icon

Máte skúsenosti s Cocoonababy?

mia1112
26. aug 2012

Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem

brunettka28
20. mar 2017

@elmunda81 Ďakujem ani nevieš ako si má potešila !!!! Mne sa hniezdo veľmi páči a myslím že aj má význam ešte mi prosím ak môžeš poraď typ monitoru dychu, ktorý pod hniezdom fungoval. Ďakujem ešte raz!!! 🙂

lenkapal
20. mar 2017

@brunettka28 bohuzial uz je hniezdo predane. Je o to velky zaujem, mala som 3 zaujemkyne do 5 min od zverejnenia inzeratu

brunettka28
20. mar 2017

@lenkapal Ďakujem krásne! 😀

iffka2002
20. mar 2017

@brunettka28 ahojky, aj ja predavam, za 60 e aj s postovnym, ak mas stale zaujem. 🙂

elmunda81
20. mar 2017

@brunettka28 Ahojky, ja mam Jablotron Nanny, je fajn, ked sme ho zabudli zo zac. vypinat, co bolo dost casto ehm, tak krical ostodvadsat. Inak ja mam susedu, co predava jej hniezdo, je po 1 dietati, po jej, ale chce zanho 100Eur, nove stoji momentalne na coolbery.sk 140 Eur. Keby si chcela nejak ti sprostredkujem na nu tel. kontakt, ona nie je na MK. Ja mam svoje hniezdo, ale na na jun cakame bejby c2 takze ho budem predavat az na jesen. Daj popripade vediet.

iffka2002
20. mar 2017

@brunettka28
myslela som ze predavam to hniezdo za 60

brunettka28
20. mar 2017

@elmunda81 Ďakujem zlatusik, sle na jedním portáli je nové za 115 už. Ďakujem za radu idem ten monitor janlotron preskúmať. 😀 hlavne že funguje pod lehátku. Ďakujem

brunettka28
20. mar 2017

@iffka2002 mám záujem môžem poslať adresu? 😀

iffka2002
20. mar 2017

@brunettka28 poslala som ti spravu do IP

brunettka28
20. mar 2017

@iffka2002 dakujem. 🙂 už máš odpoveď

fajnzienka
23. mar 2017

Zatiaľ len zistujem, či by bol záujem o tento ergonomický vankúš pre novorodenca COCOONaBABY 🙂 Red Castle 🙂 Je nový, nepoužitý, nestihli sme 🙂 Stál 130 e. no za 100ku by som predala 🙂

elmunda81
23. mar 2017

@brunettka28 no ved toto... ja som dala radu susede, ze bezne sa predavaju za 80€ ale....

brunettka28
23. mar 2017

@elmunda81 nevadí mojka ďakujem aj tak už som kúpila. Keby znížila cenu tak hneď predá baby majú o hniezdo veľký záujem. Škoda . Papa 🤗

miolisko
23. apr 2017

Ahojte, pls tie co ste ho brali so sebou do porodnice tak ste tam babo ulozili v perinke ci bez nej a prikryt dekou?
Dakujem

sarah231
23. apr 2017

Ak by náhodou mal niekto záujem predávam mesiac apríl používané hniezdo 100eur

mariaacsova
23. apr 2017

Za nas super vec len skoda ze uz co chvila male tiez budem posuvat cena 70e plus nahradny potah

elmunda81
23. apr 2017

Čaute baby kúpim náhradný poťah, existuje taký tyrkysové ale neviem ho zohnať 😣 ak by ste ho niektorá mali ozvite sa 😋 dikes!

monika_janko
28. apr 2017

Ahojte, prosím vás, tie ktoré používate hniezdo, vedeli by ste mi poradiť? Zvažujem jeho kúpu, ale nie je mi jasné:
* hniezdo ste používali len v noci na spanie alebo aj počas dňa?
* ak ste hniezdo používali počas dňa tak len na spanie alebo aj na ležanie?
* používali ste hniezdo aj do kočíka?
* ako dlho ste bábätko nechávali v hniezde?
* keďže bábo leží na chrbátiku, keď veľmi vracká, je to bezpečné?
* ak ste používali na spanie len hniezdo, nie je už potom potrebné polohovať hlavičku? napr. že ho počas dňa dám aj do perinky na ľavý alebo na pravý bok?

