icon

Kúpili ste posteľ pre deti cez www.detskapostel.com?

doska
2. sep 2013

Plánujem kúpiť postieľku pre syna, tak by som vás chcela poprosiť o názor na tento int.obchod, prípadne o iné - kde ste nakupovali vy, či ste nemali problém s príp.reklamáciou a tak....prezrela som už kopu obchodov, no tu sa mi to zdá cenovo najvýhodnejšie...ak máte iné tipy, sem s nimi, ďakujem !!! 🙂

beruska.zuzanka
2. sep 2013

my sme kupovali tu http://www.akromart.eu/nabytok/detske-izby/post... reklamovať zatiaľ nebolo čo, dovoz bol zdarma, komunikácia v pohode...

evka555
2. sep 2013

http://www.e-kociky.sk/?detske-postele,185 my sme kupovali odtialto a tiež spokojnosť.

matozazzo
2. sep 2013

my sme nechali urobit podla nasich predstav + kvalitny matrac a vyslo nas to len o 30 Eur viac ako keby sme kupovali cez net...

hermiinka
2. sep 2013

my sme markovi kupili konkretne tuto postel http://kralovstvodeti.sk/eshop/postele-rozmer-2... . minuly tyzden prisla a je paradna 😵 maly v nej spava od prveho dna, a hovori ze sa mu dobre spinka 😵 🙂

wonderwall
2. sep 2013

@doska ja som kupovala a bola som spokojná.

siska07
2. sep 2013

ja som tiez kupovala cez detskapostel, spokojnost, rychla komunikacia, dodrzane dodacie podmienky, zatial nebolo treba reklamovat.

nikolet_89
3. sep 2013

ahoj my sme kupovali z vikis.sk a sme spokojny 🙂 a cena si myslim, ze je super

bubak224
8. okt 2014

Ja som nakúpila cez www.detskapostel.com na odporúčanie mojej sestry a boli sme velmi spokojný, malá už nechce spinkať inde, a ešte mi aj vrátili peniaze za dopravu...

eliska112
8. jún 2016

Ja na nabytok cez vikis cakam uz od aprila a nie a nied dojst. myslim si ze uz ani nedojde a to som kupovala mojim dievcatam komplet celu izbu plus koberec cez vikis. Som stoho sklamana. tak to je moja skusenost.

mircalla
8. jún 2016

@eliska112 Vikis ma katastrofalne recenzie, ak ste to neplatili, kupte si radsej inde

ivanadca
18. aug 2016

NEKUPUJTE CEZ VIKIS!!!!! Otrasná komunikácia, manžel komplet musel prerabat. Nehovorím o kupovaní srobov čo chýbali... atď je toho veľa

annie13
18. aug 2016

Vikis nikdy

okalik19
8. sep 2016
sisaurmi
21. nov 2016

Prosím vás ten Vikis ešte vôbec existuje? Objednavali ste tam niekto posledné týždne? Pred mesiacom som objednala stôl so stolickami a platila som vopred avšak nikto mi neberie telefón ani nereaguje na maily.

carrie4
21. nov 2016

@sisaurmi skúste cez FB, pridávajú tam často svoje príspevky...aj teraz cca pred pol hod

sisaurmi
21. nov 2016

Ďakujem

ejka1288
6. nov 2017

@sisaurmi prišiel nakoniec ten nabytok?

evicka5225
Autor odpoveď zmazal
evicka5225
14. mar 2018

Ja som kupovala nedávno cez túto stránku a som veľmi spokojná!! 🙂 Rýchle spracovanie, profesionálna komunikácia so zákazníkom a rýchla, čo sa týka doby dodania, sme spokojní. Majú zákaznicku linku až do 20:00!! Čo je super, keď sme boli dlho v práci. Už len nech si malý zvykne. Môžeme len odporúčať!! 🙂 Max spokojnosť!

petuska_tok7
Odpoveď bola odstránená
jennyopicka
9. máj 2018

Dobrý deň

rada by som sa pripojila k užívateľke Katkabla, tiež sme si objednávali posteľ zo stránky destkapostel.com
a sme hlboko sklamaní. Taktiež neodporúčame objednávať si od nich tovar. Po prevzatí tovaru kuriérom sme zistili že objednávka postele nie je kompletná. Spočiatku sme si mysleli že chýbajú iba návod a spojovací materiál, keď sme volali, ubezpečili nás, že nám tovar príde o pár dní. Keď prišiel zistili sme že nám zabudli okrem spojovacieho materiálu a návodu zaslať ešte jednu krabicu s dielmi(doskami), avšak návod a spojovací materiál tam opäť nebol. Tak sme ich kontaktovali znova a žiadali doposlanie chýbajúceho tovaru v myšlienke že chýbajú už len škroby a návod, tak nám to doposlali. Keď sme sa chceli konečne pustiť do stavania postele, čuduj sa svet, problééém, ako tak študujeme návod zisťujeme, že nám opäť niečo chýba a to rošty a spojky k roštom. Ešte stále nemáme postavenú posteľ a keď si už žiadam k telefónu majiteľa alebo konateľa firmy odmietajú mi dať telefonický kontakt.
Utvorte si teda názor sami na ich služby

