icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

jatyono
4. sep 2015

@scaramelka ja som počula v 11.týzdni. Navod mam a je tam od 12.týždna! Iba je potrebne zo zaciatku trochu viac hladat a zvyknut si na to, kde je srdiecko v jednotlivých mesiacoch tehotenstva

jatyono
4. sep 2015

@lululucka ja som ho kupila na www.telemedcare.eu/sk/katalog/starostlivost-o-z... .
Majú najväčší výber a najlepšie ceny.

ivanya
Odpoveď bola odstránená
janikajanka
16. okt 2015

@vejkahodinky ahoj prosim ta pocula si nakoniec to srdiecko? Ja to dnes skusam, som 19 tt a pocujem len sustanie. Chcela som sa ukludnit a len som sa rozrusila☹ ozvi sa prosim

anuskaaprazko
16. okt 2015

@janikajanka skus hladat uplne doleeeee az ako mas chlpky skoro... alebo proste hladaj, musis to babo najst, nepocut to vsade 🙂 a pocet uderov za 10 sekund musi byt aspon 20, ak je to menej pravdepodobne si nasla svoju zilu na bruchu

vejkahodinky
16. okt 2015

@janikajanka ahoj. vymenila som sluchatka a hned to slo 🙂 tiez som panikarila a zo srandy som zobrala sluchatka z mobilu a bolo po strese

polynka9
16. okt 2015

Ahojte. Nema niekotra z vas na predaj odposluch ? 🙂

stethoscopepl
Odpoveď bola odstránená
victory06
16. okt 2015

@janikajanka ako ti uz napisala @anuskaaprazko skus uplne dole na podbrusku. Ja som nepocula vobec, ale potom to manzelovi nedalo a chodil mi s tym odposluchom po bruchu mozno hodinu, a nasiel miesto, kde bolo krasne pocut srdiecko.

ninka214
21. okt 2015

@polynka9 ahoj. Ja predavam angelsound. To velke balenie s velkymi sluchátkami a kablom na prenos do pc a peazdnym cd,s baterkami a s polovicou gelu-lepsie sa vsak pocuvalo cez olivový abo kokosovy olej. Pouzity max.5krat,uplne bez poskodeni,kupovany v auguste. Cena 30€ plus posta

liuliu
21. okt 2015

pre mna uzastna vec , jja som pocuvala od 11 tyzdna ako som ho objednala a srdiecko som nasla !!!! sice Prvykrat som srdiecko hladala asi hodinu :D treba uplne dole na kraji bedrovej kosti a kupte si johnson olejovy gel ako vodivy gel s tym to ide perfektne. potom ked budete vediet kde hladat to pojde lahko 🙂
ale fakt perfektna vec ked viete ze je babo ok a zije. ja som angelsound vyuzivala fakt casto. pre mna jedna z naj investicii , radsej ozeliet jedno 3dcko.
budem ho mat tiez na predaj za 20e ale az ked porodim este si ho nechavam pre istotu keby babo prestalo kopat nech nehysacim :D

liuliu
21. okt 2015

a uz v tom 11 tyzdni som si pocitala pulz babatka a vyslo mi pohlavie : D niekde na nete som citala clanok o roznom pulze chlapcekov a dievcatiek aj s cislami. nEhovorim ze tomu verim ale co by zvedava zena nevyskusala aby vedela co caka : D

ninka214
21. okt 2015

@liuliu podľa pulzu je to blbost,lebo dieta ma 2x taky pulz ako ty. Moje ma 173 a je to chlapec(podla povier ma chlapec pulz do 150 a vyssi maju dievčatá) . Ja mam bezne pulz 80-90.

