Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
🙂
Predám angelsound, nemám krabicu. Používala som ho počas môjho tehu, je tam prístroj a 2x slúchadlá. Cena 20€,prípadne dohoda
Ahojte. Kupim monitor srdiecka babatka v brusku. Ponuknite. Dakujem
0904204281
@tamimacko
@july_pk ja dobierky riesim tak,ze mi kupujuci posle na ucet cenu postovneho,cize aj keby neprebral mne sa postovne vrati kedze mi ho zaplatil.. a dobierku potom poslem na cenu ,ktora je znizena o postovne ktore uz mam zaplatene...ak s tymto mojim navrhom niekto nesuhlasil tak to vzdy bolo kvoli tomu ze bol neseriozny.... a povedzme si pravdu,ak chce predavajuci oklamat,tak oklame aj cez dobierku... posle napriklad nieco uplne ine alebo prazdnu krabicu s papierom nech to je tazsie... vsetko zalezi od charakteru cloveka.. ja tiez preferujem platbu vopred..
@vladislava mám nový nepoužitý
@nikaaaaa uz sa mi ozvala pani a aj sme sa dohodli. Dakujem
@nivea777 No ja rozumiem. Lenze nas tak cez prevod skaredo oklamali o 200€ ze sa manzel zaprisahal, ze platit uz len postarke a otvorit balik pred nou. Nato ma clovek pravo. Ak sa tam nenachadza dany tovat ona mi ten balik zoberie s5. A to je vsetko. Zhanam monitor pretoze sa mi zda ze mame malo pohybov a som s toho vydesena. Nuz nevadi. Zajdeme si do predajni v Sali v Andreashope ho maju. Uz dnes tam pojdeme. Dakujem vam dievcata. Ja som uplne normalna zienka a nikdy som nikoho neoklamala. Majte mi tu kradny dnik a vela zdaru prajem dievcata a maminky. Papa
@nikaaaaa mala by som záujem
@nikaaaaa moj telefon 0949165933 mam zaujem
Ahoj predáva tu niekto angelsound mala by som záujem ďakujem 😀
Ahojte mam na predaj pouzity angelsounds (bez poskodeni) prostroj,sluchadla,cd ... cena 13€ 🙂
Ahojky žienky,chcem sa opytat.Ako pocujete srdiecko vašho dropca.Na internete som pozerala a tam pocut tak ako u lekara ze bije rychlejsie srdiecko,take ine pulzi,ale ked pocuvam doma tak bije tak normalne pekne,skusala som si pristroj prilozit na svoje srdce,ze ci nepocujem nahodou svoje,ale dole na brušku bije inak ako moje srdce.Je mozne ze pocujem babo,aj ked to neni az taky zrychleny pulz ako u lekara alebo nete.ďakujem.
@krukky este ho mas?
@barborka93 nie.
Tiež som monitor vôbec nepouzívala.
Baby, neleží niektorej doma dopler čo ho nemá v bazári ? Tie čo sú nahodené sú mám pocit že z ali s aspoň 10€ prirážkou 😅
Ahojte tak ja som dnes 9tt+1 a nasla som ❤ Angelsoundsom, uplne dolu dolu kde sa vam zacina ochlpenie treba pocuvat 😉 je to uzasna vecicka 🙂

Ahojte mam na predaj angelsounds nový nepoužitý