icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

misenaf
4. máj 2017

Maminky predavam Angelsounds vid moj inzerat, ak by bol zaujem. Ja som s nim bola velmi spokojna. Cena 17 e.

livaj15
8. máj 2017

Ahojte chcem sa opytat ked ste pocuvali uz od 12tt nasli ste srdiecko vzdy inde?

mata128
8. máj 2017

@livaj15 ano,drobec ma este vele miesta....povacsine hned dolu v podbrusku nad ochlpenim....raz vlavo,potom vpravo 🙂
Cestoval 🙂

livaj15
8. máj 2017

@mata128 mam pocit ze ten nas je furt na mieste ☹ tak snad je ten tep jeho pocut a je ok

mata128
8. máj 2017

@livaj15 jeho tep a tvoj je uuuuplne iny....on ma frekvenciu urcite nad 100

tina4646
21. máj 2017

Ahojte dievcata.. angelsounds mam od 12 tt ale ozvy nepocujem :( len svoje, zrejme brusna aorta. Teraz sme v 15 tt skusam stale a nic. U lekara je vsetko v poriadku, na kontrole som bola minuly tyzden. Pouzivam gel aj tlacidlo na regulaciu hlasitosti. Viete poradit?

lilien1914
22. máj 2017

@tina4646 skus nizsie v okoli ochlpenstva, mala by si pocut....skus vecer pred spanim, ked si v klude

mata128
22. máj 2017

Ja budem nas tiez posuvat....par krat pouzity,kupeny v Brendone....viac info v sprave

romanka93
25. máj 2017

Ahojte baby. Asi je este skoro kedze som len 10+1, ale skusala som Angelsound a nic som nepocula a nenasla. Okrem toho, ze je asi skoro, moze byt problem aj v tom, ze mam otocenu maternicu?

tina4646
25. máj 2017

@lilien1914 dakujem dakujem 🙂 uz som mala strach. Hladala som ho teraz tesne nad ochlpenim a nasla som ho. Neskutocny pocit ;) naozaj dakujem 🙂

lilien1914
25. máj 2017

@tina4646 som rada, ze sa podarilo, je to uzasne veru...aj ja zas pocuvam aj teraz pri druhom 😉

barbor_ka
27. máj 2017

@lilien1914 a ako casto pocuvate dievcata? Chcem si kupit aj ja. Nema to aj nejake vedlajsie ucinky?

barborka93
27. máj 2017

@barbor_ka mam na predaj ak chces

milasik10
5. jún 2017

@barborka93 ahoj,mas ho este na predaj??

milasik10
5. jún 2017

Ahojte,nepredava nahodou niektora Angelsound?

barborka93
5. jún 2017

@milasik10 ano mam ho ešte

shiwa714
1. júl 2017

Ahojte, predavate niekto este monitor tlkotu srdiecka? Dakujem!

nikaaaaa
1. júl 2017

Ano ja

ebabysvet
Odpoveď bola odstránená
shiwa714
2. júl 2017

@nikaaaaa a odkial si? Za kolko pls predavas a aky? Dakujem!

nickyva
2. júl 2017

@acci kukaj tu sa rozobera o tom angelsounde, o ktorom som ti pisala 😊

nikaaaaa
3. júl 2017

@shiwa714 nove zamky 28

poludnica99
28. júl 2017

@romanka93 ahoj, prosím ta, kedy si potom našla tep bábätka? Lebo mám tiež otočenú maternicu.

romanka93
29. júl 2017

@poludnica99 ahoj, cca v 14tt tak jemne uz bolo pocut. Lekar sa ale cudoval ked som mu to povedala. Ze az neskor sa to zvykne v domacom prostredi zachytit. A skutocne je to ako vlacik z westernu, takze to neprehliadnes. Len sa nestresuj kvoli tomu, lebo sice som ho v 14tt zachytila, este sa mi velakrat stalo, ze sa mi drobec schoval a nepocula som ho aj v 17-18tt 😀 najma ked som chcela dat mame vypocut. Ale zas ja som ho asi 1x do tyzdna pouzila a teraz uz skoro vobec lebo male kopka 🙂

poludnica99
31. júl 2017

@romanka93 ďakujem, skúsim teda neskôr, i keď rada by som ho uz počula. Presne, keď uz cítiš pohyby, tak ti to uz tak netreba 🙂 a prosím ta, kedy sa ti maternica prevrátila? Ja ju mám stále dosť dozadu. Nemala si aj bolesti v podbrušku? Dakujem

romanka93
31. júl 2017

@poludnica99 uprimne ani neviem. Ono to nie je tak doslova "prevratenie", ale tym ako babatko rastie, rastie aj maternica a "vyrovnava sa" smerom k pupku. Teraz som bola na sone v 20tt a lekar mi nic nevravel, takze prepokladam, ze ju uz mam tak ako ma byt. Brusko mi vyskocilo "zo dna na den" okolo 16-17tt, takze predpokladam, ze vtedy sa uz postupne dostavala do normalnej polohy. Ale nerob si z toho vobec hlavu. Moj lekar sa na mne vzdy len pousmial, ze na co to riesim, ze dnes to ma dost vela zien a nie je to ziaden problem ked si tehotna, skor ked iba chces otehotniet. Ono to byval problem, ked boli v minulosti (stredovek) infekcie a zapaly, ktore sa dostali az do brusnej dutiny, ako napr. mor a pod., kedy vznikali zrasty a maternica sa nedokazala otocit, lebo bola prirastena k inemu organu (tak mi aspon lekar povedal). Ale, ze dnes je to v podstate nepodstatne ked nemas zrasty, co si myslim, ze nemas..istotne by si o tom vedela 😉
"Bolesti" v podbrusku som mavala na zaciatku, ale ono to skor boli krce a stane sa, ze aj teraz ich mam, na co mi povedal, ze to je normalne natahovanim maternice a uponov, resp. ze ma uz male moze tlacit na nejake nervy a tak. Dokonca som mala asi tak 5x medzi 15 a 16tt aj brutalne pichanie okolo pupka, ale trvalo par minut a zmizlo, takze to bola koza s najvacsou pravdepodobnostou.
Ale hovorim, s tym Angelsoundom bud v klude a daj vediet ked zapocujes 🙂 Hlavne bez zbytocnych stresov a v pohode 🙂

kamedi123
25. aug 2017

Ja som s ním veľmi spokojná... srdiečko počujem od 17 tt a veľmi mi to pomáha, aby som sa upokojila keď ma prepadnú nejaké obavy...stačí mi počuť srdiečko na 2 sekundy a to mi stačí 🙂 len som teraz trošku zmätená, nakoľko som v 23.tt a srdiečko som počula na 2 miestach na brušku, tak neviem čo si mám o tom myslieť, pretože mám len jedno bábo,že či je to nejaká ozvena alebo čo...

kamedi123
25. aug 2017

@cherry1981 mna to teda absolutne nestresuje, prave naopak... ak mam obavy nic ma viac neukludni ako ked na 2 sekundy popocuvam srdiecko ;)

cherry1981
25. aug 2017

@kamedi123 juuj to je uz stare 6 rokov😂

kamedi123
26. aug 2017

@cherry1981 😀 sorry nevsimla som si datum ...