liuliu
21. okt 2015

tak mne to vyslo. to mas jak s cinskym kalendarom a sodou :D tak jasne su to povery vsetko ale mne vyslo vsetko okrem jonasovych vypoctov tak ma to potesilo no 🙂

liuliu
21. okt 2015

a co si este nenechas angelsound kym porodis ? ono ak nahodou nebude jeden den kopat aspon pre mna neskutocna ulava vediet ze zije ; ale to ja uz som asi paranoidna :D ale tak kto vaha ,chodte do toho je to fakt super vec 🙂

polynka9
21. okt 2015

@ninka214 ahoj. Dakujem pekne. Uz som si objednala. Skusala som aj takto cez bazar a nik sa neozval. Skoda. Nevadi. Ale uz sa objednavka neda zrusit. Pekne tehulkovanie prajem 🙂

tana85
27. okt 2015

pre mna je angelsound uzasna vec. som po 2 potratoch a ivf, dietatko je vymodlene a velmi ma upokojuje vypocut si obcas, ze tam je a je ok. pocujem od 12tt. kupila som nejaku mini verziu za 36 eur aj s postovnym a zatial chvalim. srdiecko sme nasli dost rychlo lebo uz u lekara som sledovala kde on prilozil sono, skor nizsie. ja urcite odporucam pokial mate za sebou nieco ako ja, urcite je fajn byt kludna. ale neprehanat to, aj male chce mat trosku klud

ckatka
16. nov 2015

@nemko
dievcata - mna zaujima jedna vec - ak by ste mi vedeli poradit...
Predstavte si situaciu, ze ste v 8 mesiaci, pouzivate ten monitor, a jedneho dna necitite pohyby... a monitor vam srdiecko nenajde...
Co potom?
Jasne, ide s k lekarovi, lenze ak srdiecko nebije povedzme hodinu, kym pridete k lekarovi a spravi sa akutna sekcia, aj tak je neskoro... Ak srdiecko nebije - v brusku ho nezresuscitujete....
Ak by ste mi vedeli dakto vysvetlit, v com je ta pridana hodnota toho zariadenia, resp pocula som vyroky ze "moze zachranit zivot vasmu dietatu"... fakt? Ako???

Nie je v tomto pripade lacnejsie kupit si obycajny doktorsky fonendoskop?

tecko28
16. nov 2015

@ckatka srdce neptestane bit len tak z nicoho nic, vsetko ma svoju postupnost. Dovolim si tvrdit, ze mojmu dietatu aj tento pristroj zivot zachranil. Moj syn prestal v 33-34tt v maternici rast, lebo som mala zle prietoky v pupocniku, prestala som citit pohyby, lebo samozrejme to malo energie co ml vyuzival na ine ako pohyb. Takze nasledovala navsteva lekara-hospitalizacia- 3x denne sledovanie na CTG pasoch, okrem toho som mala so sebou aj tuto pomocku, takze som malinkeho pocuvala aj mimo cas monitorovanie lekarmi priebezne. Srdiecko vacsinou neprestasne bit v jednej sekunde, ked sa nieco zacina zle diat,tak sa pulz spomaluje a to uz ma byt indikacia konat nieco, aby neprislo k najhorsiemu.

ckatka
16. nov 2015

@tecko28 diky za vysvetlenie a super ze vsetko dobre dopadlo,...

merry212
27. nov 2015

Baby nepredávate niektorá ?🙂

jarimasa
5. dec 2015

@merry212 Ahoj kamoska predáva angelsounds za 20e ...Ak máš ešte záujem dam ti kontakt..

mariba77
8. jan 2016

@all baby nepredavate niektorá za rozumnú cenu? Dakujem

nikuska.h
19. jan 2016

Mam na predaj ak by mal niekto zaujem 😉 cena 20 euro este v zaruke

jvlo
24. jan 2016

@nikuska.h dobry den, mate ho este na predaj?

nikuska.h
29. jan 2016

jvlo ospravedlnujem sa niak pri umalej nestiham chodit na net 🙂 ano este ho mam mate zaujem ?

simonka581
1. feb 2016

@nikuska.h Dobrý deň, je to ešte aktuálne? Vďaka za odpoveď

nikuska.h
1. feb 2016

@simonka581 dobry ano mam ho este mate zaujem ?

luminuska
3. feb 2016

Mam na predaj angelsounds ak by mal niekto zaujem. Cena 23€ plus postovne.

nickyva
13. feb 2016

Ahojte ja mam tiez na predaj angelsounds. cena 20 eur plus posta, pribalim sono gel na pocuvanie 🙂