icon

Máte skúsenosti s Cocoonababy?

mia1112
26. aug 2012

Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem

elmunda81
3. aug 2017

Caute maminy, ponukam Cocoonu od red Castle,je to original po jednom dietatku. Top stav, plus k hniezdu plus dva potahy, takze budete mat tri potahy v bielej farbe. K hniezdu je aj puzdro samozrejme a pas na brusko ,) Kontaktujte ma prosim v pripade zaujmu, na mojom bazari su uvedene fotky ,) PC je 140 ja ponukam za 90Eur.

skiing
31. aug 2017

@sarah231 este ho prosim mate?

skiing
31. aug 2017

Dobrý deň, má ho prosím niektorá z Vás na predaj?

beaatkaxy
31. aug 2017

@skiing zdravím. Ja predávam hniezdo ale aj s poťahom v modrej farbe a specialou dekou na hniezdo, cena komplet je 100€ plus pošta

boredka
1. sep 2017

@beaatkaxy dobry den ak niekto bude chciet hniezdo bez deky tak mi prosim dajte vediet mam zaujem o prislusenstvo. Hniezdo uz mam. Dakujem

elmunda81
1. sep 2017

@skiing ja mám na predaj hniezdo. Malý v ňom bol minimálne stoji zabalené v detskej izbe. Ozvi sa keby si mala záujem 😊

matilia
9. sep 2017

Dievcata,prosim vas,brali ste si niektora cocoon aj do porodnice? Sestricky ho tam bez problemov ulozili? Aby som ho tam nebrala zbytocne. Dakujem

elmunda81
9. sep 2017

@matilia Ahojky, ano jasne, ja som si hned sla pre malu aj maleho pri druhom porode a hned do toho ulozila ,) Sestricky aj doktori uplne nadseni pocas vizit, ze ake paradne hniezdocka maju ,) Kludne ber.... ked ho budes mat pri sebe na izbe, tak je tvoja vec v com mas dietatko, ale ked ho budes mat na oddeleni, to pochybujem ze bude dôverovať, lebo sa ma vzdy pytali "ci z toho nevypadnu" (??) ale ved kam by padali haha

alenaxxx
26. sep 2017

@iffka2002 Ahoj, chcela by som sa ta spytat na to prelezanie hlavicky. Prave teraz riesim tento problem. Syn ma 3 mesiace, v hniezde spinka od narodenia (najlepsia vec na svete : ))) Ale az teraz som si vsimla ze ma vzadu hlavicku plochu, tak som ho teda skusila v noci nedavat do hniezda, no ale to nejde, teraz nevie spat inak ako v hniezde...takze polohujem cez den...za aky cas sa ta hlavicka zagulatila u vas ? Robili ste nieco specialne ? Lebo ja som sa zlakla ze som mu tym hniezdom nechtiac ublizila - kedze nikto v okoli hniezdo nepouziva a vsetci mi hovoria ze je to divne...nechcem aby mal chudacik plochu hlavicku

elmunda81
26. sep 2017

@alenaxxx Ahoj, riesila som ten isty problem s dcerkou, ale nebojh hlavinka sa da do poriadku. Mne detska povedala, ze ked zacnu viac byvat na brusku liezt apod. tak sa splostenie upravi, resp. zanikne a ma aj pravdu. Hlavicka sa krasne dala do poriadku. ,)

elmunda81
26. sep 2017

Maminy, mam na predakj hniezdo od Red castle, v pripade zaujmu mi piste spravu ,)

alenaxxx
26. sep 2017

@barbara_lux Ahoj, chcela by som sa ta spytat, nemali ste problem s prelezanim hlavicky ? Lebo my tiez pouzivame toto hniezdo, som s nim maximalne spokojna ale syncek ma vzadu plochu hlavicku...vy ste nemali ?

iffka2002
26. sep 2017

@alenaxxx ahojky, no ja som si to tiez vycitala, lebo maly mal uplne zlezanu polku hlavy🙂) lebo fakt bol stale na jednom boku v tom cocoonababy. Nerobila som s nim nic specialne ani potom, len ked som si to vsimla, hoc uz neskoro, snazila som sa ho polohovat opacne🙂) Chvalabohu, do jedneho roka sa mu uplne zagulatila hlava a ma ju teraz super. Nic som preto nerobila, zmierila som sa s tym, ze bude mat letisko🙂) ale sa to samo upravilo. skus ho tiez uz davat opacne ako predtym. a sa to upravi urcite. Samo🙂)

alenaxxx
26. sep 2017

@iffka2002
@elmunda81
Ďakujem vam dievcata, upokojili ste ma ! A do kolkych mesiacov ste to pouzivali ?

elmunda81
26. sep 2017

@alenaxxx Ja cca do troch mesiacov, nejak som uz na nej videla, ze jej tam nie je tak dobre, lebo chcela by uz aktivnejsia, ako len lezat na jednom mieste.

barbara_lux
27. sep 2017

@alenaxxx nie vobec ziadne problemy s prelezanou hlavickou. Pouzivala som ho takmer do konca 4 mesiaca ale tak zase nebola v nom dcerka cely den.

elmunda81
30. sep 2017

Maminy ja mám moju "kokunu" na predaj, po dcérke som ju predala skupina novú pre synčeka, takže je po jednom dieťati, ktoré na počudovanie z nej nebol tak nadšený, takže máličko používaná. Ponúkam tri biele poťahy, originál puzdro a aj "opasok" na bruško. Je v top stave. Moja cena 80€. Dobrý.

hanaedu
18. okt 2017

Ahojte mamicky, cocoon na predaj po jednom babatku, malo pouzivane, 2 x potah, v original obale (vid fotky).
Cena €60 plus postovne alebo odber v Kosiciach. Vo vybornom stave.

ninka30
27. okt 2017

Ahojte dievčatá 🙂 mám tiež na predaj Coconababy aj s originál dekou. V prípade záujmu správa 🙂. Je nám ľúto ho dať ďalej, no vyrástli sme už z neho.

elmunda81
27. okt 2017

Baby čo sa deje? Vy už nechcete hniezdočka? Ja mám na predaj a nikto sa nehlasi 😫

beaatkaxy
27. okt 2017

Aj ja mám na predaj keby niekto chcel

nikaosem
7. dec 2017

@mia1112 no čo oplatilo sa kúpiť..tiež uvažujem

mimi1616
7. dec 2017

Ahojte,ak by mal niekto na predaj Cocoonababy,tak mala by som zaujem.🙂

mia1112
autor
7. dec 2017

@nikaosem nikdy som nelutovala a len odporucat viem. V plnej miere sme to vyuzili a dost dlho aj neviem ci nie 4mesiace

boredka
7. dec 2017

ahojte, predavam Coconababy, ak by mal niekto zaujem. Viac info v sprave, cena 70 Eur.

mimi1616
7. dec 2017

@boredka Ahoj,môžem poprosiť viac info do IP?Ďakujem. 🙂

elmunda81
7. dec 2017

Čaute moja suseda predáva hniezdo od red castle, dajte vedieť keby ste mali záujem. Paa

ninka30
8. dec 2017

Ahojte dievčatá mám na predaj Coconababy od red Castle. Pre nás to vlastne skvelý pomocník. Cena 70€ Viac info v správe.

pallacinka
4. jan 2018

Kupim nahradny potah, bud biely alebo prip. ruzovy, prosim ponuknite, ak mate na predaj 🙂

jandur
6. feb 2018

@hanaedu
@hanaedu
Dobry den, je tento inzerat este aktualny? Dakujem Janka