Malá odmieta čižmy a gumáky. Prečo?
Baby neviete mi poradiť ohľadne topánok?? Malá mi nechce čižmy, ani gumáky. Začne sa mi hádzať na všetky strany a vrieskať keď ju obúvam. Pritom som skúšala a sú jej dobré. ☹
no..... je pravda, že keď ju nasilu obujem, tak chodí ako robot, alebo sa nechce ani pohnúť. Mám jej teda kúpiť druhé topánky po členok? môj malý toto nerobil. Nechápem z toho. Inak ďakujem za odpoveď. 🙂
@katka1191 toto mi robil aj lukas minulu jesen a zimu - pri gumakoch aj pri zimnych topankach. bolo to o zvyku - kym si zvykol na to, ako sa v tom chodi. trvalo mu to sice celu zimu - sem tam sa potkol, ale zase bez vysokych teplych topanok u nas ist von nemohol. takze to chcelo len trpezlivost, vysvetlovanie, pripadne sa neslo nikam 😉
teraz uz na gumaky neda dopustit 🙂

@katka1191 jednoducho má také obdobie,aj naša v jej veku vymýšľala,a aj teraz ju to sem tam chytí, jednoducho má pocit, že má ,,neohybnú" nožičku v členku.Keď mala Lesia vek vašej, jednoducho som to vzdala a na zimu som jej kúpila zimné topánočky len po členok. Keď chcela ísť do snehu,musela vydržať v snehuľkách./to bolo asi 3x 🙂 Ďalšiu zimu si dá povedať,neboj, je to na 99% len o novom pocite-nepociťuje takú bezpečnosť v chodení.