icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

nikaaaaa
5. okt 2016

Ahojte mam na predaj angelsounds nový nepoužitý

nivea777
5. okt 2016

@nikaaaaa za kolko predavas?

nikaaaaa
5. okt 2016

@nivea777 24 +3.10 posta je novy original zabaleny

tamimacko
11. okt 2016

@adela177 ahoj este ho ponukas?

nikaaaaa
11. okt 2016

🙂

july_pk
11. okt 2016

Predám angelsound, nemám krabicu. Používala som ho počas môjho tehu, je tam prístroj a 2x slúchadlá. Cena 20€,prípadne dohoda

tamimacko
11. okt 2016

@july_pk ahojik. Ak je to funkcna vec a ozaj dobra kupim. Za 20 aj s postovnym sa mozeme dohodnut? Na dobierku. Potrebujem to na ukludnenie sa pretoze mam strach o maleho a malinko ma kopka :( a je vytuzeny

july_pk
11. okt 2016

@tamimacko je funkčný a tiež som ho mala ako ukludnovak po troch potratoch. Vieme sa dohodnúť, ale na dobierku posielať nebudem. Mala som zlú skúsenosť. Ak chceš, pošlem do IP č účtu a keď prídu peniažky, hneď pošlem

tamimacko
11. okt 2016

@july_pk no ved, ze zle skusenosti. Mne zas manzel nedovoli napred poslat peniazky. Tiez zla, velmi zla skusenost :( Tak asi sa nedohodneme. Je mi to luto. Ak hej poslem adresu a balik urcite preberiem. Ved to nepotrebujem na srandu a mam uz svoj vek tiez. Dakujem

july_pk
12. okt 2016

@tamimacko tak žiaľ, ja to tiez tak posielať nebudem. Tiež kupujem z MK a peniaze chce každý dopredu..

july_pk
12. okt 2016

@tamimacko tak žiaľ, ja to tiez tak posielať nebudem. Tiež kupujem z MK a peniaze chce každý dopredu..

vladislava
12. okt 2016

Ahojte. Kupim monitor srdiecka babatka v brusku. Ponuknite. Dakujem
0904204281

nivea777
12. okt 2016

@tamimacko
@july_pk ja dobierky riesim tak,ze mi kupujuci posle na ucet cenu postovneho,cize aj keby neprebral mne sa postovne vrati kedze mi ho zaplatil.. a dobierku potom poslem na cenu ,ktora je znizena o postovne ktore uz mam zaplatene...ak s tymto mojim navrhom niekto nesuhlasil tak to vzdy bolo kvoli tomu ze bol neseriozny.... a povedzme si pravdu,ak chce predavajuci oklamat,tak oklame aj cez dobierku... posle napriklad nieco uplne ine alebo prazdnu krabicu s papierom nech to je tazsie... vsetko zalezi od charakteru cloveka.. ja tiez preferujem platbu vopred..

nikaaaaa
12. okt 2016

@vladislava mám nový nepoužitý

july_pk
12. okt 2016

@nivea777 jasne, tiez si myslim ze ak chce niekto oklamat, tak oklame. Ale teraz sa mi to vobec nechce riešiť s poštovným atď, o hodku robím a manžel by určite nechodil hore dolu na poštu. Takto by to proste odoslal a hotovo. Ale ak nie, tak nie...

vladislava
12. okt 2016

@nikaaaaa uz sa mi ozvala pani a aj sme sa dohodli. Dakujem

tamimacko
12. okt 2016

@nivea777 No ja rozumiem. Lenze nas tak cez prevod skaredo oklamali o 200€ ze sa manzel zaprisahal, ze platit uz len postarke a otvorit balik pred nou. Nato ma clovek pravo. Ak sa tam nenachadza dany tovat ona mi ten balik zoberie s5. A to je vsetko. Zhanam monitor pretoze sa mi zda ze mame malo pohybov a som s toho vydesena. Nuz nevadi. Zajdeme si do predajni v Sali v Andreashope ho maju. Uz dnes tam pojdeme. Dakujem vam dievcata. Ja som uplne normalna zienka a nikdy som nikoho neoklamala. Majte mi tu kradny dnik a vela zdaru prajem dievcata a maminky. Papa

06lienocka
13. nov 2016

@nikaaaaa mala by som záujem

06lienocka
13. nov 2016

@nikaaaaa moj telefon 0949165933 mam zaujem

martinkaf
6. dec 2016

Ahoj predáva tu niekto angelsound mala by som záujem ďakujem 😀

nikaaaaa
6. dec 2016

@martinkaf ano ja 25 + 3,10

krukky
15. dec 2016

Ahojte mam na predaj pouzity angelsounds (bez poskodeni) prostroj,sluchadla,cd ... cena 13€ 🙂

map0007
8. jan 2017

Ahojky žienky,chcem sa opytat.Ako pocujete srdiecko vašho dropca.Na internete som pozerala a tam pocut tak ako u lekara ze bije rychlejsie srdiecko,take ine pulzi,ale ked pocuvam doma tak bije tak normalne pekne,skusala som si pristroj prilozit na svoje srdce,ze ci nepocujem nahodou svoje,ale dole na brušku bije inak ako moje srdce.Je mozne ze pocujem babo,aj ked to neni az taky zrychleny pulz ako u lekara alebo nete.ďakujem.

nikaa86
7. feb 2017

Ahojte baby mate niektora na predaj?😊

nikaaaaa
7. feb 2017

@nikaa86 ano ja maaam nový nepoužitý kuk .moj bazar

barborka93
8. feb 2017

@krukky este ho mas?

krukky
8. feb 2017
terezaja
9. feb 2017

Tiež som monitor vôbec nepouzívala.

tiumen
17. mar 2017

Baby, neleží niektorej doma dopler čo ho nemá v bazári ? Tie čo sú nahodené sú mám pocit že z ali s aspoň 10€ prirážkou 😅

lilien1914
29. apr 2017

Ahojte tak ja som dnes 9tt+1 a nasla som ❤ Angelsoundsom, uplne dolu dolu kde sa vam zacina ochlpenie treba pocuvat 😉 je to uzasna vecicka 🙂