icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

lucianna1312
31. jan 2014

@mirka0817 ahoj a nemohla by si mi poslat link, z ktoreho si to objednavala, prosim?

inull5
31. jan 2014

@lucianna1312 ahoj, ja mám ten monitor, je pár krát použitý, plne funkčný, ak by si mala záujem.

mirka0817
1. feb 2014

@lucianna1312 http://www.ebay.co.uk/itm/161189286455?redirect...
Dufam ze ti to otvorí, len ked som ho objednavala ja, tak poštovné bolo 9.99 a teraz je uz 19.99, takze by ta vyšiel este o cca 10€ drahšie

jatyono
5. feb 2014

Konečne som ho zohnala na www.angelsounds.sk . Necítim ešte pohyby a ked pocuvam srdiecko som ovela kludnejsia.
A vlastne pocuvame cela rodina 🙂. Uzasny pocit.

kami84
13. feb 2014

babeny,ak mate zaujem tak ho predavam za 22 aj s postovnym..foto v bazare

michaela0305
15. feb 2014

Ja som tento monitor nemala ale viete co je dobry monitor vas partner... moj manzel vzdy ked prisirl s prace prilozil ucho a pocuval...kym bol maly mensi tak pustal bublinky ktore je pekne pocut hovoril muz a ked uz bol vecsi a dobre otoceny tak pocul aj srdiecko.... a kedze od toho 20tyzna citit pohyby je to na nic...tiez som nad tym pri prvom rozmyslala ale naco....zbytocne vyhodenie penazi

jatyono
17. feb 2014

Mám ho už 2 týždne a uplne super. Necitim este pohyby a ked ho pocujem cez AngelSounds /kupila som na www.angelsounds.sk/, je tu skutocne so mnou 🙂

jatyono
23. feb 2014

kupila som ho za 32 eur aj s 2 CD /1 s hudbou/ a gélom 🙂
www.angelsounds.sk/sk/katalog/ozvy-plodu-angels...

ynett
23. feb 2014

@michaela0305 zbytočné vyhodené peniaze ako pre koho. Ja mám napr placentu vpredu a nie som najštíhlejšia, takže mne nie je počuť srdiečko priložením ucha, ani stetoskopom. Placenta tomu bráni. Aj pohyby je málokedy vidieť. takže pre takéto prípady je angel sounds super. A už len kvôli tomu že som na rizikovom po jednom MA takže pre kľud duše ho používam. 🙂

afrika
23. feb 2014

@michaela0305 skôr si myslím, že počul tvoj pulz.. ležala som v nemocke a bola tam kočka
, ktorá bola v 27 tt a sestrička dosť dlho každé ráno hľadala zvuk srdiečka stetoskopom.. pulzovanie v brušku (ale náš pulz) je bežné a dá sa aj zachytiť okom

michaela0305
23. feb 2014

@ynett, no mozno ano ja som tiez bola na rizikovom, ale nechcrla som to lebo si myslim ze by som raz nahodou nepocula a uz by som sa stresovala so je z babom.... prajem vela zdravicka pre teba aj pre male 🙂

ynett
24. feb 2014

@michaela0305 dakujem 🙂

slavinkas
24. feb 2014

Ahojte, ja mam doma tento monitor tiez. Srdiecko pekne pocut. Zatial sme to pouzili len 2x. Kupila som si to skor "pre radost" a aby aj manzel mohol pocut srdiecko. Ale viem si predstavit, ze vo vyssom stadiu ak by som mala obavy, ze babo sa niekolko dni nehybe, tak to pouzijem aj aby som bola spokojna, ze je OK.

biibiana
27. feb 2014

@adela177 Ahoj uz si predala ten angelsound ? 😕 🙂

lucindaa7
1. mar 2014

@biibiana ahoj ak by si chcela píš mi IP ja mam na predaj angelsound....nemam ho este nahodený v bazári ale..

vive
3. mar 2014

@lucindaa7 ahoj, chcem sa spytat, ci este mas na predaj ten angelsound, ak ano, mohla by si mi prosim poslat foto a co je vsetko k tomu a cenu ? Mala by som zaujem, dakujem. 🙂

jatyono
3. mar 2014

mam Angelsounds uz 3 týždne a stále je to lepsie. Uz ani nemam problemy s najdením srdiecka. Doporucujem www.angelsounds.sk za 31,90eur monitor+2CD+gel+kabel k PC

kvecia
Autor odpoveď zmazal
jatyono
3. mar 2014

@kvecia www.angelsounds.sk za 31,90eur monitor+2CD+gel+kabel k PC

kvecia
Autor odpoveď zmazal
jatyono
3. mar 2014

@kvecia hej su aj s takymi malymi sluchatkami do usi, ale tie su menej kvalitne

kvecia
Autor odpoveď zmazal
e_z
5. mar 2014

Ahojte kočky, ak ste používali AngleSounds, tak napíšte svoju skúsenosť aj do našej encyklopédie Wiki Modrý koník. Maminy, si to tam nájdu pekne usporiadané na jednom mieste. Dik
Miesto na pridanie skúsenosti je dole pod článkom: https://www.modrykonik.sk/angelsounds/
@lucynka258
@1katkas
@snopkulka
@vvia
@pink31
@mirka0817
@inull5
@jatyono

bobbinka
10. mar 2014

je mozne ze pocujem dve odozvy srdiecka? alebo to voda prenasa zvuk a pocut ho dvojmo....jedno je take silnejsie a to druhe s trosku slabsim pulzom....

beruska2327
10. mar 2014

@bobbinka to druhe je tvoje 🙂 babatko ma taky rychly, cca 140-160 za minutu. taky isty zvuk, ale ovela pomalsi, znie tak lenivejsie, je tvoj.

borovica
10. mar 2014

baby ,ked som prvy krat hladal srdiecko bolo to asi dve hodiny,nemohla som mu nijek ublizit?teraz ho uz najdem hned..aj vy ste tak dlho hladali?

bobbinka
10. mar 2014

@beruska2327 ufff chvalabohu ;) som si myslela ci nas necaka nejake prekvapenie, ze tam budu dvaja krpci ;)

zabka79
10. mar 2014

za mňa - doporučujem každej tehotnej ktorá chce mať istotu. Počúvam už od 9+4tt, niekedy sa darí viac, niekedy sa proste nedarí...neľaknite sa ak nič nenájdete, skúste to na druhý deň. Ja sa zbytočne s tým neožarujem iba ak mám obavy, alebo nutkanie že to chcem počuť. za začiatku som počúvala skoro každý deň, teraz raz do týždňa...

@borovica no dve hodiny je asi priveľa, ale ak to bolo iba raz asi to nevadí...ale radšej si dávaj pozor...ak nevieš nájsť do 5 minút, skús si nechať plný mechúr a počúvaj neskôr...alebo na druhý deň...

borovica
10. mar 2014

@zabka79 bolo to iba raz ten prvy krat,nemohla som to nechat tak bola som si strasne neista ☹ ale ked som nasl bol to skvely pocit.teraz pocuvam kazdy den raz a to hned asi 2 minutky pokial ho najdem 😉 tie dve hodky boli prerusovane ale boli....

borovica
10. mar 2014

@zabka79 nepytala si sa na to svojej doktorky?ci je bezpecny ze ho mas?