icon

Oplatia sa nákupy v Nowom Targu v Babyboo?

lucka1987
25. feb 2011

ahojte. este je skoro , ale uz premyslam nad tym tak o dva mesiace navstivit Polsko a nakupit tam aj drogisticky tovar, ci postielku so skrinou, a mozno j kocar a podobne vecicky... bol niekto v tomto obchode? oplati sa? ake su tam cenove relacie oproti nasim? vdaka 😉

zuzanapp
1. máj 2013

@anicka.be co sme boli nakupovat my tam sa nedalo ale to bolo este v roku 2010, neviem ako teraz, @iwe4 no v baby boo sa oplati alebo ked som bola ja tak sa oplatilo a este je tam pri tom kruhaci co je pred targom tiez detsky obchod, ale ten bol drahsi a este v leclerku hore na poschodi, ale tam som len prkotinky nakupovala

eliska07
22. aug 2013

Viete mi niektorá prosím poradiť, či sa dá v Poľskom obchode Babyboo kúpiť fusak Lodger bunker? Alebo či náhodou nebýva aj na trhoch? Ďakujem 🙂

nevenka
28. aug 2013

Maju v tom obchode Baby Boo kociky znacky Camarelo, konkretne tie nove Camarelo Granada-Carera a v akych cenach? Neviete nahodou? Mam konkretne ten vyhliadnuty, ale ak by sa tam dal kupit lacnejsie ako u nas, bolo by to super. Alebo pripadne aj v inom obchode v Nowom Targu...Vdaka

ella10
23. sep 2013

ahojte neviete maju tam kociky znacky peg perego book plus alebo bebetto nico dakujem.

1zuzinka12
10. nov 2013

kočky, neviete mi poradiť po koľko sú športové kočiare??? a ktoré dni sa tam najviac oplatí ísť...ďakujem pekne 🙂

alenockap
16. nov 2013

baby nechystá sa tam niektorá z vás? Potrebovala by som zistiť cenu kočíka Graco symbio 3kombináciu,či sa mi tam oplatí ísť..

mattiatko
5. dec 2013

Stránka babyboo vôbec nefunguje,

originaltea
5. dec 2013

ahojte, majú v tomto obchode aj takýto štýl kočíkov?
🙂

vero_vero
7. dec 2013

ahojte...chcela som sa s vami podelit o moju skusenost s tymto obchodikom...ja osobne som bola sklamana. Kociarik,ktory sa vyraba v polsku (Tako City Move ) tam bol drahsi zhruba o 20e ako u nas v tt,pretoze je zrovna aj u nas v akcii,ceny tam mali celkovo velmi podobne tym nasim.Momentalny kurz tomu tiez nepomaha a majitel obchodu uz vobec,neda sa platit kartou,to znamena,ze ak chcete platit hotovostou v eurach,kurz si nadstavuje majitel,samozrejme tak aby este aj na tom zarobil.takze sa oplati najst zmenaren a vratit sa so zamenenymi peniazmi. Ani vecicky sa prilis neoplatia,postielky mali tiez rovnaku cenu ako u nas,takze ak idete z vacsej dialky tak neodporucam. +ak idete kvoly kociariku,radsej napiste mail ohladom toho,ci ho vobec maju na predajni a za aku cenu +aj v akej farbe,aby ste nemuseli zobrat len tu co vam ponukaju na mieste.my sme nekupili vlastne nic...okrem jednych ponozticiek,jedneho bodynka a hracieho slniecka,aj to sme kupili,ze aspon nieco ked uz sme tam,cena rovnaka ako u nas!

j_ank_a
16. jún 2014

baby, oplati sa ist do noweho targu skor vo stvrtok, alebo sobotu? koli ludom a tak...a neviete otvaracky??? dakujem

lulufa
23. jún 2014

to by aj mňa zaujímalo, neviete niekto tie otváračky?

zelenagw
2. júl 2014

Prosím Vás neviete ci tam predavaju kociky Dorjan alebo
Tako ????

