Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
Ahojte, tie, ktore mate angelsound z ali, ako ste spokojne? Ja ledva pocujem vlastne srdco, nie to babätkovo. Som v 18tt. Dik
Baby beriem späť, je ok 🙂 počuť moje aj mimi <3 emoticon
baby mam na predaj angelsound za 15 eur spolu s olejcekom na mazanie na ten senzor. nemate zaujem?
a myslite,ze nemoze mat z toho mimi po narodeni nnar. selest na srdci?
@sensen12 nie som expert, ale par faktov poznam: kazde babo ma dierku v srdci, ale vacsiu alebo mensiu, niektorému sa zaceli skor, inému neskor. je to dierka, ktora nevznikla tak, ze by sa nieco roztrhlo, ale ze sa zaceluje priestor. Nema na to vplyv ziadny echograf.
Taktiez pojem selest (boli sme "pre istotu" na sone)- selest je v podstate akykolvek zvuk v ramci srdca, ktory by tam nemal byt, avsak deticky maju vsetko tak malinke a tak natlacene vedla seba, ze zvuk zo srdca sa draza aj od iných organov a to vyraba niekedy takyto "falosny selest". Samozrejme, ak ho lekar pocuje, odosiela ho na kontrolu na sono srdca a tam je vacsinou vsetko ok. (povedal doktor). Ale takto sa zase zachytia aj zavazne pripady. Plus - je dost ziarenia vsade naokolo a deti sa aj tak rodia zdrave. ... nik ti toto nepotvrdi, ci ano, alebo nie. Za seba - drobec bol zdravy, vsetko ok. mne vsak angelsound priniesol psychicky pokoj (prisla som o tri babatka), vzdy ma ukludnil, pretoze som mala nutkanie, ze by som najradsej chodila k lekarovi kazdy den, aby mi povedal ze vsetko je ok. a tak sombola na tom lepsje a aj pre babo to bolo myslim lepsie 🙂 moj nazor je: vsetko s mierou a co prave potrebujes 🙂
"obnovujem" tuto temu lebo som na nervy z toho pristroja. kupila som ho vcera len uz som nestihla vyskusat... tak som ho dnes vytiahla, mam ten malicky. svije srdiecko som pocul vsade kde sa dalo, ale to babatkovske, rychle... ani za svet. uz ozaj neviem ako a kde mam vytocit otocit potocit a pritlacit tento pekelny pristroj 🙂 som 12+2 takze hadam by uz mal co zachytit a hlavne ak pocujem svoje srdiecko... zdeptana som z toho.. nieco mi hovorilo " nekupuj to " ! 🙂
@bad_delight hlavne klud, nepanikar, angelsound bezne zachyti srdiecko az okolo 14-teho tyzdna. zriedka skor. a najlepsie miesto je uplne dole na podbrusku, aj v neskorsich tyzdnoch tam bolo najlepsie pocut,je tam aj najmenej tuku a najblizsie k babatenku. ja by som este chvilku pockala. ked pocut tvoje srdce, tak funguje.
@bad_delight no to je podla mna taky hranicny tyzden kedy este nemusis pocut. A takto na zaciatku budes pocut uplne na spodku, az pri ochlpeni. A na zaciatku mi vzdy dlho trvalo kym som ho nasla tak trpezlivost 😉
http://annakohutova.cz/testovani-prenatalnich-d...
teraz neviem,co si mam myslet,tato tu pise,ze je to skodlive,tak co si myslite
@sensen12 vsetko s mierou. a pre mna osobne bola tou mierou moj strach a panika. v sucasnosti mas naozaj rozne druhy ziarenia na vsetkych moznych miestach. a je dokazane, ze maju vplyv na cloveka. ak si pokojna, nemas stres, nemusis ho pouzivat. na co? ale pokial viem, stres je velkym cinidlom pri problemoch v tehotenstve. Ak by som sa chcela vyhnut akemukolvek ziareniu, ani len odstahovanie do hory by mi nepomohlo, lebo je radiacne ziarenie zo slnka ale i zo zeme (radón). a k clanku a k pocitovaniu autorky. neviem ci brala v uvahu aj svoj vek pri tretom tehotenstve a odlisne prezivanie. ale diametralne. mna mojich 5 tehotenstiev a 2 deti hormonalne velmi zmenili a to teda o dobrych 400% som citlivejsia aj v beznom zivote, co predtym nebolo. Nehadzala by som vinu na vsetky vysetrenia a inych ludi co sa mojho prezivania tyka. kazda sme ina, ale myslim, ze kazda sme svojpravna (na margo clanku). keby sme v sucasnej dobe vsetko nechavali na prirodu (ano ja mam tiez radsej tento smer) co sa tehotenstva tyka, bolo by myslim ze ovela viac nestastnych ludi. Bigotnost a prehananie neuznavam v ziadnom smere, ale tu "spravnu mieru" situ akurat pre toho ktoreho cloveka ano. Ak mas vacsi strach z toho, co moze angelsound sposobit ako to, co ti prinesie istota, ze pocujes srdiecko, nepouzivaj ho. Prajem krasny koniec/zaciatok ;)
Ja som ho mala pri malej a teraz som ho kamoske pozicala obe sme boli nadmieru spokojne je to uzasne 🙂
Mám Angelsound za 18 aj s poštovným a tiež epino ball za 30
Mate este niekto na predaj?
Ahojte, nemáte niektorá na predaj angelsound?? Najlepšie okolie BA, PK, TT, NR, NZ... Zajtra by som vedela prísť do NZ, NR...
Kocky nemate niektora na predaj angelsound? 😊 Rada by som kupila
@ajuska182 Ahoj, ja mam na predaj, len k nemu uz nemam ten kablik co bol k pocitacu, skriatok uradoval 😖 -a to sme ho ani nepouzili, nechapem. Moja predstava je 20€ +posta. Ak by si mala zaujem kludne sa ozvi.
Kablik k pocitacu mi netreba..) su tam teda sluchatka a ten pristroj?
@maminecka2 to bolo tebe maminecka 😊
@ajuska182 Ano, inak je vsetko ako ma byt 🙂

a na zaciatku ste nasli mimi srdce vzdy na tej istej strane? ci vzdy na inom mieste?