Môžem dať body s modrým macíkom dievčatku?
Moja 7 mesačná dcéra dostala body a je na ňom modrý macík. Myslíte, že je vhodné, aby som jej ho obliekala?
urcite NIEEEEEEEEE. Dievcatko by tym utrpelo velku traumu, ktora by ho prenasledovala cely zivot 😀
Nie, nerob to... V tej sekunde ako jej zapneš posledný patent, sa zatrasie zem roztvorí sa a zo samého pekla sa vynorí Lucifer a stiahne vás dole..
To akože myslíš túto otázku vážne??? Ak si len dieťa, čo sa nudí, tak dobre, ty z toho vyrastieš, ale ak máš skutočne dieťa a toto dokážeš riešiť, tak potom amen...
Tato otázka je snád len vtip 😲 😀
joj presne toto som potrebovala, dobre sa zasmiať na nejakej kktine 😀 😀
faux pas 😀
Joooj, to nerob, bude z nej lesba, a budu jej rast fuzy a chlpy na hrudi !!! Uz aj tam nasi nieco ruzove!
😀 😀 😀
...radšej nech ide piecť vianočné koláčiky, ako dávať takého priblblé otázky.....s prepáčením 🙂
v 21 storoci sa niekto spyta takuto otazku? A vychovavame rodove stereotypy🙂
Tato tema je skutocna alebo sa mi to len zda???Nemam slov 😖
určite jej to neobliekaj....modrá farba pre dievča - no hrúúúza ...a dúfam,že nemá modré oči 😀
@alena1166 moj syn ma ruzove tricko - chlapcenske ... modry macik na bodycku kludne mozes 😀
@alena1166 moja mala nosi aj modre nohavice a tricko a co na tom zeje dievca
@alena1166 Ja som dnes mala tazky den, tak nemam velmi chut sa na tebe smiat ako ostatne. Obliect jej mozes hocico, co uznas za vhodne. Ja by som to kludne obliekla aj ine modre, zelene, hnede oblecenie. Preto ze je dievca nemusi byt vzdy ruzovy cukrik 🙂
@alena1166 Zo srandy, co ta k tomu motivovalo? Ci len mne sa to nezda smiesne? :/ neviem.....
@alena1166 to myslíš vážne túto otázku ? 😕 😕 😕
ja už fakt prestávam rozumieť niektorým ľuďom, asi 😔
nedokážem si predstaviť, že v časoch, keď sme boli my malými bábätkami, naše mamy obehali polku bytovky, či dediny a pýtali sa na názor cudzích ľudí, pred tým, ako nás vyfintili (ale napr. aj nakŕmili, či kúpili nejakú hračku) 😀 😀
k veci: obleč, jej čo len chceš !!! je to tvoje dieťa a prd ťa do toho, čo si iní myslia.... hlavné je, či sa to páči Tebe, prípadne tvojmu dieťaťu (ale keďže dcérka má len 7 mesiacov je odkázaná na to, čo jej mamka po porade s inými tetami oblečie 😉 )
...mňa .ebne...
..trapne ako niekto musi zahanat nudu.. asi je tu malo zbytocnych otazok ktore pisali ludia s "neskutocnym" zmyslom pre humor...tak preco nepridavat dalsie stupidne fora vsak?
@alena1166 toto si hadam srandu robite, ze? coby nemohlo mat dievca modru farbu? to akoze dievca musi chodit len v ruzovom podla vas? aj chlapci nosia ruzove tricka a mikiny. nasmu simonkovi ruzova velmi pristane a mame ruzovy natelnik. a dievcata bezne nosia modre tricka, nohavice, mikiny, bundy, ziapky. vsetko.
si z vas robi srandu ludia... 😀
to tomu dietatu nesmies urobit!!! urcite by si tym narusila jeho vyvoj, a malo by dozivotne nasledky. a ak ma nahodou modre oci kup jej urychlene k ruzovemu bodycku ruzove sosovky...sa ti cudujem ze si to este neurobila :D :D
co si myslis, ze by ju ten modry medved kusol? Ved nie je zivy 😀 😀

preboha nieeeeeeeee