icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

sensen12
17. feb 2016

a na zaciatku ste nasli mimi srdce vzdy na tej istej strane? ci vzdy na inom mieste?

maminalalala
19. feb 2016

Ahojte, tie, ktore mate angelsound z ali, ako ste spokojne? Ja ledva pocujem vlastne srdco, nie to babätkovo. Som v 18tt. Dik

maminalalala
19. feb 2016

Baby beriem späť, je ok 🙂 počuť moje aj mimi <3 emoticon

deny81
19. feb 2016

baby mam na predaj angelsound za 15 eur spolu s olejcekom na mazanie na ten senzor. nemate zaujem?

sensen12
19. feb 2016

a myslite,ze nemoze mat z toho mimi po narodeni nnar. selest na srdci?

deny81
20. feb 2016

@sensen12 nie som expert, ale par faktov poznam: kazde babo ma dierku v srdci, ale vacsiu alebo mensiu, niektorému sa zaceli skor, inému neskor. je to dierka, ktora nevznikla tak, ze by sa nieco roztrhlo, ale ze sa zaceluje priestor. Nema na to vplyv ziadny echograf.
Taktiez pojem selest (boli sme "pre istotu" na sone)- selest je v podstate akykolvek zvuk v ramci srdca, ktory by tam nemal byt, avsak deticky maju vsetko tak malinke a tak natlacene vedla seba, ze zvuk zo srdca sa draza aj od iných organov a to vyraba niekedy takyto "falosny selest". Samozrejme, ak ho lekar pocuje, odosiela ho na kontrolu na sono srdca a tam je vacsinou vsetko ok. (povedal doktor). Ale takto sa zase zachytia aj zavazne pripady. Plus - je dost ziarenia vsade naokolo a deti sa aj tak rodia zdrave. ... nik ti toto nepotvrdi, ci ano, alebo nie. Za seba - drobec bol zdravy, vsetko ok. mne vsak angelsound priniesol psychicky pokoj (prisla som o tri babatka), vzdy ma ukludnil, pretoze som mala nutkanie, ze by som najradsej chodila k lekarovi kazdy den, aby mi povedal ze vsetko je ok. a tak sombola na tom lepsje a aj pre babo to bolo myslim lepsie 🙂 moj nazor je: vsetko s mierou a co prave potrebujes 🙂

sensen12
21. feb 2016

@deny81 dakujem ti,takze kazdy den po cca par sekund,je ok,ja inac o 4 nezdary,ach,tak preto som si kupila

deny81
21. feb 2016

@sensen12 viem ako sa citis, neskor si myslim budes pokojnesia a uz nebudes potrebovat kazdy den. ale vsetko s mierou. drzim ti moc moc moc palceky.

bad_delight
29. feb 2016

"obnovujem" tuto temu lebo som na nervy z toho pristroja. kupila som ho vcera len uz som nestihla vyskusat... tak som ho dnes vytiahla, mam ten malicky. svije srdiecko som pocul vsade kde sa dalo, ale to babatkovske, rychle... ani za svet. uz ozaj neviem ako a kde mam vytocit otocit potocit a pritlacit tento pekelny pristroj 🙂 som 12+2 takze hadam by uz mal co zachytit a hlavne ak pocujem svoje srdiecko... zdeptana som z toho.. nieco mi hovorilo " nekupuj to " ! 🙂

deny81
29. feb 2016

@bad_delight hlavne klud, nepanikar, angelsound bezne zachyti srdiecko az okolo 14-teho tyzdna. zriedka skor. a najlepsie miesto je uplne dole na podbrusku, aj v neskorsich tyzdnoch tam bolo najlepsie pocut,je tam aj najmenej tuku a najblizsie k babatenku. ja by som este chvilku pockala. ked pocut tvoje srdce, tak funguje.

luminuska
29. feb 2016

@bad_delight no to je podla mna taky hranicny tyzden kedy este nemusis pocut. A takto na zaciatku budes pocut uplne na spodku, az pri ochlpeni. A na zaciatku mi vzdy dlho trvalo kym som ho nasla tak trpezlivost 😉

sensen12
8. mar 2016

http://annakohutova.cz/testovani-prenatalnich-d...

