Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
@ajuska182 Z Blavy
@maminecka2 a vedela by si mi ho prosim zajtra zaslat prvou triedou? Samozrejme ratam, ze postovne bude o to vyssie, no potrebovala by som ho uz v piatok mat, lebo vecer odchadzam a buduci tyzden ho mozem tym padom prebrat az v stredu, ked pridem 😊
@ajuska182 Jej, to su fofry 😀 Netusim vobec ako to funguje s dobierkou, budem sa musiet popytat na poste. Takze moze byt tych 20€ + posta (co netusim kolko bude)? Napis adresu do IP.
@ajuska182 Este sa chcem spytat ake max. postovne chces platit, lebo netusim kolko by mohla stat dobierka 1. triedou, aby sa to vobec oplatilo. A ak by nevedeli zarucit ze to dorucia v piatok tak potom ako? Dat druhou triedou? Alebo vtedy by si to vobec nechcela?
Ahojte 😊kto by mal záujem, predávam angelsounds... Som z Nitry, jazdím aj do Levíc... Ale nie je problém poslať poštou... N cene sa dohodneme 😊
ahojte mam na predaj angelsound nový original zabalený cena 20 eur + 3,10 posta
@micka511
@juhaszludmila
@nikaaaaa mate ho este niektora prosim??? Byvam pri Nitre tak by nebol problem s osobnym odberom..alebo poslanim postou
Ahojte, mate ho este niektora na predaj prosim?
Ahojte, ja som sa pytala na nazor svojho doktora..povedal ze su to zbytocne vyhodene peniazky, ze to predsa len funguje na principe dopplera, tak ja neviem. Citala som na nete mnoho nazorov od lekarov, ze je to v pohode. Povedala som si ze raz tyzdenne popocuvam, alebo ked budem mat tie svoje pocity 🙂
Ahojte baby, je normalna frekvecia aj taka pomalsia? Nie ako taky cval ale tak proste srdiecko bucha tak pokojne ..

Super..) a odkial prosim ta si?