icon

Mali ste všetko pripravené pre bábätko?

23. aug 2021

Ahojte chcem sa spýtať ako to bolo u vás keď ste čakali bábätko. Malo bábätká po narodení už pripravenú svoju izbu a vôbec bola využitá? Ide o to že s snúbencom začíname pomaly si prerábať podľa nášho štýlu a máme jednu izbu ktorá je v zlom stave a treba ju proste rekonštruovať. Buď by to bola naša spálňa alebo decká izba. Vždy som mala takú predstavu že bábätko bude mať vlastnú izbu. Alebo počas tehotenstva by sme ju začali robiť. Aj keď bábätko by tam nespalo chcela by som aby tam malo svoj priestor napríklad na hračky na veci atď.

Strana
z2
ivankatal
Autor odpoveď zmazal
meredith83
23. aug 2021

Ja som mala jej kutik v izbe prischystani ale samostatnu izby az od 8 mesiacoch co sa tyka spavania. Ja som kojila a spavala som s nou v posteli na prsniku. Teraz budem mat cosleeper- to co sa da k posteli aby sme mali viac volnosti. v 7 mesiaci som prestala kojit a urobila spankovy trening. Inak do toho 4 mesiaca je naozaj tazke nieco riesit to je o preziti :D hlavne sa uvolni neboj sa zvladnes to ..

sense
23. aug 2021

U nás to bolo tak ze som ju tam dávala cez deň, ak nespala v kočíku že som potrebovala niečo spraviť a keď tam zaspala som ju tam nechala a bolo to prvýkrát co prespala v kuse viac ako hodínu à vtedy som len zapla babysittung à nechala ju tam, keď sa zobudila na kŕmenie som ju nakrmila a položila à prespala vkuse par hodín co pri nás sa zobudila na každý such... Môj ci chlapov... A odvtedy tam spavala,... Síce pre nás ako rodičov menej pohodlné co sa kŕmenia tyka ale tak vstať musel jeden z nás tak ci tak keďže bola na UM,

x_mery_x
23. aug 2021

Nas m uz vyse rok a pol, stale nema izbu, teda ani sme nemali k dispozicii, kedze sme byvali v dvojizbaku, teraz z buducej detakej je sklad :D takze furt spo s nami, sam v postielke od narodenia a nase zvuky ho nebudia v pohode prespi celu noc aj ked my si ideme lahnut o pol noci a miz firt s niecim buchoce, rano mu zvoni budik aj 10x a nic, maly sa na to nezobudi :D

mabenn
23. aug 2021

mala som detsku zariadenu od zaciatku, bol tam prebalovaci pult - cize prebalovala som tam a maleho veci boli tam uskladnene (najma oblecenie, drogeria, lieky a aktualne nevyuzivane vselico), na to sa vyuzila...ma 3 roky a stale vlastnu izbu este nepotrebuje...

bennn
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2