Ahojte mate niekto skusenosti s detskymi topankami DD STEP,ci sedia na dane cislo a treba sa riadit mierami vnutornej vlozky alebo zmerat vnutro topanky ,niekedy to robi rozdiel skoro 1cm...dakujem
Ja som zatiaľ kúpila 2x topánky tejto značky... Páčia sa mi kvalitou a hlavne ohybnosťou podrážky. Sú skôr pre širšiu nohu. Kúpila som cez internet a vždy som sa riadila rozmermi, ktoré na stránke uvádzali. Sedelo to.
Inak - nechápem ako môže byť rozdiel medzi mierami vnútornej vložky a vnútra topánok 1cm??
Ja som mala pre mensieho zimne a teraz jarne, topanocky su lahke a ohybne. Vidia sa mi vacsie, maly ma necelych 14 a stale dost velku medzeru pri 22. Vascie topanky pre starsieho som kupila raz a tie som musela zase vratit, kedze boli uzke a to som kupila 30, ked nosil maly 29. Netlacili az po vybrati vlozky.
Ahoj. Ja som kupovala cez bazarik v zime cizmicky s podrazkou co ma guličky nakreslene. Ta je naozaj veľmi makka a ohybna. Dobra alternatíva k skoro barefootu. Ale k veci. Veľmi ľahko sa ti môže stat ze topanka ma iný rozmer ako uvadzaju. Mne sa to parkrat stalo u inej značky, to iste číslo a rozdiel niekoľko kilometrov ale dosť podstatnych lebo jedny sú dobre a jedny sa vyzúvajú. A ja by som nikdy nekupovala iba podľa čísla. Vždy nozku aj topanku odmerať. Dieťa ti nepovie ze ho tlacia (väčšie už možno hej). Takže za mňa pravidelne merať nozku o koľko narastla a aj topanku keď príde domov
Sorry milimetrov
@jamabe tak mi to napisali vnut.dlzka topanky 20,2cm a dlzka stielky 19,2 cm tak teraz neviem ktorymi mierami sa mam riadit ,moja mala ma nohu 19 cm
@majka99999 takze ked mi mala nosi c.31 tak mam kupit vel 30?
@igiana mala mi nosi cislo 31 nozicku ma 19cm,a na topankach uvadzaju dlzku stielky 19,2 cm a vnut dlzku 20,2 cm tak mam aj tak kupit o cislo mensie?dakujem
@danielaksenzulakova ja by som vzala 31, tieto vacsie sedeli lepsie. Ono sa to vzdy da poslat spat. Ale my sme mali take trekingove a tie neboli ohybne ako tie pre mensie deticky.
@danielaksenzulakova ja som mu ich chcela kupit na neskorsie, na jesen, zdala sa mi fayn cena a aj kvalitne boli tie mensieho, ale tieto vacsie ma sklamali. Mozno tie standardne modely su ohybnejsie. Ja velkacovi uz asi cez internet kupovat nebudem, treba mu skusat, jedine, ze mam overene modely a kupim aj vacaie cislo.
@danielaksenzulakova celkom nerozumiem ze uvádzajú dve dĺžky, ja keď som dcérke pre istotu zobrala tu vačšiu sandálku tak jej bola veľká a nosit ich bude az toto leto.
@igiana oni uvadzaju na nete vnutornu dlzku a ja som sa pytala ci sa da vybrat vlozka a ci mi ju mozu premerat tak mi napisali :vnut.dlzka 20,2cm a dlzka stielky 19,2cm na znacke DD STEP
@danielaksenzulakova skus sa pozriet na nejake podobne/rovnake topanky na obuvkovo.sk, tam uvadzaju iba jeden rozmer
@igiana ALE VED ONI UVADZAJU JEDEN VNUTORNY ROZMER A JA SOM SI PYTALA ODMERAT STIELKU A VNUTORNY ROZMER A STIELKA ROBI ROZDIEL 1CM,TAK NEVIEM CO MAM BRAT DO UVAHY
@danielaksenzulakova hm, moja skusenost, neda sa spolahnut na to, aj samotne DD stepky maju rozne tvary a strihy, takze treba skusat. My sme ich uz mali niekolkokrat, skusali sme v obchode a celkom spokojni. Potom som sa niekde docitala, ze je to aj celkom alternativa k barefoot, co ma trochu potesilo, ale neskor som nasla, ze to nie je pravda. Nuz, skoda
@danielaksenzulakova ja som kupovala z obuvkovo.sk, tam bol 1 rozmer, to sedelo...
Ahojte, akú máte skúsenosť s čižmami ddstep ? Zháňam niečo pre chalanov vo veľ. 29 a 31 , ľahké, ale teplé , nepremokavé, aby im v tom dobre nôžka držala, ale aby neboli ako v lyžiarkach.
Ja milujem vsetky typy topanok D. D. Step, ci uz sandale, prechodky, cizmicky. Proste parada, lahunke, ohybne, krasne sedia
@veronicka1901 a inak nam sedia aj rozmerovo, mladsia nosi 20/21, kupila som jej na pechod 21 a su fajn a starsia nosi 29, tiez sedia. Treba mysliet aj na nadmerok, tooanky nesmu byt natesno.
Ahojte.daju sa niekde v ba ist aj pozriet a odskusat d.d.stepky?je nejaky obchod kamenny?dakujem.
Tak sme boli pozerať zateplené topánky a čižmičky D.D.Step, ale našim chalanom vôbec nesadli. Nohy im v tom plávali, krčilo sa im to okolo členkov. Po týždni chodenia v nich, by v tom určite šmatlali. V jednej obuvi ma predavačka presviedčala, že je to v poriadku, že to tak môže byť. V druhej mi predavač dal za pravdu, že nie, že im nesedia na nohe. Topánky naozaj treba vyskúšať. Nakoniec sme kúpili Protetika čižmičky.
@danielaksenzulakova rozdiel vzniká vtedy ak je na vložke pri päte taká vyvýšenina a meria sa bez nej. obvykle to ale robí rozdiel max 0,5 cm
@veronicka1901 Dobrý večer, našla som teraz túto diskusiu. Môžem sa Vás opýtať, plánujem kúpiť synovi prvé zimné čižmičky, rozhodla som sa pre značku DD Step...sú aj zimné čižmy ohybné? Veľmi mi na tom záleží a nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem veľmi pekne
@zuzik0516 ano, aj zimné su ohybne a velmi prijemne na nosenie u
Ahoj. Ja ich kupujem pravidelne a kupujem o cislo mensie, ak kupujes cez internet tak uvadzaju vnutornu dlzku, a ak ma moja dcera 35ku nohu, kupim jej 34 a su jej akurat.