icon

Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?

maata12
17. aug 2012

Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂

nice202
24. máj 2013

@zajkka ahoj, sklamem ta, ale ja si uz nepamatam ako to fungovalo. uz neobjednavam nic, pretoze mi nic netreba momentalne

veminka
25. máj 2013

@kuwait a ako sa ti podarilo od nich dostať peniaze?

kuwait
26. máj 2013

Ked mi predajca dal falosne tracking cislo na EMS tak som zacala pisat jemu ze preco ma podviedol, ked neodpovedal,otvorila som diskusiu z aliexpress,tam mi po 3 mesiacoch odpisali ze skontaktuju predajcu kedze im neodpovedal a staznosti sa mnozili aj od inych kupujucich po dalsom mesiaci mi peniaze vratili na ucet

monita22
31. máj 2013

Ahojte mamicky chcela som sa vas opytat a poprosit ci by mi niektora z vas dobrej duse neobjednala nejake vecicky z tychto činskych e-shopov.Nasla som jednu mamicku ale ta je v čechach a vyslo by ma to dost keby mi to ona posiela z ciech nie?

kubic
1. jún 2013

@gubcikova aspon na neco se ten plast vyuzije.

sonya8
5. jún 2013

Ahojte ja som sa chcela spytat či pri platbe kartou na aliexxpress mám normálne zadat čislo a heslo mojej kreditky respektíve či ste sa nebáli že vám stiahnu viac penazí ako maju alebo že vám nepríde balík no peniaze vam stiahnu aj tak ???

voskovaeva
5. jún 2013

@sonya8 nam stahli tolko kolko mali a balik prisiel vporiadku 😉

tinara23
7. jún 2013

@sonya8 vsetko prebehlo bez problemov, balik prisiel do 3tyzdnov. Len treba vybrat spolahliveho predavajuceho, treba pozerat na pocet recenzii, hviezdiciek, pokial ma malo, tak radsej neriskovat.nb

dundicka
12. jún 2013

@gabika783 ahojko idem si aj ja objednávať zo stránky dhgate.com, nemala si s nimi žiadne problémy? prosím ťa akým spôsobom platíš za tovar? mala by som aj viac otázok ale nechcem ťa otravovať 🙂 dakujem za akukoľvek reakciu

gabika783
13. jún 2013

@dundicka kľudne sa opýtaj... prvýkrát som platila cez Paypal.. ale potom zrušili tento spôsob platby.. a platili sme cez kartu, inak nebol žiaden problém, treba si len pozrieť akú percentuálnu úspešnosť - spokojnosť zákazníkov je s daným predajcom. To je jeho vizitka... príp. sa dajú pozrieť aj pozitívne a negatívne reakcie na predajcu.

dundicka
14. jún 2013

@gabika783 na tej stránke je viac predajcov? to nie je jeden? prosím ťa a keď máš jeden produkt viacej rázy ale zakaždým je iná cena, nedá sa zoradiť tento produkt aby som ich videla za sebou? dá sa objednať aj jeden kus? dakujem krásne za odpovede

gabika783
14. jún 2013

@dundicka cena môže byť preto iná... lebo je tam uvedený iný počet kusov. Pri každom produkte je napísané min. množstvo a následne je cena uvedená za toto množstvo. Ak chceš zobraziť predajcov s inzerátmi predávajúcich od 1 ks tak si vľavo na lište musím nastaviť a zadať do okienka, že chceš zobrazovať ponuky od 1ks. 🙂

dundicka
14. jún 2013

DAKUJEM TI KRáSNE ZA POMOC 🙂

janka2307
15. jún 2013

@monita22 preco si sama neobjednas?zareegistrujes sa a objednavas..
vyjde ta to ovela lacnejsie a nemusis ani tak dlho cakat kym ti to preposle este dalsia osoba

szsz
20. jún 2013

prosím,poradťe mi ☹ chcem si objednať z aliexpressu a nechceme mi prejsť platba,,mám maestro slovenskú sporitelňu,,ďakujem 😉

luciferix
20. jún 2013

@szsz kartu musis mam embosovanu,,nie vsetkými sa da platit

andruska80
20. jún 2013

Kočky, zbežne som prezrela diskusiu, ale nenašla som odpoveď, dá sa teda na tom dhgate.com, ak beriem viac kusov z jedného tovaru, vybrať rôzne veľkosti? Dakujem za odpoved 😉

katherine82
8. júl 2013

baby objednala som si z aliexpress kabelku mam tam aj podacie cislo ale ked si pozeram kde sa zasielka nachadza tak uz dva tyzdne mi vypisuje ze nie su ziadne zaznamy o tejto zasielke .....stretli ste sa uz s takym niecim?

