Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
@lucianna1312 ahoj, ja mám ten monitor, je pár krát použitý, plne funkčný, ak by si mala záujem.
@lucianna1312 http://www.ebay.co.uk/itm/161189286455?redirect...
Dufam ze ti to otvorí, len ked som ho objednavala ja, tak poštovné bolo 9.99 a teraz je uz 19.99, takze by ta vyšiel este o cca 10€ drahšie
Konečne som ho zohnala na www.angelsounds.sk . Necítim ešte pohyby a ked pocuvam srdiecko som ovela kludnejsia.
A vlastne pocuvame cela rodina 🙂. Uzasny pocit.
babeny,ak mate zaujem tak ho predavam za 22 aj s postovnym..foto v bazare
Ja som tento monitor nemala ale viete co je dobry monitor vas partner... moj manzel vzdy ked prisirl s prace prilozil ucho a pocuval...kym bol maly mensi tak pustal bublinky ktore je pekne pocut hovoril muz a ked uz bol vecsi a dobre otoceny tak pocul aj srdiecko.... a kedze od toho 20tyzna citit pohyby je to na nic...tiez som nad tym pri prvom rozmyslala ale naco....zbytocne vyhodenie penazi
Mám ho už 2 týždne a uplne super. Necitim este pohyby a ked ho pocujem cez AngelSounds /kupila som na www.angelsounds.sk/, je tu skutocne so mnou 🙂
kupila som ho za 32 eur aj s 2 CD /1 s hudbou/ a gélom 🙂
www.angelsounds.sk/sk/katalog/ozvy-plodu-angels...
@michaela0305 zbytočné vyhodené peniaze ako pre koho. Ja mám napr placentu vpredu a nie som najštíhlejšia, takže mne nie je počuť srdiečko priložením ucha, ani stetoskopom. Placenta tomu bráni. Aj pohyby je málokedy vidieť. takže pre takéto prípady je angel sounds super. A už len kvôli tomu že som na rizikovom po jednom MA takže pre kľud duše ho používam. 🙂
@michaela0305 skôr si myslím, že počul tvoj pulz.. ležala som v nemocke a bola tam kočka
, ktorá bola v 27 tt a sestrička dosť dlho každé ráno hľadala zvuk srdiečka stetoskopom.. pulzovanie v brušku (ale náš pulz) je bežné a dá sa aj zachytiť okom
@ynett, no mozno ano ja som tiez bola na rizikovom, ale nechcrla som to lebo si myslim ze by som raz nahodou nepocula a uz by som sa stresovala so je z babom.... prajem vela zdravicka pre teba aj pre male 🙂
@michaela0305 dakujem 🙂
Ahojte, ja mam doma tento monitor tiez. Srdiecko pekne pocut. Zatial sme to pouzili len 2x. Kupila som si to skor "pre radost" a aby aj manzel mohol pocut srdiecko. Ale viem si predstavit, ze vo vyssom stadiu ak by som mala obavy, ze babo sa niekolko dni nehybe, tak to pouzijem aj aby som bola spokojna, ze je OK.
mam Angelsounds uz 3 týždne a stále je to lepsie. Uz ani nemam problemy s najdením srdiecka. Doporucujem www.angelsounds.sk za 31,90eur monitor+2CD+gel+kabel k PC
@kvecia www.angelsounds.sk za 31,90eur monitor+2CD+gel+kabel k PC
Ahojte kočky, ak ste používali AngleSounds, tak napíšte svoju skúsenosť aj do našej encyklopédie Wiki Modrý koník. Maminy, si to tam nájdu pekne usporiadané na jednom mieste. Dik
Miesto na pridanie skúsenosti je dole pod článkom: https://www.modrykonik.sk/angelsounds/
@lucynka258
@1katkas
@snopkulka
@vvia
@pink31
@mirka0817
@inull5
@jatyono
je mozne ze pocujem dve odozvy srdiecka? alebo to voda prenasa zvuk a pocut ho dvojmo....jedno je take silnejsie a to druhe s trosku slabsim pulzom....
@bobbinka to druhe je tvoje 🙂 babatko ma taky rychly, cca 140-160 za minutu. taky isty zvuk, ale ovela pomalsi, znie tak lenivejsie, je tvoj.
baby ,ked som prvy krat hladal srdiecko bolo to asi dve hodiny,nemohla som mu nijek ublizit?teraz ho uz najdem hned..aj vy ste tak dlho hladali?
@beruska2327 ufff chvalabohu ;) som si myslela ci nas necaka nejake prekvapenie, ze tam budu dvaja krpci ;)
za mňa - doporučujem každej tehotnej ktorá chce mať istotu. Počúvam už od 9+4tt, niekedy sa darí viac, niekedy sa proste nedarí...neľaknite sa ak nič nenájdete, skúste to na druhý deň. Ja sa zbytočne s tým neožarujem iba ak mám obavy, alebo nutkanie že to chcem počuť. za začiatku som počúvala skoro každý deň, teraz raz do týždňa...
@borovica no dve hodiny je asi priveľa, ale ak to bolo iba raz asi to nevadí...ale radšej si dávaj pozor...ak nevieš nájsť do 5 minút, skús si nechať plný mechúr a počúvaj neskôr...alebo na druhý deň...

@mirka0817 ahoj a nemohla by si mi poslat link, z ktoreho si to objednavala, prosim?