icon

Máte skúsenosti s bio oblečením pre novorodencov?

grytone
25. feb 2014

Vedeli by ste mi odporucit nejake obchody v BA, pripadne cez net?
Dakujem

83lenka83
25. feb 2014

Ahoj, h&m ma bio bavlnené body a celkom v pohode ceny.

stanislavao
25. feb 2014

Baby, bio oblecenie? a preco? naco? myslite, ze je kvalitnejsie, ako normalne. ano H&M ma body z bio bavlny. su fajnove, ale aj normalne bavlnene H&M body su uzasne. neprehanajte to s tym bio, lebo vyskumi dokazali, ze nebio je viac bio, ako to bio. takze pozor na prilisne bio. pre babatko treba 100% bavlnu a blede, co neobsahuje farbu. tie farby v obleceni su velke alergeny. ked uz teda chcete mat aj oblecenie zdrave.

loli39
25. feb 2014

ahoj ja si tiež myslím ako stanislavao že bio je niekedy menej ako tie nebio ked môžem poradiť v tescu maju kvalitne oblečenie pre detičky a ak nevieš nikde zohnať vecičky alebo nevieš žiadny obchod skús kuknúť aj túto stranku su tam kvalitne veci a značkové a hlavne dupačky a body sú 100%bavlna http://www.mamebabo.sk/

zzuzika511
25. feb 2014

Najviac veci bio a za super ceny maju v C&A 😉

mimake
25. feb 2014

ty kokso zeby som sa este aj nad takym zamyslala co je na oblecenie bio a co nie...... Sorry ale uz ozaj to tu niektore prehanate. .....

luba28
25. feb 2014

to uz rovno do sklenika,alebo kyslikovej,sterilnej izby dat a len sterilne krmit,prebalovat atd,....co vam potom z tych deti vyrastie????ved bio neni az do staroby???co potom im date obliect,hm???uz ste tu niektore fakt fanaticky,....to je uz chore vaazne na zamyslenie,....

katrinka8
25. feb 2014

Treba si dat pozor na oblecenie z bio bavlny, pretoze sice bavlna moze byt sice vypestovana ako "bio", ale to bielenie tej bavlny alebo farby, pouzite na jej zafarbenie, uz bio urcite nie su 😉

hrabbie
24. aug 2015

Uz dlshie zhanam bio oblecenie, je sice drahe ale bojim sa atopickych ekzemov a koznych chorob pre nase deti a nasla som aj jeden obchod s certifikatom - Myslite, ze certifikat znamena, ze sa tam predide aj tym chemikaliam z farieb ako pise @katrinka8? oblecko som nasla na www.franklins.sk - mate s nim niekto skusenosti prosim? Viete nieco o tych certifikatoch? Dakujem