Máte skúsenosti s Cocoonababy?
Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem
Dievčatá mám na predaj hniezdo red castle, ak niektorá máte záujem, kľudne píšte, pošlem fotky 🙂
Ahojte, mam zaujem o hniezdo cocoonababy. V pripade, ak mate niekto na predaj, prosim ozvite sa. Podla skusenosti vyzera, ze vacsina s nim bola spokojna, tak sme ho zaradili do babatkovskeho zoznamu aj my doma
Ahojte.. Máte ešte niekto na predaj hniezdo red castle? Budem rád ak ma kontaktujte..ďakujem
Mam zaujem o hniezdo.Prosím vás pošlete mi fotky.A ako dlho ste ho používali?Ďakujem
Baby ahojte, aj ja by som mala zaujem o hniezdo. Ak mate na predaj, dajte pls info.
Ahojte, mam na predaj hniezdo pouzivane 2 mes. v dobrom stave s original obalom. Cena 70 Eur, osob odber Ba.
Ahojte, mam na predaj hniezdo pouzivane 2 mes. v dobrom stave s original obalom. Cena 70 Eur, osob odber Ba.
Dobry večer mohli by ste mi poslať fotku toho hniezda?Máte ho ešte?
Ľudia Nevychadzam z údivu 😄a to moja dcéra má 13 Mám pocit,že to bolo v dobe kamennej
@chudamaria Je mi luto, uz je predane.
Mam na predaj po synovi ak by bol zaujem
Ahojte kocky, cca o tri mesiace mam na predaj cocoon a baby original od red castle s dvomi nahradnymi plachtickami, ak by ste mali zaujem. Vrelo odporucam, nase babo zaspi len v nom. Inak cocoon je tak fotogenicky, ze sme ho vzali aj na baby fotenie 🙂
Zo zdravotneho hladiska ozaj plati, ze nam zafungoval aj proti splostenej hlavicke, aj proti refluxu. A ano, moze v nom babo spinkat aj celu noc, aj monitor dychu pod nim funguje. 🙂 Plus jebsuper v tom, ze napr nase babo spinka s nami a coccon ho tak vyvisi, ze sa nebojime, ze ho zalahneme 🙂
Nemate niektora na predaj prosim?
@miselka239 o cca mesiac/dva budem predavat ja 🙂 Po jednom dietati, mame teraz 1,5mesiaca, len malinky je dlhy, tak nam z toho vyrasta. Je to original coccon a baby od Red castle, s original obalom a dvomi plachtami, ktore sme dokupovali k tomu.
@biela_sova tak ked to bude aktualne ozvali by ste sa mi prosim ☺️ Ja by som to na prelome februar/marec potrebovala. Dakujem ☺️
@miselka239 vyborne, akurat si to vymenime, my vrelo odporucame
Aj ja budem mať na predaj približne na prelome mesiacov február/marec. Ak by mal niekto záujem...
Ahojte,predam coconu za 39,90 eur.

@jandur dobry den, bohuzial uz je to predane.