Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?
Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂
Ak by niekto z PB a okolia objednaval z amazon dajte vediet prosim mala by som o nieco zaujem.dakujem
Ahojte, prepacte, necitala som celu diskusiu, iba sa chcem opytat, ked pride zasielka, treba si ist pre nu na colnicu na zaklade nejakeho aviza alebo mi pride rovno domov? Dakujem.
@miriam_bamboo normálne domov poštou,teda ak ju nezadržia colníci.to potom treba poslať patričné doklady a ked sa s nimi ukoja,vypočítajú clo,resp.dph a potom ju pošlú.ak si z bratislavy,dá sa to ísť vybaviť osobne na colnicu.
@janinka007 🙂)) Dakujem velmi pekne za info.
Ahojte, mam iba otazku, či si niektora z vas uz objednala toto http://www.aliexpress.com/snapshot/6071389007.h... z číny alebo na modrom koníku z PRO Shopov. V akej kvalite Vám to došlo? dakujem🙂
@monikaresovska mne to ukazuje error ta stranka
Ahojte chcem si z Aliexpresu objednať telefon mate skusenosti niekto ._?
Nemám s tým dobré skúsenosti, síce z ebayu vyzerá oblečko veľmi štýlovo ale je to samá umelina s nekvalitným šitím. Radšej kupujem overené veci, poprípadne bazárovky
ahoj objednavala som z aliexpressu a všetko som už poslala aj peniaze mi strhli s účtu ale spravila som chybu v adrese.. dá sa to nejak zmeniť? je to asi dva dni čo som to odoslala
@zuzanale je to pravda, že už ani u číňana to nieje také lacné ako voľakedy. Minule som len tak išla pozerať, že aké veci majú pre chlapčekov, z kopy handier sa mi páčilo len jedno tričko (bavlnené) - cena 5,5e. Ide do Tesca a tam za 6 ečok sa dajú kúpiť aj dve - tiež bavlnené, pekné (keď je nejaká akcia). 🙂
@11021991 asi treba poslať predávajúcemu správu
@gabika251 http://m.ebay.com/itm/151027499769 tu je nieco podobne asi stvrty obrazok
Rob si ako chceš ale to už radšej kúp v sekáči ako cez čínsky obchod.
Moja skúsenosť s nákupmi:
Bulharsko: kúpila som si z jedneho butiku tenisky converse za priateľnú sumu 16eur. Ten chlapík ktorý predával mi tvrdil že presne tento tovar dovážajú aj do auparku Košice ale tam stoja 70eur. Kde je pravda neviem ale niečo na tom bude, pozrela som si ich a úplne na nerozoznanie.
Aliexpress: zatiaľ som kúpila asi 20 vecí z ali a žiaden problém. Od šiat, elektroniky, doplnkov atď. Jedine čo si treba dávať pozor na veľkosť a kupovať veci ktoré už pred Vami nejaký ľudia kúpili. Nekumovať veci od predajcu ktorý nemá ešte veľa objednávok. Moje doporučenie.
🙂
Ahojte, ja mám skúsenosti s aliexpress.com a dhgate.com a nemôžem povedať nič zlé. Objednávky prišli v poriadu, bez poškodenia a som s nimi veeeeľmi spokojna. Treba si len poriadne pozrieť tovar, ktorý chcete obejdať /veľkosť, farba, kedy sú schopní tovar dodať.../ a odporúčam pozrieť recenzie! S clom to nie je také zlé /myslím, že sa platí za tovar nad 26 EUR/, keď objednávam cez kuriérsku spoločnosť, clo som neplatila vôbec aj keď som platila cca 200 EUR za 1 tovar. Dokoca si môžte zásielku aj vystopovať, kde sa momentálne nachádza 😉 .
objednavala som z dhgate. ciapocky boli super. teraz som skusala aliexpress a poviem vam, som maximalne spokojna. ked si poriadne pozriete rozmery, musite objednat na velkost aj o 2 cisla vacsie. tovar prisiel krasny, za 2 tyzdne som to mala doma. dnes nam prave prisli ziarovky s dialkovym ovladanim. tesim sa. aliexpres odporucam. aj synovi som krasnu skolsku tasku objednala za 25e. u nas takastoji 60e. ozaj kvalitna, lahka, chrbat vystuzeny.
zdravim poprosila by som poradit aku velkost mam malej objednat nosime 110 /116 🙂
Ja som si objednal pánske kraťasy http://www.aliexpress.com/item-img/New-2014-Aut... a dodacia doba bola okolo 60 dní. Mne prišli za cca 3 týždne. Platil som kartou. Aj tak sa bojím objednávať odtiaľ ale majú tam fajné veci 🙂 ☺
@zuhana2 ahoj, s akej stranky si ovjednavala? a za kolko dni ti prisiel tovar? dakujem
Ahojte...:D aj ja idem akurát objednávať z aliexpress. Len by som sa chcela opýtať, pri každej veci je veľkostná tabuľka mám sa riadiť podľa nej alebo mám objednať radšej väčšie? Aby mi to malé neprišlo... Ďakujem za odpovede :D
@michala465 ja nosím M-ko a objednávam XL,XXL...tie aziatky sú strašne krpaté,tak musíš sama zhodnotiť,akú máš postavu oproti nim 😉
@michala465 riad sa podla tabulky, pozri este referencie, inak maju tam, ze moze byt odchylka 1-3cm...takze radsej by som asi trosku vacsie objednala
ja som tiez objednavala malej z aliexpresu .ma rok objednavala som tricka 2 t su jej akurat len neviem ci jej budu do jari dobre.aj saty som jej objednala TIE som dala 3T A SU JEJ AKURAT ZAVISI AKE VELKE JE DIETA.JA BUDEM OBJEDNAVAT O CISLO ,DVE VADSIE ASI LEN SATY 🙂 NIEKTORE VECI MY PRISLI DO 2 TYZDNOCH OSTATNE NESKORO
@monikaresovska Ahoj, ja som presne objednala tú súpravu čo máš na fotke. Bola to jediná vec, ktorá ma sklamala. Síce kvalita dobrá ale veľmi tenučké, nie ako to vyzerá na obrázku, že je to fakt na chladnejšiu jeseň. Ale vynosíme. 🙂. Inak všetky veci čo som objednala prišli od 10 dní do max.3 týždňov. A fakt dobrá kvalita. Len si treba dávať pozor na tie veľkosti. Prišla som na to, že u väčšiny detských vecí je jedno či objednáš 0-3 alebo 4-6 - je to to isté, a taktiež 7-9 a 10-12. Prvé je väčšinou už naša 80 a druhé 90. 🙂

@gabika251 musis sa zaregistrovat najprv ,vymysliet heslo,ulozit adresu a potom uz len davas do kosika a nakoniec prejdes na check out a platenie kartou.