icon

Oplatí sa ísť na nákup výbavičky do Poľska?

zuzcami
3. mar 2015

Ahojte mamičky,

oplatí sa ísť na nákup výbavy (od kočíkov, matrace, vaničky ...také väčšie položky)
do Poľska (Krosno, Nowy Targ) na trh, do mesta?
Aké sú cenové relácie napr kočíkov v porovnaní s cenami tu ( 😀 Michalovce napr.)
Ďakujem 🙂

jaama
6. feb 2016

@lubica285 ahoj. Boli sme vcera na skok v targu v tom obchode babyboo. A poviem ti ze sa to fakt oplati 🙂 kupili sme vanicku krasna zelena s obrazkami a teplometom za 6e , zavinovacku bielu so srdieckami za 8e a decku taku makucku za 6e.. 🙂 chcem tam objednat kocik a este tam pojdem nakupit nieco 🙂

lubica285
6. feb 2016

@jaama a cena kocika? 🙂

jaama
6. feb 2016

@lubica285 camarelo art limited..tyrkys za 380€. Je to trojkombinacia. Tu by sme za tu cenu mali len dvojkombinaciu... 🙂

lubica285
6. feb 2016

No tak viac ludi povedalo targ. Asi sa prevezieme

jaama
6. feb 2016

@lubica285 oplati sa isto..a ked ides napriklad vo strvrtok ked su aj trhy aj ten obchod..tak je to super 🙂

janicka2315
6. feb 2016

@jaama a ktore dni su tam trhy?

chrumka84
6. feb 2016

My sme kocik kupovali priamo na trhu, tam su najlacnejsie a maju tie iste, co v obchodoch. Kupili sme v 2012 trojkombinaciu za 270€ (normalne 290€, ale mal rozparany kryt na na vanicku). Uz ten model nevyrabaju, ale pozerali sme nove modely a vsetky vyzerali super, akurat sa mi zdali mensie. Vajko mi ale uz spatne pride nekvalitne.
Aka je kvalita tych vajok teraz?

jaama
7. feb 2016

@janicka2315 tusim stvrtom a sobota..ale niesom si ista...

janicka2315
7. feb 2016

@jaama dakujem...My sa tam chystame tuto sobotu,a kedze mam uz len mesiac do porodu tak dufam ze nepojdeme zbyticne 😊

jaama
7. feb 2016

@janicka2315 neboj urcite neodides na prazdno 🙂 ak na trhoch nic nekupis... ten obchod je tusim otvoreny do 15.00 🙂 potom daj vediet 🙂

majca1581
23. mar 2016

baby neviete mi povedať po kolko tam idu kociky camarelo art ?? dakujem 😉 🙂

majca1581
23. mar 2016

@jaama no ked 380 stoji tak to je dost ..tiez som chcela tyrkysový ..ale je to moc .. 🙂

jaama
23. mar 2016

@majca1581 nakoniec nám dali zľavu a trojkombinácia stála 350e.. inak tam kúpiš aj lacnejší..ja som mala vytipovaný a ten som chcela a chcela a chcela.. Inak na trhoch mali camarelo art za 320e, ale nie ten limited taký ako vzorovaný...ale obyčajný 🙂

majca1581
23. mar 2016

@jaama no ja chcem limited tyrkysovy .obyčajný nechcem.ten sa mi páči ten by som chcela ako ty. A kúpila si na trhu?

jaama
23. mar 2016

@majca1581 na trhu nemali tyrkys
.. my sme objednali v tom babyboo.. a dali zlavu..

majca1581
23. mar 2016

@jaama no a to objednas a este potom musis po neho ist ?? 🙂

jaama
23. mar 2016

@majca1581 ano musis si pon ist... ale tak urobili sme si vylet..kupili sme rodine kuracinu a par drobnosti na trhoch 🙂

majca1581
23. mar 2016

@jaama jjjjjaaaaaaj tak to potom sa mi neoplati ist do pl ..to asi objednam tu na svk 🙂
a vy kde ste boli v targu??

jaama
23. mar 2016

@majca1581 ved z levoce to mas blizsie ako ja 😀 tu su predrazene tie kociky.. ale uz ako ti je lepsie.. v meste v Novom Targu je ten obchodik babyboo.. 🙂

majca1581
23. mar 2016

@jaama ja viem moja ale ja uz mam pred porodom a mam malu srajdu 😒
keby vies netrebalo objednat a potom zasa prist po neho ta pohoda ale ked treba objednat a este ist po neho tak je to dost pre mna..

jaama
23. mar 2016

@majca1581 aha.. no jasne teraz kukam ze si 36tt... ako stacilo by objednat emailom..ale pon musis ist teda.. tak drzim palce aby si ho niekde objednala a cim skor mala doma 🙂

majca1581
24. mar 2016

@jaama a mozem sa opytat na trhu vobec nemali tento kocik ci ste nepozerali??
a ak sa da objednat emailom neviete mi poradit kde a kolko treba cakat na kocik potom by som poslala brata po neho ked tak ..dakujem 😀 🙂
ja sa uz ledva tackam som ako hroch takže mne uz tazko a ako sa poznam by som pol polska presla a to by som asi tam aj porodila ... 🙂

jaama
24. mar 2016

@majca1581 tento tyrkysovy vobec nemali na trhu... kukali sme ked sme boli 🙂 no na ich stranke je kontaktny email babyboo.nowytarg@gmail.com .. tam im skus napisat ze mas zaujem a kolko by stal, ja dom im vzdy poslala aj fotku aby nedoslo k omylu 😀 a trvalo to dva tyzdne kym volali ze je kocik tam.. Ja sa este tak v pohode citim..aj ked vobec nemozem spavat a potom som unavena.. uz nech mame drobcov doma 😊

majca1581
24. mar 2016

@jaama pôjdem im napísať. Či budú ochotní mi ho takto zajednat A keď nie tak kúpim iný. No ja nie že sa netesim ale už mám strach. Ja beriem diazepam na spánok. Ale keď som vysadila tak hrôza nemôžem spat ☺
Juj blíži sa to bože ako sa len bojím. Už budem mať dvoch nezbednikov. Inak ty odkiaľ pochadzas? Ďaleko je do TargU?

jaama
24. mar 2016

@majca1581 no napíš..oni odpisujú vždy doobedu, to asi keď sú aj tam v obchode.. Ja to ako tak zvládam s tým spánkom..nikdy som nespávala dlho.. no teraz mi chýba taký ten kľudný , že zaspíš a ráno sa zobudíš.. Ja sa tiež bojím lebo toto bude naše prvé.. ja z dedinky pri Brezne , ty priamo z Levoče?

lusswinki
24. mar 2016

Kocky, nahodou bavlnene plienky ste nekupovali? Akej su kvality? Kolko cca stali?

braute
24. mar 2016

@lusswinki My me kupovali plienky minulý september, na trhoch za 0.70 E a musím povedať, že sa oplatilo.Tu som pozerala ,že majú len také s riedkym tkaním, takmer ako hustejšia gazovina. Tam som objavila plienky , ktoré sú tkané na husto( ešte také aké som objavila zopár doma z éry socíku . Pozor v ich velkých obchoďákoch tiež predávajú také redšie.takže treba hľadať.

jaama
24. mar 2016

@lusswinki ja som kúpila na trhoch 10ks za tuším 7,50.. sú veľké a ako píše braute aj dobré také tuhé.. kúpila som aj sadu takých farebných v tescu a to sú fakt riedke

lusswinki
24. mar 2016

@jaama
@braute a v ktorom meste ste boli

jaama
25. mar 2016

@lusswinki ja nowy targ