vilma20
24. júl 2014

@zelenagw tako predavaju urcite, dorjan neviem....ale na webe sa niekde daju pozriet vsetky znacky....moja skusenost je ze sa tam az tak neoplati...kamoska chcela tako city a v babyboo vychadzal cez 500 € a v krosne ho kupila za 440 €

evafalcon
12. aug 2014

Vcera sme boli s manzelom v obchode baby boo v NT. Z mojej strany sklamanie. Je velky, ked potrebujete nieco surne, naraz, alebo mate vacsi obnos penazi k dispozicii na vybavu vasho babatka. Vtedy tam chodte. Maju tam strasne moc kociarov. Ja som sla hlavne kvoli Tako kociarom, trojkombinacia, aby som ich videla nazivo. Vsetky kociare co tam mali, boli prapodivnych farieb, mozno dva tri by som si vybrala z toho mnozstva. Obsluhovala nas babenka, ktora tam asi len brigaduje a kedze sa neda platiti kartou, len eura a zlote v hotovosti, tukala kurz z brucha do mobilu a ked sme s manzelom ratali ceny co tam mali napisane v zlotych podla NBS, tak babe to vzdy vyslo o 30-40 eur viac. Je jasne ze sa tam ludia naucili chodit a oni sa naucili ako s nimi obchodovat. Potom ze aspon postielku kupime, to mali len pri schodoch naukladane cela postielok a najlacnejsia bola za 90 eur v prepocte. Plus este matrac. A to sme sa uz radsej ani nepytali. Potom sme sklamani radsej sli domov a ani sme nekukali ine veci. Este jeden kocik nejaky camarelo sa mi videl, a uz som ho videla aj u nas nazivo a brigadnica mi zapotila cenu o 70 eur viac ako u nas mi nukala predavacka v kamennom obchode s komplet servisom. Ak sa chcete pokochat a vidiet nejaky kocik nazivo chodte, ale inak sa neoplati. Nemali ani ziadne akcie. Ani rabaty. Nic. A samozrejme ochota zlozit kociar z dvojmetrovej vysky aby ste si ho povozili bola nula bodov.

cariama
24. okt 2014

Tak ja mám takéto skúsenosti s obchodom babyboo v Nowom Targu: Pokiaľ som tam nakupovala, tak ako hovoríte, milé, ochotné predavačky. Kúpili sme si tam kočiar ADAMEX PAJERO 2 kombináciu. S vaničkou sme boli nad mieru spokonjí, pekný dizajn, veľká vanička ľahká manipulácia. Len keď sme prehodili športovú časť nastal problém po mesiaci používania nám nechcela držať jedna strana kočiara. Malý bol stále naklonený na jednu stranu a bála som sa, že keď pustí aj druhá strana, môže spadnúť. Kočiar som išla hneď reklamovať. Predavačky ho hneď bez problémov zobrali. Problém nastal ale keď som kočiar doviezla domov po reklamácii a po 2 týždňoch a chyba sa opäť zopakovala ......opäť do opravy a záruku na kočiar majú IBA ROK. Opäť mi vrátili kočiar "opravený" dokedy tátto oprava vydrží som sama zvedavá nakoľko záruka práve skončila. Keď som si prerátala cestu tam aj späť 3x kočiar na Slovensku by ma vyšiel lacnejšie a so zárukou 2 roky. Veď tú športovú časť začne človek používať až po pol roku veku dieťaťa a nestihne zistiť závady do 12 mesiacov od kúpi kočiara.

kacica444
25. apr 2015

ak niekto planuje velke nakupy tak aj ked sa vravi ze v Nowom Targu v Polsku je to biela tak sa sakra sekol. 😂😂😂😂😂.Dnes krasne spolocenske saty co tu kupujeme za 100 a viac e tam su za 30 az 40 e. kabelky trika kabatky uzasne podprdy fak si vyberete z kazdej oblasti super ceny a daju sa zjednat 😂😂😂😂😂. Onedlho ideme opet 😙😙😙 pozitivum da sa uz niekde platit aj kartami ☺☺☺

david93
25. apr 2015

čínske a ukrajinské šmejdy

luciatt
28. júl 2015

Prosim vas ktore dni je novy targ a ktore jablonka?

mamushka1212
31. aug 2015

Tak aj my sme navstivili obchodik baby boo v Nowom Targu a cakalo nas dost velke sklamanie.Ceny ako u nas. Ako sa tu pise vyssie o ochotnych predavackach, tak tie tam uz zrejme nepracuju. Kociky to iste co u nas, dokonca aj cenovo. Ocakavala som hlavne vacsi sortiment. Planovali sme tam kupit aj postielku, no vyber ziadny. Ostali sme fakt sklamani.

caitlin1986
10. sep 2015

Sklamanie - prišli sme 10 min. pred zatvorením, a ani nás nechceli pustiť dnu - že už majú pozmývané..Ja síce chápem, že chceli skončiť v normálnom čase...ale ja tiež pracujem s ľudmi a vybavujem klientov aj po záverečnej - hoci prídu aj v minútu zatvorenia.

jankabambulka1
24. sep 2015

neviete prosím odkedy sa predávajú vianočné stromčeky v NT ?

