Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
Ahojte chcem sa opytat ked ste pocuvali uz od 12tt nasli ste srdiecko vzdy inde?
Ahojte dievcata.. angelsounds mam od 12 tt ale ozvy nepocujem :( len svoje, zrejme brusna aorta. Teraz sme v 15 tt skusam stale a nic. U lekara je vsetko v poriadku, na kontrole som bola minuly tyzden. Pouzivam gel aj tlacidlo na regulaciu hlasitosti. Viete poradit?
@tina4646 skus nizsie v okoli ochlpenstva, mala by si pocut....skus vecer pred spanim, ked si v klude
Ja budem nas tiez posuvat....par krat pouzity,kupeny v Brendone....viac info v sprave
Ahojte baby. Asi je este skoro kedze som len 10+1, ale skusala som Angelsound a nic som nepocula a nenasla. Okrem toho, ze je asi skoro, moze byt problem aj v tom, ze mam otocenu maternicu?
@lilien1914 dakujem dakujem 🙂 uz som mala strach. Hladala som ho teraz tesne nad ochlpenim a nasla som ho. Neskutocny pocit ;) naozaj dakujem 🙂
@tina4646 som rada, ze sa podarilo, je to uzasne veru...aj ja zas pocuvam aj teraz pri druhom 😉
@lilien1914 a ako casto pocuvate dievcata? Chcem si kupit aj ja. Nema to aj nejake vedlajsie ucinky?
@barbor_ka mam na predaj ak chces
@barborka93 ahoj,mas ho este na predaj??
Ahojte,nepredava nahodou niektora Angelsound?
@milasik10 ano mam ho ešte
Ahojte, predavate niekto este monitor tlkotu srdiecka? Dakujem!
Ano ja
@romanka93 ahoj, prosím ta, kedy si potom našla tep bábätka? Lebo mám tiež otočenú maternicu.
@poludnica99 ahoj, cca v 14tt tak jemne uz bolo pocut. Lekar sa ale cudoval ked som mu to povedala. Ze az neskor sa to zvykne v domacom prostredi zachytit. A skutocne je to ako vlacik z westernu, takze to neprehliadnes. Len sa nestresuj kvoli tomu, lebo sice som ho v 14tt zachytila, este sa mi velakrat stalo, ze sa mi drobec schoval a nepocula som ho aj v 17-18tt 😀 najma ked som chcela dat mame vypocut. Ale zas ja som ho asi 1x do tyzdna pouzila a teraz uz skoro vobec lebo male kopka 🙂
@romanka93 ďakujem, skúsim teda neskôr, i keď rada by som ho uz počula. Presne, keď uz cítiš pohyby, tak ti to uz tak netreba 🙂 a prosím ta, kedy sa ti maternica prevrátila? Ja ju mám stále dosť dozadu. Nemala si aj bolesti v podbrušku? Dakujem
@poludnica99 uprimne ani neviem. Ono to nie je tak doslova "prevratenie", ale tym ako babatko rastie, rastie aj maternica a "vyrovnava sa" smerom k pupku. Teraz som bola na sone v 20tt a lekar mi nic nevravel, takze prepokladam, ze ju uz mam tak ako ma byt. Brusko mi vyskocilo "zo dna na den" okolo 16-17tt, takze predpokladam, ze vtedy sa uz postupne dostavala do normalnej polohy. Ale nerob si z toho vobec hlavu. Moj lekar sa na mne vzdy len pousmial, ze na co to riesim, ze dnes to ma dost vela zien a nie je to ziaden problem ked si tehotna, skor ked iba chces otehotniet. Ono to byval problem, ked boli v minulosti (stredovek) infekcie a zapaly, ktore sa dostali az do brusnej dutiny, ako napr. mor a pod., kedy vznikali zrasty a maternica sa nedokazala otocit, lebo bola prirastena k inemu organu (tak mi aspon lekar povedal). Ale, ze dnes je to v podstate nepodstatne ked nemas zrasty, co si myslim, ze nemas..istotne by si o tom vedela 😉
"Bolesti" v podbrusku som mavala na zaciatku, ale ono to skor boli krce a stane sa, ze aj teraz ich mam, na co mi povedal, ze to je normalne natahovanim maternice a uponov, resp. ze ma uz male moze tlacit na nejake nervy a tak. Dokonca som mala asi tak 5x medzi 15 a 16tt aj brutalne pichanie okolo pupka, ale trvalo par minut a zmizlo, takze to bola koza s najvacsou pravdepodobnostou.
Ale hovorim, s tym Angelsoundom bud v klude a daj vediet ked zapocujes 🙂 Hlavne bez zbytocnych stresov a v pohode 🙂
Ja som s ním veľmi spokojná... srdiečko počujem od 17 tt a veľmi mi to pomáha, aby som sa upokojila keď ma prepadnú nejaké obavy...stačí mi počuť srdiečko na 2 sekundy a to mi stačí 🙂 len som teraz trošku zmätená, nakoľko som v 23.tt a srdiečko som počula na 2 miestach na brušku, tak neviem čo si mám o tom myslieť, pretože mám len jedno bábo,že či je to nejaká ozvena alebo čo...
@cherry1981 mna to teda absolutne nestresuje, prave naopak... ak mam obavy nic ma viac neukludni ako ked na 2 sekundy popocuvam srdiecko ;)
@kamedi123 juuj to je uz stare 6 rokov😂
@cherry1981 😀 sorry nevsimla som si datum ...

Maminky predavam Angelsounds vid moj inzerat, ak by bol zaujem. Ja som s nim bola velmi spokojna. Cena 17 e.