Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?
Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂
Ked mi predajca dal falosne tracking cislo na EMS tak som zacala pisat jemu ze preco ma podviedol, ked neodpovedal,otvorila som diskusiu z aliexpress,tam mi po 3 mesiacoch odpisali ze skontaktuju predajcu kedze im neodpovedal a staznosti sa mnozili aj od inych kupujucich po dalsom mesiaci mi peniaze vratili na ucet
Ahojte mamicky chcela som sa vas opytat a poprosit ci by mi niektora z vas dobrej duse neobjednala nejake vecicky z tychto činskych e-shopov.Nasla som jednu mamicku ale ta je v čechach a vyslo by ma to dost keby mi to ona posiela z ciech nie?
Ahojte ja som sa chcela spytat či pri platbe kartou na aliexxpress mám normálne zadat čislo a heslo mojej kreditky respektíve či ste sa nebáli že vám stiahnu viac penazí ako maju alebo že vám nepríde balík no peniaze vam stiahnu aj tak ???
@sonya8 nam stahli tolko kolko mali a balik prisiel vporiadku 😉
@gabika783 ahojko idem si aj ja objednávať zo stránky dhgate.com, nemala si s nimi žiadne problémy? prosím ťa akým spôsobom platíš za tovar? mala by som aj viac otázok ale nechcem ťa otravovať 🙂 dakujem za akukoľvek reakciu
@dundicka kľudne sa opýtaj... prvýkrát som platila cez Paypal.. ale potom zrušili tento spôsob platby.. a platili sme cez kartu, inak nebol žiaden problém, treba si len pozrieť akú percentuálnu úspešnosť - spokojnosť zákazníkov je s daným predajcom. To je jeho vizitka... príp. sa dajú pozrieť aj pozitívne a negatívne reakcie na predajcu.
@dundicka cena môže byť preto iná... lebo je tam uvedený iný počet kusov. Pri každom produkte je napísané min. množstvo a následne je cena uvedená za toto množstvo. Ak chceš zobraziť predajcov s inzerátmi predávajúcich od 1 ks tak si vľavo na lište musím nastaviť a zadať do okienka, že chceš zobrazovať ponuky od 1ks. 🙂
DAKUJEM TI KRáSNE ZA POMOC 🙂
prosím,poradťe mi ☹ chcem si objednať z aliexpressu a nechceme mi prejsť platba,,mám maestro slovenskú sporitelňu,,ďakujem 😉
Kočky, zbežne som prezrela diskusiu, ale nenašla som odpoveď, dá sa teda na tom dhgate.com, ak beriem viac kusov z jedného tovaru, vybrať rôzne veľkosti? Dakujem za odpoved 😉
baby objednala som si z aliexpress kabelku mam tam aj podacie cislo ale ked si pozeram kde sa zasielka nachadza tak uz dva tyzdne mi vypisuje ze nie su ziadne zaznamy o tejto zasielke .....stretli ste sa uz s takym niecim?
@katherine82 ahoj Katherine, to je bežná vec. Ja si takto objednávam veci cez anglický ebay, ale z číny a z iných Ázijských krajín atď a záznamy o zásielke sa mi neukázail skoro nikdy, ale všetko oblečko došlo zatiaľ vždy (musím si zaklopat). Doba doručenia sa vyšplhala už aj na 6 týždňov, hlavne keď je free P&P
@uglybetty1234 tak skusim pockat dufam ze to nebol nejaky podvodnik
katherine82 asi to bol podvodnik,dal ti neexistujuce tracking cislo,napis mu a uvidis ako zareaguje ak neodpise otvor diskusiu s aliexpres oni ti potom peniaze vratia ale trva to mesiace,mam s tym skusenost.Rozhodne to nenechaj tak a necakaj zbytocne lebo tracking je viditelny uz 2-3 dni po zaslani ak sa ti neda zasielka stopovat po 2 tyzdnoch dal ti neexistujuce cislo a nic neposlal.
Nechcem sa nikoho dotknúť, ani uraziť, no čo je dnes značkové oblečenie? Veď H&M, Zara, a pod. reťazce majú tiež rakovinotvorné farbenie oblečenia.
znackove oblecenie tym sa akurat nemysli Zara a H&M ani nic podobne,to su casual wear,ked sa povie znackove tak si clovek predstavi Cavalli,Versace,Dior.Ja by som skor verila zapadnym vyrobkom nez cinskym,kupovala som sice v Cine ale kozene kabaty a tie nesmrdeli ako vacsina cinskych vyrobkov ale tak obycajne kozeno,pre deti by som v Cine oblecenie nekupovala,raz som kupila pre seba cizmy a smrdeli udesne tak leteli z domu.
baby neviete za kolko pride balik z ciny.. hong kong.. cez ebay som objednavala nieco.. ak dakto vie, surne... diik
aliexpress uz nespolupracuje s paypal,da sa tam platit aj debitnou kartou a predplatnou visa kartou ta je najlepsia,das si tam tolko penazi kolko treba a nemoze sa stat ze ti zauctuju dva krat alebo nieco extra,nemusi sa platit vylucne embosovanou visa kartou,ta sa dnes pouziva hlavne ked si chces v autopozicovni auto prenajat,tam vyslovene trvaju na embosovanej,na platby cez net ju netreba.Dievcata ked casto nakupujete cez net vybavte si v banke predplatitelnu visa kartu ta je na take nakupy najlepsia.Ja len tak platim.
V on-line obchode Sports Direct nájdete športové, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peňazí. Tovar až s 90% zľavou. Sports Direct – najlukratívnejší e-shop.
Nakupujte lacno a výhodne v Sports Direct.
http://tidd.ly/214e931f
Dobrý deň. Rada by som sa opýtala ako je to s objednávaním z aliexpressu. Musím sa tam nejako registrovať? a ak objednám viac vecí príde mi to v rôznych balíkoch? ako je to s clom a dph ak si napr objednám za 150e? mám visa kartu budem môcť ňou platiť alebo potrebujem mať paypal ? a ako zistím či je ten predávajúci spoľahlivý lebo ukazuje tam rôzne diamanty, odznaky, a neviem čo všetko :D budem rada ak mi niekto odpovie vopred Ďakujem za odpoveď 🙂

@zajkka ahoj, sklamem ta, ale ja si uz nepamatam ako to fungovalo. uz neobjednavam nic, pretoze mi nic netreba momentalne