teraz neviem,co si mam myslet,tato tu pise,ze je to skodlive,tak co si myslite

deny81
8. mar 2016

@sensen12 vsetko s mierou. a pre mna osobne bola tou mierou moj strach a panika. v sucasnosti mas naozaj rozne druhy ziarenia na vsetkych moznych miestach. a je dokazane, ze maju vplyv na cloveka. ak si pokojna, nemas stres, nemusis ho pouzivat. na co? ale pokial viem, stres je velkym cinidlom pri problemoch v tehotenstve. Ak by som sa chcela vyhnut akemukolvek ziareniu, ani len odstahovanie do hory by mi nepomohlo, lebo je radiacne ziarenie zo slnka ale i zo zeme (radón). a k clanku a k pocitovaniu autorky. neviem ci brala v uvahu aj svoj vek pri tretom tehotenstve a odlisne prezivanie. ale diametralne. mna mojich 5 tehotenstiev a 2 deti hormonalne velmi zmenili a to teda o dobrych 400% som citlivejsia aj v beznom zivote, co predtym nebolo. Nehadzala by som vinu na vsetky vysetrenia a inych ludi co sa mojho prezivania tyka. kazda sme ina, ale myslim, ze kazda sme svojpravna (na margo clanku). keby sme v sucasnej dobe vsetko nechavali na prirodu (ano ja mam tiez radsej tento smer) co sa tehotenstva tyka, bolo by myslim ze ovela viac nestastnych ludi. Bigotnost a prehananie neuznavam v ziadnom smere, ale tu "spravnu mieru" situ akurat pre toho ktoreho cloveka ano. Ak mas vacsi strach z toho, co moze angelsound sposobit ako to, co ti prinesie istota, ze pocujes srdiecko, nepouzivaj ho. Prajem krasny koniec/zaciatok ;)

sensen12
8. mar 2016

@deny81 no dokym som necitaka tento clanok,bola som kludna,teraz mam megahysak,ze co

erikabud
12. mar 2016

@deny81 máte ešte na predaj angelsound aká by bola cena s posštou? ďakujem

erikabud
12. mar 2016

@nickyva máte ešte na predaj? ďakujem

janhe
12. mar 2016

Ja som ho mala pri malej a teraz som ho kamoske pozicala obe sme boli nadmieru spokojne je to uzasne 🙂

nickyva
12. mar 2016

@erikabud prepacte, zial uz nie

polynka9
14. mar 2016

@erikabud Dobry vecer, mam na predaj ak mate zaujem.

alexis9
16. mar 2016

@erikabud dobrý deň 🙂 mám na predaj úplne nový nepoužívaný 🙂

zwalsh
22. mar 2016

Mám Angelsound za 18 aj s poštovným a tiež epino ball za 30

fukasova
30. mar 2016

Mate este niekto na predaj?

alexis9
31. mar 2016

@fukasova ja mám 🙂 nový nepoužitý 🙂 kľudne si pozri môj inzerát 🙂

fukasova
31. mar 2016

@alexis9 dakujem velmi pekne, prave sa my znama ozvala že my požičia 🙂

july_pk
15. apr 2016

Ahojte, nemáte niektorá na predaj angelsound?? Najlepšie okolie BA, PK, TT, NR, NZ... Zajtra by som vedela prísť do NZ, NR...

ajuska182
22. jún 2016

Kocky nemate niektora na predaj angelsound? 😊 Rada by som kupila

maminecka2
22. jún 2016

@ajuska182 Ahoj, ja mam na predaj, len k nemu uz nemam ten kablik co bol k pocitacu, skriatok uradoval 😖 -a to sme ho ani nepouzili, nechapem. Moja predstava je 20€ +posta. Ak by si mala zaujem kludne sa ozvi.

ajuska182
22. jún 2016

Kablik k pocitacu mi netreba..) su tam teda sluchatka a ten pristroj?

ajuska182
22. jún 2016

@maminecka2 to bolo tebe maminecka 😊

maminecka2
22. jún 2016

@ajuska182 Ano, inak je vsetko ako ma byt 🙂