icon

Máte skúsenosti s Cocoonababy?

mia1112
26. aug 2012

Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem

brunettka28
19. jún 2017

Dievčatá funguje prosím pod hniezdo aj monitor dychu ak máte odskúšané prosím značku. ďakujem. 🙏

sarah231
19. jún 2017

Predám hniezdo za 70 eur

matilia
21. jún 2017

Ahojte dievcata. Tie, co mate skusenosti, ako tu padla otazka vyssie, funguje pod tym aj monitor dychu?? Dava sa pod podlozku/cocoon alebo niekde pod potah pod babo? Mate niektora este na predaj? My cakame v novembri, tak by som na ten termin nieco brala 🙂 Dakujem

abici
21. jún 2017

@matilia ahoj! ja budem mat na predaj o mesiac cca...po 1 dietati,nefajciaca rodina, bez maznácikov,ked budete mat zaujem, dohodneme sa na cene 🙂 monitor dychu som nepouzivala,ale pocula som,ze vyborne funguje,dáva sa pod matrac/podlozku coccoon.

elmunda81
26. jún 2017

Caute maminy, kupim nahradny potah na coccoona baby, moze byt aj tyrkysova farba ak taky mate, prosim cim skor sa ozvite, je to dost surne, dakujem!

zuzulka14
28. jún 2017

@abici ahoj.. cena?

boredka
12. júl 2017

ahojte predava niekto coconababy? dakujem

abici
12. júl 2017

ja predavam! ale akurat este pouzivame, hrozne spinka maly,toci sa dookolo a bez coconababy nespi dobre, aj na koliky su perfektne, tak doterz som pouzivala,a uz ma skoro pol roka! :D vyboirna pomocka, ani neviem opisat,na co vsetko nam bolo dobre, to je nieco zázracne!!! odporucam vrelo 🙂 za kolko by ste kupila?

abici
12. júl 2017

@zuzulka14 AHOJ,uz ste kupila? NEVIEM aku cenu navrhujete.... 60 plus posta 5e MOZE BYT? odvtedy,ako som sem pisala, sme pouzivali, a skontrolovala som,aj oprala, pri hlavicke uz take pekne biele asi nie je, neviem preco, ale inác 100% stav. velmi dobre sme vyuzivali, vrelo odporucam 🙂
@boredka mate este zaujem? ak zuzulka14 nevezme, tak mozete vy 🙂
pekny den, baby!

boredka
12. júl 2017

@abici jasne pockam co Zuzulka14, medzicasom mozes prosim poslat aktualne foto? Dakujem

abici
12. júl 2017

@boredka ano,samozrejme, rano poslem,len tam spi malicky. vdaka zatial!

zuzulka14
12. júl 2017

@abici ahoj.. nie si z ba? Ja o 1-2 tyzdne rodim tak nestihnem ak.ho este pouzivate..

fajnzienka
13. júl 2017

@zuzulka14 ahoj, ak by si chcela mám úplne nový Coconababy. Cena 50e aj s poštou. Nepotrebujem na tom zarobiť, aj keď pôvodne som chcela predať drahšie. Hlavne nech mi nestojí v skrini. Je zabalený v pôvodnom obale. Po skúsenostiach so staršou dcérou, ktorá nechcela spať v perinke sme si zaobstarali Coconababy, lenže synček sa rozhodol, že bude do 5 mes. spať poviazaný v perinke 🙂 takže ten Coconababy nám ostal nevyužitý.

soleil001
13. júl 2017

Ahoj.Mam seriozny zaujem o kupu

zuzulka14
13. júl 2017

@fajnzienka ahoj. Pisem spravu 😉

fajnzienka
13. júl 2017

@soleil001 ak sa do večera neozve @zuzulka14 posúvam Coconababy vám 🙂

zuzulka14
13. júl 2017

@fajnzienka uz som vam pisala. Mam zaujem.. ☺

sarah231
14. júl 2017

Predávam Coconababy

boredka
14. júl 2017

@sarah231 poprosim viac info do spravy aj s foto

abici
14. júl 2017

Posielam fotky,zdarma pribalim potah,co nie je original ale super sedi na to,zial aj to zazltlo troska no sikovna mamicka to urcite vypere! Ja som to neskusala uz. 🙂 je este volna. Posielam kurierom .

abici
14. júl 2017
abici
14. júl 2017

po jednom dietatku,stav ako novy, mam aj povodny obal, super stav, ak sadobre vypere, tak bude ako nove 🙂

sarah231
14. júl 2017

Mám inzerát na koniku medzi Lehatka a hračky pre deti sú tam aj foto na cene sa vieme dohodnut

anezocka1001
16. júl 2017

@abici dobrý deň - mala by som záujem - prosím, napíšte mi spravu s cenou a pokiaľ by sa dalo, viete mi poslať aj foto?

matilia
25. júl 2017

Ahojte dievcata. Neplanujete niektora predaj okolo septembra? Nechcela som riesit skor, nakolko termin mame az v polovici novembra. Dakujem 🙂

ninka30
25. júl 2017

@matilia koncom septembra, začiatok októbra plánujem🙂

sarah231
25. júl 2017

Teraz predavam

abici
25. júl 2017

@anezocka1001 pisem spravu!

beaatkaxy
28. júl 2017

Ahojte. Predávam hniezdo plus náhradnú originál obliečku modrú a špeciálnu Cocoonababy deku sivú. Povodne to stalo 200€, používané 4 mesiace, stav ako nový, cistucke, žiadne fľaky jedine to ochranné púzdro v ktorom sa hniezdo prenáša je trochu deravé ako je spoj ale inak sa dá normálne používať na prenášanie. Ak ho chcete mat iba doma tak Vám to určite vadiť nebude. Predávam za 100€ plus pošta alebo osobný odber Košice.

elmunda81
3. aug 2017

@cocoon206 Ahojky ponukam Cocoona baby od red castle, je po jednom dietati, v top stave, plus ponukam este 2 potahy, teda kupou budes mat 3 vsetky v bielej. Ja so kupovala za 140 eur plus cena potahu, hniezdo predavam za 90Eur, keby si mala zaujem, daj vediet. Mam to v mojom bazari mozes kuk fotos. paaa