uglybetty1234
8. júl 2013

@katherine82 ahoj Katherine, to je bežná vec. Ja si takto objednávam veci cez anglický ebay, ale z číny a z iných Ázijských krajín atď a záznamy o zásielke sa mi neukázail skoro nikdy, ale všetko oblečko došlo zatiaľ vždy (musím si zaklopat). Doba doručenia sa vyšplhala už aj na 6 týždňov, hlavne keď je free P&P

katherine82
8. júl 2013

@uglybetty1234 tak skusim pockat dufam ze to nebol nejaky podvodnik

kuwait
14. júl 2013

katherine82 asi to bol podvodnik,dal ti neexistujuce tracking cislo,napis mu a uvidis ako zareaguje ak neodpise otvor diskusiu s aliexpres oni ti potom peniaze vratia ale trva to mesiace,mam s tym skusenost.Rozhodne to nenechaj tak a necakaj zbytocne lebo tracking je viditelny uz 2-3 dni po zaslani ak sa ti neda zasielka stopovat po 2 tyzdnoch dal ti neexistujuce cislo a nic neposlal.

sidara
15. júl 2013

Nechcem sa nikoho dotknúť, ani uraziť, no čo je dnes značkové oblečenie? Veď H&M, Zara, a pod. reťazce majú tiež rakovinotvorné farbenie oblečenia.

kuwait
15. júl 2013

znackove oblecenie tym sa akurat nemysli Zara a H&M ani nic podobne,to su casual wear,ked sa povie znackove tak si clovek predstavi Cavalli,Versace,Dior.Ja by som skor verila zapadnym vyrobkom nez cinskym,kupovala som sice v Cine ale kozene kabaty a tie nesmrdeli ako vacsina cinskych vyrobkov ale tak obycajne kozeno,pre deti by som v Cine oblecenie nekupovala,raz som kupila pre seba cizmy a smrdeli udesne tak leteli z domu.

rasto12
12. aug 2013

@maata12 ahoj. vedela by si mi poradiť? musím mat aktivovaný pay pal pri nákupe na ali? ked mám kartu debetnú, nie kreditnú, prejde mi platba? nemás s tým skusenosť? Dakujem.

cyklamenka
12. aug 2013

baby neviete za kolko pride balik z ciny.. hong kong.. cez ebay som objednavala nieco.. ak dakto vie, surne... diik

maata12
autor
13. aug 2013

@rasto12 Ahoj, ja som platila debetnou kartou MasterCard, ale musí byť embosovaná (na zadnej strane je sedemmiestne číslo, tam kde je podpis a zadávaš len posledné tri čísla z tohto kódu). 😉

rasto12
13. aug 2013

@maata12 a ked mam na zadnej strane vedla podpisu len tie 3 čisla?? nemam to 7 miestne cislo

kuwait
15. aug 2013

aliexpress uz nespolupracuje s paypal,da sa tam platit aj debitnou kartou a predplatnou visa kartou ta je najlepsia,das si tam tolko penazi kolko treba a nemoze sa stat ze ti zauctuju dva krat alebo nieco extra,nemusi sa platit vylucne embosovanou visa kartou,ta sa dnes pouziva hlavne ked si chces v autopozicovni auto prenajat,tam vyslovene trvaju na embosovanej,na platby cez net ju netreba.Dievcata ked casto nakupujete cez net vybavte si v banke predplatitelnu visa kartu ta je na take nakupy najlepsia.Ja len tak platim.

hela1995
18. aug 2013

V on-line obchode Sports Direct nájdete športové, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peňazí. Tovar až s 90% zľavou. Sports Direct – najlukratívnejší e-shop.
Nakupujte lacno a výhodne v Sports Direct.
http://tidd.ly/214e931f

chelsea11
21. aug 2013

Dobrý deň. Rada by som sa opýtala ako je to s objednávaním z aliexpressu. Musím sa tam nejako registrovať? a ak objednám viac vecí príde mi to v rôznych balíkoch? ako je to s clom a dph ak si napr objednám za 150e? mám visa kartu budem môcť ňou platiť alebo potrebujem mať paypal ? a ako zistím či je ten predávajúci spoľahlivý lebo ukazuje tam rôzne diamanty, odznaky, a neviem čo všetko :D budem rada ak mi niekto odpovie vopred Ďakujem za odpoveď 🙂