detskapostel
27. jún 2018

Dobrý deň p. Slovačková,

dovoľte nám reagovať na vašu recenziu. Po obdržaní zásielky ste nás kontaktovali najprv mailom, kde ste nás informovali, ze vám zrejme chýba jedna krabica. Podla informácií kolegov ste nebola ochotná poslať fotku, z ktorej sme schopní na diaľku zistiť čo alebo ktoré časti vám neboli doručené. Preto vám chlapci z logistiky poslali piatu krabicu, ktorá vôbec nebola potrebná. Pýtate sa, ako je to možné, že ani nevieme, z koľkých krabíc sa skladadú naše výrobky? My to vieme. No zároveň vieme, že dodávateľ tento typ postele balí z 98% do 4 krabíc, ale stalo sa nám už, že to bolo z piatich. Aby sme vašu reklamáciu čo najskôr vyriešili, poslali sme aj bez vami poskytnutej fotodokumetácie dalšiu krabicu, ktorá, ako spomínate vyššie, nebola vôbec potrebná.
Spojovací materiál a návod sme vám doposlali. Následne ste zistili, že vám chýbajú rošty a nakoniec vám chýbajú aj sololity na úložný priestor. Rošty sme doposlali, chýbajúce časti na úložný priestor doručíme taktiež.

Ospravedlňujeme sa za všetky komplikácie a uvedomujeme si, že sa pri tejto objednávke pokazilo čo sa dalo. No aj my sme iba ľudia, robíme chyby a nemôžeme za to, že dodávateľ jednoducho tento konkrétny kus pokazil na celej čiare. To samozrejme nie je argument a preto robíme všetko pre to, aby ste nakoniec všetko dostali tak, ako ste mali dostať hneď na začiatku.

Nedokážeme však pochopiť jednu vec, že si myslíte, že to robíme naschvál. Pre nás je ideálny prípad, že príde na naše stránky zákazník, nájde po čom túži, nakúpi, my všetko v poriadku doručíme a zákazník je spokojný. Vráti sa alebo nás odporučí svojím známim. Prečo by malo byť v našom záujme vybavovať reklamáciu na 4 či 5-krát, keď namiesto jedného poštovného, musíme platiť poštovné 5-krát na naše náklady a "strácať" s reklamáciou čas. Prečo by sme chceli nespokojných zákazníkov, ktorí sa nevrátia a neodporučia ďalej. Všetko sú to starosti, čas a náklady navyše. Prečo by sme to robili?

Kontakt na majiteľa ste dostali - recenzie@detskapostel.sk. Tento mail kontrolujú dvaja ľudia - majiteľ a manažér. Informáciu, že im budete písať dostali, no doposiaľ ste ich nekontaktovali.

Ohľadom negatívnych recenzií 🙂 Máme za sebou obrovské množstvo vybavených objednávok. Väčšina z nich bola vybavená bez problémov a veľa zákazníkov u nás nakupovalo znova. No priznávame, že ako každý na tomto svete, chybujeme. Z toho vyplývajú nespokojní ľudia a negatívne recenzie. Keď sa pozriete však bližšie, tých pozitívnych je viac. Zároveň sa spýtajte sami seba, kedy naposledy ste dali pozitívnu recenziu. 🙂 Je potvrdené a smutná pravda, že ľudia viac vyjadrujú svoju nespokojnosť, ako spokojnosť. Keď dostanete objednávku a všetko je v poriadku, považujete to za samozrejmosť a nejdete na Facebook a nepíšete, aká ste spokojná. Možno sa mýlime pri vás konkrétne, ale väčšina ľudí to robí takto a čísla neklamú. Ináč by tu boli tisícky recenzií. ;)

Každopádne ďakujeme za vašu recenziu a verím, že si ľudia neprečítajú iba vaše slová, ale aj našu reakciu.

Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť a rozumieme vašej reakcii. Zároveň veríme, že sa na to skúsite pozrieť aj z našej stránky a pochopíte, že my sa vás nesnažíme oklamať.

S pozdravom a prianím pekného dňa, Tím Detskapostel s.r.o.

jennyopicka
27. jún 2018

@detskapostel je zaujímavé, že odpisujete presne ten istý text ako v máji keď som túto recenziu uverejnila na Facebooku a napriek tomu prešiel nejaký ten čas a ja ešte stále nemám posteľ dokončenu. Keď odmyslíme ze som medzi tým bola na dovolenke ten čas do toho už nezaratavam., nemyslite ze to už trvá akosi pridlho? Stále mi nedavate dôvod na to aby som vám napísala aj niečo pekné keďže to co som si objednala ešte stále nemám. Keďže táto reakcia bola kopírovana a už som vám na ňu reagovala na fb už nebudem rozpisovať všetko čo aj tam. Každý si týmto na vás utvori názor.
Slovačková

jojo2021
5. apr 2021

Dobry den, pisem aj tu nech viete ake skusenosti mam ja. Kupili sme dvojdverovu vysoku skrinu amelia z ich stranky. Skrina bola kriva a vela dielov nesedelo. Napriklad dno suflika som musel rezat o 1cm bolo dlhsie ako malo, clovek bez listovej pilky by to asi nedal. Dolne policky boli dlhsie ako mali byt tak som musel opat zrezat, teraz maju zubky a vyzeraju skarede...otras. Tak sme reklamovali. Do telefonu velmi mili ochotni ze daju zlavu a poslu nove policky. Reklamaciu sme zacali riesit este min rok. Doteraz to nie je doriesene. Nie su ochotni poslat hlupych 20€ Ako naplast za ich chybu, ktore sami ponukli. Clovek aby sa domahal odskodneho...proste otras. A ze kvalitny slovensky vyrobca. Ani nemam istotu ze to vyrabaju oni a ci nahodou neprekupuju, lebo slubene diely nedosli za niekolko mesiacov!! Davajte si pozor. Urcite neodporucam popravde je vela inych obchodov kde sa da nakupit, tu by som si neobjednal uz nikdy nic! Tolko moja skusenost