Ohrievač na fľaše

edajna6
14. jún 2023

Ahojte mamičky
Syn má 15 mesiacov , ja som sa vrátila do roboty. Chodievam aj na nočné smeny , čo znamená že syn ostáva na noc s manželom. Syn ešte pije u. mliečko večer po kúpaní a ešte sa zobudí asi tak nadránom okolo 4tej-5tej.
Vypije stále tak medzi 240 - 300ml.
Zatiaľ sme používali termosku do ktorej som zohriala detskú vodu aby sme mali na ráno hneď po ruke.
Rozmýšľam nad kúpou ohrievača pre manžela, aby som mu uľahčila , aby nedal studené alebo príliš horúce mliečko.
Rada by som prečítala vaše skúsenosti a rady kto aké používate a aj výhody/nevýhody tých ohrievačov. Rada by som prijala aj konkrétny typ ktorý kúpiť.
Ďakujem

lalala94
14. jún 2023

Ja mam znacku Lovi a je super. Velky pomocnik, ktory ulahci najma noci, pokial sa dieta budi na mlieko. Termoskou by som to uz nikdy neriesila. Ohrievacku zapnem, nastavim teplotu, hodim tam flasu, a ked sa mala v noci zobudi, z davkovaca dam UM a je to. Odporucam aj ked ty uz mas vacsie dieta. Otazne je ako dlho z neho budes mat uzitok.

nafka0483
14. jún 2023

@edajna6 Ja som mala nejaky uplne lacny a vzdy ked zopol zohrievane tak to tak tuklo (podobne ako rychlovarna konvica), cize v noci priamo pri hlave ma to rusilo. A tiez niekedy "presvihol" nastavenu teplotu.

Pozor si daj na to aby tam vosla flasa, na ktoru je zvyknuty, kamoska chcela dat zohriat u mna a jej flasa bola sirsia a nevosla. Ja som si citala recenzie a tam pisali ze Avent vojde, tak som mala istotu.

Vyhody - udrzuje nastavenu teplotu. Do flasky das presne mnozstvo vody, nechas zohrievat, do davkovaca mlieko a v noci aj po tme presypes mlieko, potrasies a podavas.

nafka0483
14. jún 2023

@edajna6 A odporucam pozriet bazar ;)

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
edajna6
autor
14. jún 2023

@lalala94 vedela by si mi presne aj nejaký link poslať aký typ ohrievača máš? Ďakujem

katesocka
14. jún 2023

My máme Bauer, nastavím na koľko stupňov má ohriať vodu a priebežne tú teplotu udržiava. Čiže v nej mám fľašu s vodou celý deň.

cyberk
14. jún 2023

Mali sme Beurer a Lovi, Lovi bola topka, lepsie premyslene. Inak nemate mikrovlnku? My uz len tu pouzivame na ohrievanie vody

snehulak77
14. jún 2023

Máme Beurer taký obyčajný, sme spokojní. Vôbec nevydáva zvuky ako tu písala kocka vyššie, že jej ohrievacka to robí, to by bolo otravné.
V noci fungujeme takto a som spokojná, a to ma malý už dva roky. V noci som hrozne lenivá. Aj to miešanie teplej a studenej ma otravuje vtedy

beata_k
14. jún 2023

@edajna6 Bauer. Super vec. Ale v podstate akykolvek je dobry. Hlavne nekupuj drahe, je to zbytocne. Zapnes, das vodu do flase a ked si dieta vypyta UM, tak len prihodis do teplej vody um a mas hotovo. Ziadne cakanie a prelievanie teplej a studnej vody.

beata_k
14. jún 2023

@jj298 Ohreje na teplotu aku nastavis a udrziava ju. Mozno si mala vadny kus ked voda bola horuca.

lalala94
14. jún 2023

@edajna6 ja mám tento ohrievač: https://www.alza.sk/maxi/lovi-ohrievac-flias-bi... ale skús pozrieť radšej bazár napr. tu na MK. Ja ho používam +/- od druhého mesiaca dcéry, čiže mne nevadilo kúpiť nový, ale ty už máš väčšie dieťa a možno ho nebudeš až tak dlho používať. 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz