapozicaju.Na mesiac je t 5 euro.Staci vam obciansky preukaz....

titania1
2. feb 2013

monitor dychu si mozete zapozicat aj cez nadaciu krizovatka http://www.nadaciakrizovatka.sk/

martinka150
14. mar 2013

Ahojte, ma niekto skusenosti s Nanny?

marcopolo9
6. máj 2014

Ja by som odporučila Angelcare,my sme mali este starsi typ AC 301 ale dlhé roky sme pouzivali bez problémom ,neskoršie ako babyphone,keď sme boli vonku večer na dvore tak sme mohli pocut syna,vybrali sme podložky keď už mal viac ako rok .Nedavno som to predala hoci bol to starsi typ,takže dobre sa to dá predať aj ako pouzity .Teraz sa chystáme kupit AC 1100 ,to je uz s kamerou 🙂

zvonilka80
9. máj 2014

My máme Nanny BM-02, snímaciu podložku a spokojnosť. Na plienku by som to malému nedala, aby ho to netlačilo 😉

tichanska1
9. máj 2014

Ten na plienku moc neodporúčam, my máme Angelcare a spokojnosť veľká 🙂

alzbeti
25. máj 2016

Odporúčam veľmi, nám zachránil dieťa už 4 x. Je to hrozné keď sa zapne, zľakne sa človek ...