nikoletka45
16. jan 2016

Prosim Vas naozaj sa tam teraz uz neoplati chodit? Lebo sa chystame vo februari na komplet vybavu aj oblecenie, ale sme z Topolcian,tak aby sa nam ta cesta aj oplatila. Nechcem sa tam motat kvoli 1eurovym rozdielom

suzim
7. feb 2016

chcem sa spytat ako je to teraz s nakupom kociarov v polsku???? oplati sa tam kupovat??? vyjdu lacnejsie???? boli ste niekto v tomto obdobi v novom targu??? dakujem za kazdu informaciu

ssiinnkkaa
7. apr 2016

Suzim, nikoletka45 ja som bola na nákupoch dnes síce nie v baby boo ale na trhu a kociky tam maju trojkombináciu od 300€ s kožou 350€ ak chces celokožený tak 380€ na objednávku u nas v obchode idu ceny od 440€ co mi pride v pl lepsie , sady do postieľky 28€ aj s baldachynom a perinkou a vankusikom a obliekami+mantinely do postieľky , postieľky drevené som sa nepýtala ale na tie som sa pytala v Jablonke a tam boli ceny okolo 40€ za postieľku +20€ matrac, ale myslim ze v NT to bude lacnejšie lebo vsetko bolo v Jablonke drahšie na co som sa pytala takze určite sa oplatí, aspoň ja sa tam chystam uz nielen na vyzvedacky ale aj na nakupy 😀

mimika88
30. apr 2016

Chcem iba pridať skusenosť. Takže Babyboo mi už v dnešnej dobe nepríde o moc lacnejšie, síce neviem cenu kočíkov,pretože nemali značku, ktorú sme si vyhliadli na Slovensku,ale postielka tam stojí 65eur (samozrejme iba základ), čiže tak ako u nás. A aj ostatné veci, či už dupačky, košielky atd. tak tiež ceny ako u nás. Takže Babyboo už v dnešnej dobe moc neodporúčam. Neoplatí sa merať cestu. Jediné čo možem odporučiť je trh. Tam kupite presne tú istú postielku čo aj u nás za 45eur (základ) a keď chcete postielku+ matrac trojvrstový, vankúš, perinka, obliečky, baldachýn tak 90eur. Čo u nás stojí okolo 165eur. Komoda s prebalovacím pultom tam stojí 95eur a u nás cca 170eur. Čo sa týka kočíkov na trhu, tak pre nás bol hrozný výber. Bolo ich tam dosť málo a nepáčil sa nám ani jeden. Dajú sa tam,ale kúpiť ešte navyše obliečky do postielky 10eur (ak chcete na výmenu), a našli sme aj krásne bavlnené polodupačky jedny za 2,50eur a také maličkosti. Ale najviac som vdačná za postielku,tam je vidieť väčší cenový rozdiel a je krásna. 😀

zuzib1
17. jún 2016

ahoj Lucka, dneska sme navštivili tak vyhlaseny obchod v Nowom Targu, ale už tam ani nevkročime, tak neochotne predavačky sme nevideli ani v tom najposlednejšiom obchode z poslednych obchodov, ak máš troška peniaze, zajdi si radšej niekde na SK, možno, že daš troška viac za tie veci, ale lepšie
Celkovo tento obchod vobec nedoporučujem

janka7291
17. júl 2016

Tak pridávam aj ja skúsenosť s obchodom babyboo. Ja tiež celkovo ten obchod nedoporucujem. Ceny sú porovnateľné s našimi. Je síce pravda, že ak máte vyhliadnutú konkrétnu značku kočíka, kúpite ju tam pravdepodobne o niečo lacnejšie ako u nas. Ale pre mňa osobne bol ten obchod sklamaním. To už skôr odporúčam trhovisko...

zuzanka21
3. aug 2016

Ahojte baby boli ste tam teraz niektorá, oplatí sa tam vôbec ešte chodiť kvôli výbavičke?

khojova
11. sep 2016

Prosím vás maju v obchodíku babYboo aj kociky značky mutsy, oyster Zero?🙂 a postieľky s prebaľovacim pultom (komoda) dakujem

mimika88
12. sep 2016

@khojova Ahoj, majú tam aj značkové kočíky, no už si nepamätám či aj tieto značky (my sme hladali konktretné JANÉ-CROSSWALK) a JANE tam mali ale IBA muum,takže ako píšem maju aj značky. Mala som pocit, že cenovo presne ako u nás :/ Čo sa týka komody s prebalovacím pultom, tak tam tiež maju, ale opäť cenovo ako u nás. Komodu presne tú istu maju aj na trhu za cenu 90eur, takže o dosť lacnejšiu. 🙂