icon

Odporúčaná detská kozmetika z drogérie pre bábätká

23. mar 2025

Ahojte, s ktorou detskou kozmetikou ste spokojné z drogérie? Zaujímal by ma aj prací prášok, starostlivosť o detskú pokožku, olej, krém, prípadne čo je fajn na zadoček. Tiež nejaku penu do kúpeľa... Čo je také že must have? Doteraz som používala iba weledu krém na umytie aj na zadoček. Lenže už má skoro 3 mesiace a chcem skúsiť niečo nové, osvedčené, len sa nemám s kým poradiť. A oplatí sa nejaká hračka z DM? Ďakujem za rady.

nikpa
23. mar 2025

3 mesačné bábätko nepotrebuje žiadnu kozmetiku, len kvalitné detské mydlo a krém na zadok, niečo ako rybia pasta alebo bepanthen. A premastovanie pokožky tiež len v prípade potreby a už vôbec nie olejom, to je prežitok.

autor
23. mar 2025

@nikpa pozerala som ten detský mandľový olej, teda kupem malú každý 3 deň a rozmýšľam aj nad penou do kúpeľa s levanduľou, ich značky. Má šupinky biele na hrudi, i chrbátiku a mastim ju s mandľovým z lekárne dva krát do týždňa po kúpeli...keďže sortiment DM nepoznám tak sa pýtam...

heminepa
Autor odpoveď zmazal
bubobubo29
23. mar 2025

Na pranie pouzivam uz pri druhej persil sensitive a na kupanie sebamed produkty aj umyvaciu emulziu aj telove mlieko 🙂 na zadok sudocrem. Penu sme zacali pouzivat az ked uz zacala sama sediet a tesila sa z toho a to tu saubar z dm co ma cuceriedkovu vonu, ta je paradna

tim23
23. mar 2025

My sme používali a teda ešte aj používame (2roky) Bioderma sprchový olej. v prípade potreby Bioderma abcderm krém.. A čo máme doma že stále po ruke ak treba, tak sudocrem na zadok. Prací gél Lovela alebo Bupi (kedy čo je v akcii)

adka897
23. mar 2025

Ja pouzivam pre 3mesacnu na pranie cocolino sensitive 🙂 kozmetiku mame sebamed ale niekedy jej davam do kupela penu z DM je na flaske taka velryba 🙂 a na zadocek sudocrem z rybiej pasty sme mali zapareniny 🙂 a mam aj z biolane cistiacu vodu co je pre mna must have krasne vonia a je vzdy jej s nou umyvam tvar a zadok po kakani 🙂

taktotedanie
23. mar 2025

Tak male dieta nepotrebuje ziadne oleje ci maste ze sa dieta leskne od hlavy po paty!
Periem od narodenia v detskom froschi- ten zvladne aj prve prikrmy a jedlo

enoula
23. mar 2025

Az budete mat nejaky kozny problem, tak la roche mlieko je super
https://www.alza.sk/maxi/la-roche-posay-lipikar...
V tom veku sa umyvali len cistou vodou, na zadok bola naj weleda, pripadne spiridea krempasta
Neskor na vlasy aj telo Bioderma
https://www.alza.sk/maxi/bioderma-abcderm-gel-m...
Penu mali ovela neskor, 2+