icon

Náhrada klasickej postieľky pre novorodenca

katarinakaufman
8. mar 2021

Ahojte žienky, keďže budem rodiť v zahraničí a po dvoch mesiacoch sa budem sťahovať, rozmýšľam nad kúpou nejakej náhrady za klasickú postieľku, aby sa to zbytočne potom neprenášalo. Máte nejaké skúsenosti napr. s cestovnými postieľkami, resp. nejakým hniezdom atď? Vďaka.

marcela64
8. mar 2021

@katarinakaufman a čo prenosná postieľka? Tá sa rýchlo zloží a nezaberie veľa miesta

katarinakaufman
autor
8. mar 2021

@marcela64 áno, aj to prichádza do úvahy, len či je to z hľadiska komfortu dobré pre bábätko.. Netuším, nechám si poradiť.

sunshine_18
8. mar 2021

Skus pozrieť mojžišov kôš 😊

amelie2017
8. mar 2021

Minipostielka chicco next 2 me. Lahka, spratna, vies si ju prirazit ku posteli. A vyuzijete min pol roka aj po navrate domov.

cookie29
8. mar 2021

A kde zijes? Ja tiez zijem v zahranici a napriklad tu sa postielky daju kupit z druhej ruky, prenajat a podobne... ja som nakoniec kupila Chicco Next2me lebo z druhej ruky ma vysla na zaujimavu cenu a lacnejsie ako prenajom...

andreatytler
9. mar 2021

@katarinakaufman Novorodenec kludne moze spat v prenosnej postielke. Matrac praveze ma byt tvrdy a tie prenosne postielky maju sietku na bokoch co je dobra ventilacia.

katarinakaufman
autor
9. mar 2021

@amelie2017 kukala som to, vyzerá to super, len spálňa je veľmi úzka, merala som priestor na postieľku a nezmestí sa tam😥

katarinakaufman
autor
9. mar 2021

@cookie29 v Švajčiarsku, pokukám asi nejaké bazáre, vďaka!

cookie29
9. mar 2021

@katarinakaufman no pokial nevlezie Chicco next 2me tak Koľko máš miesta? Ináč skús pozrieť vždy bude fungovať niečo ako FB marketplace, Vinted? A podobne.

marcela64
10. mar 2021

@katarinakaufman my sme tam dali matrac z postieľky a bolo to v pohode

seva22
10. mar 2021

My máme túto kolísku a super,da sa poskladať ked ju uz nepotrebujes,strany su z látky ale.pevne, z.jednej stranyvsa da odzipsovat