Máte skúsenosti s bio oblečením pre novorodencov?
Vedeli by ste mi odporucit nejake obchody v BA, pripadne cez net?
Dakujem
Baby, bio oblecenie? a preco? naco? myslite, ze je kvalitnejsie, ako normalne. ano H&M ma body z bio bavlny. su fajnove, ale aj normalne bavlnene H&M body su uzasne. neprehanajte to s tym bio, lebo vyskumi dokazali, ze nebio je viac bio, ako to bio. takze pozor na prilisne bio. pre babatko treba 100% bavlnu a blede, co neobsahuje farbu. tie farby v obleceni su velke alergeny. ked uz teda chcete mat aj oblecenie zdrave.
ahoj ja si tiež myslím ako stanislavao že bio je niekedy menej ako tie nebio ked môžem poradiť v tescu maju kvalitne oblečenie pre detičky a ak nevieš nikde zohnať vecičky alebo nevieš žiadny obchod skús kuknúť aj túto stranku su tam kvalitne veci a značkové a hlavne dupačky a body sú 100%bavlna http://www.mamebabo.sk/
Najviac veci bio a za super ceny maju v C&A 😉
ty kokso zeby som sa este aj nad takym zamyslala co je na oblecenie bio a co nie...... Sorry ale uz ozaj to tu niektore prehanate. .....
to uz rovno do sklenika,alebo kyslikovej,sterilnej izby dat a len sterilne krmit,prebalovat atd,....co vam potom z tych deti vyrastie????ved bio neni az do staroby???co potom im date obliect,hm???uz ste tu niektore fakt fanaticky,....to je uz chore vaazne na zamyslenie,....
Treba si dat pozor na oblecenie z bio bavlny, pretoze sice bavlna moze byt sice vypestovana ako "bio", ale to bielenie tej bavlny alebo farby, pouzite na jej zafarbenie, uz bio urcite nie su 😉
Uz dlshie zhanam bio oblecenie, je sice drahe ale bojim sa atopickych ekzemov a koznych chorob pre nase deti a nasla som aj jeden obchod s certifikatom - Myslite, ze certifikat znamena, ze sa tam predide aj tym chemikaliam z farieb ako pise @katrinka8? oblecko som nasla na www.franklins.sk - mate s nim niekto skusenosti prosim? Viete nieco o tych certifikatoch? Dakujem

Ahoj, h&m ma bio bavlnené body a celkom v pohode ceny.