ďakujem krásne za zodpovedanie mojich otázok. 🙂

iffka2002
28. apr 2017

@monika_janko ahoj Monika. Hniezdo som pouzivala aj v noci. Maly spal pri mne na matraci, mala som istotu, ze ho neprilahneme, kedze je vyssie. Pocas dna tam aj lezal a niekedy tam aj zaspal. Do kocika som to nepouzivala. Podla mna je dost vysoky na to, aby bol v kociku, aby z toho dieta nevypadlo?! Syn bol chvilu v posteli, chvilu v hniezde, chvilu na rukach, chvilu v kociku, chvilu na posteli..bol v hniezde kym nezacal plakat🙂 Moje deti nevracali nikdy. V hniezde je dieta tak v polosede, a mozes ho tam umiestnit aj tak na bok, ak sa bojis, ze by vracalo. Ale deti si len odgrcnu vecsinou po jedeni, vtedy ho nosis na rukach po kojeni, alebo krmeni, aby si odgrglo. niektore maminy davaju dieta na brusko a tak si dieta odgrgne a vtedy si mozno tiez odgrcne. Ked maju deti reflux a nejako extremne vracaju, dostanu nieco na zahustenie mlieka, ale to je uz ina kapitola. Syn mal podla mna z toho matraca dost krivu hlavu🙂) jednu mal akoby zležanú, ale, potom sa mu to za par mesiacov same zagulatilo a teraz ma hlavu ako lopta, takze v pohode🙂 Ale urcite treba menit polohu dietata, raz nalavo, potom napravo.

brunettka28
29. apr 2017

@mariaacsova anjelik krasny!!! 🙂

sarah231
30. apr 2017

Už je nám maly , super vec keď má babo reflux , 80eur

49784
8. máj 2017

Ahojte, predam babycoonababy od Red Castle po 1 dietatku. Ak ma niekto zaujem info v sprave.

sarah231
8. máj 2017

Má niekto záujem o Coconababy ? Info v sprave

49784
14. máj 2017

Ahojte, predam cocoonababy po jednom babatku.

simonach
25. máj 2017

Ahojte mamičky, predám originál Red Castle cocoonababy spolu s bielou, originálnou dekou... cena 60 EUR

ninka30
25. máj 2017

@simonach Ahoj, mala by som záujem. Pis IP, Ďakujem 😊

luci2016
30. máj 2017

Ahojte, pridavam nasu skusenost s hniezdom. Nasa mala trpela takmer od narodenia kolikami a refluxom, takze vobec nechcela lezat v postielke. Hniezdo nam prve mesiace zachranovalo zivot (alebo skor ruky🙂). Netravila v nom sice vela casu, lebo cez den spavala vacsinou len vonku v kociku, vnutri to ale bola velka pomoc. Mala sa potrebovala kvoli bolestiam stale nosit, ked som ju ale dala do hniezda, vydrzala chvilu aj bez pohybu. A pouzivali sme to aj na manipulaciu namiesto perinky (bola hrozne malicka a chuducka). V hniezde sa super prenasala, mala tam volnost (perinku neznasala). Dost dobre fungovalo aj uspavanie alebo ukludnovanie v hniezde. Sadla som si na fitloptu, hniezdo som si polozila aj s malou na kolena a hupala som ju. Keby som ju mala mat stale na rukach, asi mi odidu ruky. Nosit v satke a nosici sa vtedy este nechcela, takze toto bol taky kompromis. V kazdom pripade urcite kupu nelutujem🙂

strnastka
13. jún 2017

ahojte, ak by mal niekto zaujem mam tiez na predaj hniezdo po jednom dietatku v top stave. Pouzivali sme 4,5 mesiaca a mozem len odporucat 🙂

soleil001
15. jún 2017

Ahojte. Zaujímam sa o hniezdo. Našla som však aj takmer na vlas rovnako vyzerajúce od značky Emi, je v tom nejaký rozdieľ? Nemáte skúsonosť? Ďakujem

barbara_lux
15. jún 2017

Ja som mala toto hniezdo a je to fantasticky vynalez! Dostala som ho po kamoske a posunula dalej a k dnesnemu dnu uz posluzilo 6 babatkam a vsetky co sme ho mali sme boli max spokojne. Takze za mna palec hore