Máte skúsenosti s Cocoonababy?
Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem
Dobrý deň, má ho prosím niektorá z Vás na predaj?
Dievcata,prosim vas,brali ste si niektora cocoon aj do porodnice? Sestricky ho tam bez problemov ulozili? Aby som ho tam nebrala zbytocne. Dakujem
@matilia Ahojky, ano jasne, ja som si hned sla pre malu aj maleho pri druhom porode a hned do toho ulozila ,) Sestricky aj doktori uplne nadseni pocas vizit, ze ake paradne hniezdocka maju ,) Kludne ber.... ked ho budes mat pri sebe na izbe, tak je tvoja vec v com mas dietatko, ale ked ho budes mat na oddeleni, to pochybujem ze bude dôverovať, lebo sa ma vzdy pytali "ci z toho nevypadnu" (??) ale ved kam by padali haha
@iffka2002 Ahoj, chcela by som sa ta spytat na to prelezanie hlavicky. Prave teraz riesim tento problem. Syn ma 3 mesiace, v hniezde spinka od narodenia (najlepsia vec na svete : ))) Ale az teraz som si vsimla ze ma vzadu hlavicku plochu, tak som ho teda skusila v noci nedavat do hniezda, no ale to nejde, teraz nevie spat inak ako v hniezde...takze polohujem cez den...za aky cas sa ta hlavicka zagulatila u vas ? Robili ste nieco specialne ? Lebo ja som sa zlakla ze som mu tym hniezdom nechtiac ublizila - kedze nikto v okoli hniezdo nepouziva a vsetci mi hovoria ze je to divne...nechcem aby mal chudacik plochu hlavicku
Maminy, mam na predakj hniezdo od Red castle, v pripade zaujmu mi piste spravu ,)
@barbara_lux Ahoj, chcela by som sa ta spytat, nemali ste problem s prelezanim hlavicky ? Lebo my tiez pouzivame toto hniezdo, som s nim maximalne spokojna ale syncek ma vzadu plochu hlavicku...vy ste nemali ?
@alenaxxx ahojky, no ja som si to tiez vycitala, lebo maly mal uplne zlezanu polku hlavy🙂) lebo fakt bol stale na jednom boku v tom cocoonababy. Nerobila som s nim nic specialne ani potom, len ked som si to vsimla, hoc uz neskoro, snazila som sa ho polohovat opacne🙂) Chvalabohu, do jedneho roka sa mu uplne zagulatila hlava a ma ju teraz super. Nic som preto nerobila, zmierila som sa s tym, ze bude mat letisko🙂) ale sa to samo upravilo. skus ho tiez uz davat opacne ako predtym. a sa to upravi urcite. Samo🙂)
@alenaxxx nie vobec ziadne problemy s prelezanou hlavickou. Pouzivala som ho takmer do konca 4 mesiaca ale tak zase nebola v nom dcerka cely den.
Maminy ja mám moju "kokunu" na predaj, po dcérke som ju predala skupina novú pre synčeka, takže je po jednom dieťati, ktoré na počudovanie z nej nebol tak nadšený, takže máličko používaná. Ponúkam tri biele poťahy, originál puzdro a aj "opasok" na bruško. Je v top stave. Moja cena 80€. Dobrý.
Ahojte dievčatá 🙂 mám tiež na predaj Coconababy aj s originál dekou. V prípade záujmu správa 🙂. Je nám ľúto ho dať ďalej, no vyrástli sme už z neho.
Baby čo sa deje? Vy už nechcete hniezdočka? Ja mám na predaj a nikto sa nehlasi 😫
Aj ja mám na predaj keby niekto chcel
Ahojte,ak by mal niekto na predaj Cocoonababy,tak mala by som zaujem.🙂
ahojte, predavam Coconababy, ak by mal niekto zaujem. Viac info v sprave, cena 70 Eur.
Čaute moja suseda predáva hniezdo od red castle, dajte vedieť keby ste mali záujem. Paa
Ahojte dievčatá mám na predaj Coconababy od red Castle. Pre nás to vlastne skvelý pomocník. Cena 70€ Viac info v správe.
Kupim nahradny potah, bud biely alebo prip. ruzovy, prosim ponuknite, ak mate na predaj 🙂

Caute maminy, ponukam Cocoonu od red Castle,je to original po jednom dietatku. Top stav, plus k hniezdu plus dva potahy, takze budete mat tri potahy v bielej farbe. K hniezdu je aj puzdro samozrejme a pas na brusko ,) Kontaktujte ma prosim v pripade zaujmu, na mojom bazari su uvedene fotky ,) PC je 140 ja ponukam za 90Eur.