Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?
Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂
@maata12 ahoj, ja som tiez objednala z ali expres a cakam balik, zhanala som surne jedny mango saty, co som prepasla ked boli v obchode a tu som ich nasla za polovicu, inde uz neboli, tak som ich hned objednala, potom som si vsimla, ze sa jedna vsetko o napodobneniny, tak neviem, co to pride...pozerala som aj kabelky desigual a givenchy , len ktovie, ake su nazivo...ake mas teda skusenosti s nimi? dakujem 🙂
Ahojte zienky 🙂 Rada by som si opytala, ci ma niektora z Vas skusenost s objednavanim tovaru z ciny zo stranok www.sammydress.com alebo www.dresslily.com Popripade, ci by ste mi vedeli poradit nejaku, ktora je fakt spolahliva. Dakujem za odpoved
@chvostik1 ja ti mozem poradit tu co som hore uviedla www.sears.com. Nieje to cina je to americka stranka,vyrobky zovsadial,kvalita zapadny standard,teda podstatne lepsie ako cinske stranky aj teraz som od nich dostala velky balik,uplna spokojnost,korektne jednanie,mozem len odporucit,ja uz nechcem objednavat z Ciny,vela krat ma podviedli,tovar nebol dobrej kvality,malo kedy som bola spokojna
Ahojte, máte skúsenosti so stránkou aliexpress? Prišiel Vám odtiaľ tovar? Objednala som odtiaľ veci, peniaze som poslala na účet, sledujem tu stránku, moje objednávky, všetok tovar mi schválili okrem jednej mikiny a bundy napísalo tam ukončené a pri ostatných napísalo, že čaká zásielka, tak neviem, či to príde či čo? 🙂 Ďakujem za odpoveď vopred.
Ahoj dievčatá, potrebovala by som poradiť, alebo skôr informovať. Ak ste nakupovali cez aliexpres, a platili ste pomocou karty koľko vás to stálo? Myslím to tak, že účet máte v eurách, ale platbu treba vykonať v USD a objednávate od čínskeho predajcu. Lebo čo som sa dočítala, tak za prevod do americkej banky v USA je to nejakých 0,20 dolárov, ale do inej banky v USD mene je to 9, čo je podstatný rozdiel. A nevedela som sa dočítať, čo aliexpres, keď tie peniaze drží na stránke pokým nepríde balíček, používa americkú banku,alebo akú vlastne. Ako to je? Viete mi poradiť Potrebovala by som čím skôr. Ďakujem za odpoveď 🙂 🙂
ahojte ja si odtial objednavam asi dva roky a som spokojna s detskymi vecami velmi a s vecami pre dospelych moc nie objednavam iba malemu a kamoskam ked sa tam nevedia zorientovat prislo mi uz cez 50 balikov a problem nebol neobchodujem s tym ale znama ktora obchoduje s vecami mi spominala ze jej zadrzali par balikov na colnici gap guess adidas lebo su to fejky a nema ani balik anj prachy mne xa to nestalo ale objednavam tieto napodobeniny uz s mierou toto moja skusenost
@monita22 Ahoj, ja objednávam veci z aliexpress, ak by si mala zaujem napišem ti podrobnosti do IP.
@lienka9933 No jasnéé ďakujem 🙂
ahojte aj ja som si objednala veci cez aliexpres dufam ze vsetky pridu ,ale este kym som nevedela objednala som si od jednej pani cez pro shop ale ta priraska co som zaplatila ma zarazila objednala som malej supravu za 29,90 a na stranke je len za 10 tak brutalne kolko si nahodia tak teraz si objednam sama,a co sa tyka velkosti mala ma 2,5roka objednala som na 5rokov a je to u nich 110 aspon tak je pisane na suprave 🙂
@lienka9933 ahoj, mozem aj ja poprosit podrobnosti? Dakujeeem🙂
@julinkaz Neviem ked mas uz vygenerovane cislo tak by si tam mala mat Confirm Order Received.......ale niekedey som tam mala cislo aj tyzden a este mi to neukazovalo na poste ze je to podane.......ked mas vygenerovane cislo klikni si na tento link a hod tam to cele cislo bez medzier napriklad RB852408905CN......
http://tandt.posta.sk/
daj si toto do goggle a budes si sledovat zasielku........potvrdit nemusis nic ono sa to nejaky cas spracuvava a potom tam budes mat uvedene iba Confirm Order Received
Ahojte, nechala som si poradiť a objednala zopár vecičiek. Hlavne oblečenie. Máte skúsenosti, ako dlho trvalo kým vám to prišlo? Ja som objednávala cez aliexpres a samozrejme som chcela ušetriť, tak som si to dala cez china post air mail. Uvažovala som aj nad dhl, alebo podobne, ale to poštovné by ma vyšlo také peniaze, že môžem nakupovať rovno tuna. Len chcem vedieť, aké máte vy skúsenosti, lebo pomaly začínam panikáriť, kedy to príde 🙂

a ešte mám taku otázku ak som si aktivovala na mojej visa karte paypal a ešte mi neprišiel ten prihlasovací kód ani poplatok mi nestiahli tak nebude žiaden problém ak budem platiť na aliexpress len ako visa kartou. neviem či mi už paypal aktivovali a ak ano tak mi ta platba cez obyčajnú visa kartu prejde ak mi paypal netreba?