icon

Oplatia sa nákupy v Nowom Targu v Babyboo?

lucka1987
25. feb 2011

ahojte. este je skoro , ale uz premyslam nad tym tak o dva mesiace navstivit Polsko a nakupit tam aj drogisticky tovar, ci postielku so skrinou, a mozno j kocar a podobne vecicky... bol niekto v tomto obchode? oplati sa? ake su tam cenove relacie oproti nasim? vdaka 😉

Strana
z3
khojova
12. sep 2016

@mimika88 dakujem pôjdem pozriet uvidím 🙂

eva1155
22. sep 2016

Ahojte, minulý týžden sme boli v Targu na výbavičku aj na trhoch aj v Baby Boo - pre mňa osobne neskutočné sklamanie. Najprv sme boli na trhu, nakúpili sme tam prevažne len oblečenie a súpravu vankúš a paplón. Kvalita oblečenia je super, lepšie ako u nás, aj sa mi viac to oblečenie páčilo ale cenovo približne to čo u nás. S tym ze ta suprava paplon, obliecka, vankus, baldachyn, zavinovacka boli presne také ako sa dajú tu kupit, a este aj za taku istu sumu. Postielky na trhoch vychadzali okolo 40-60 € no tu sme tam nekupili, ze radsej kupime tu aj so zarukou, lebo poliaci sa mi nejako nepozdávali :D Potom sme išli do Boo a hrozne sklamanie, obchod má dva poschodia, kde hore sú vlastne kočíky, a postieľky, a dole nejaké oblečenie, cumle, a podobne..tam osobne sme skoro nič nekúpili, lebo sa mi tam nejako nič ani nepáčilo. Kúpili sme en nejaké cumle, ponozky, flasku, hracky a jedno tričko. Cakala som osobne ovela viac od toho, a taktiež ze tam kúpim uplne komplet vseto, no nebolo tak.

dominikuska331991
9. nov 2016

@lucka1987 mozem sa spytat de sa ten obchod v tom targu nachadza????

dominikuska331991
9. nov 2016

@eva1155 dakujem vam 🙂

dexter2016
Odpoveď bola odstránená
monchen
25. máj 2017

@eva1155 prosim ta ako sa dalo v boo platit? brali iba zlote ci sa dalo aj eurami resp. kartou?

eva1155
25. máj 2017

@monchen na toto ti odpovedat presne neviem..pocula som ze sa da aj eurami, ale my sme mali zamene zlote

monchen
25. máj 2017

@eva1155 dakujem za odpoved, medzicasom mi odpisali priamo z obchodu ze da sa aj eurami aj kartou

zuzana4141
25. máj 2017

My sme tam boli minulý rok. Odchádzali sme s komplet plným autom. Kociarik, matrac, vibracne kresielko, drobnosti. Bola som veľmi spokojná a aj sa to podľa mňa oplatilo. Kočiar 3-kombinacia ma vyšla na 350€ a je úžasný 🙂 dá sa tam platiť aj eurami to je pravda, ale nikto ti už nepovie aký majú kurz 😀 my sme si vybrali, čo chceme a odhadovanú sumu šiel muž do zmenárne vedľa zameniť 😉 a ušetrili sme ďalšie peniaze :-P

monchen
26. máj 2017

@zuzana4141 to je dobry napad 👍 Asi to spravime podobne. Inak aku znacku kociaru si si kupila?

zuzana4141
26. máj 2017

Neviem ako sa to píše presne. Taká dosť neznáma značka. Emjot myio. Vtedy som ani nevedela, čo od kočiara chcem. Išla som viac menej podľa dizajnu 😀 až doma som zistila, že má super priestrannú vaničku. Praktické vajíčko. Športová časť je super. Strieška sa dá úplne sklopit, malej tak nefuka ani nesvieti slnko a pritom vidí aj von 👍 akurát sa ťažšie dá dostať do košíka pod kočíkom, ale už som si zvykla. Ale košík je dosť priestranný 🙂

monchen
27. máj 2017

Tak ja uz to mam tiez za sebou. Nakoniec som kupila v Babyboo a som fakt spokojna🙂

elly23
25. sep 2017

Ahojte, tie co ste boli v Targu a kupovali postielku zmestí sa do auta??? Ideme totiz 4 a ideme octavkou na strechu nic nechceme davat. Aky rozmer zvykne mat a je balena v krabiciach alebo v sacku? Ďakujem

mimika88
25. sep 2017

Ahoj, tak my sme museli mať zadné sedačky sklopené aby nám tam vošla. Je balená v takej pozdlžnej krabici. Proste všetky časti postielky (strany) poukladané na sebe. Rozmery cca Dĺžka: 126 cm , Výška: 87cm. Tak odmeraj. 🙂 Možno ak pojdete combi tak zmestíte ale ak sedanom tak myslím že nie.

elly23
25. sep 2017

@mimika88 combickom vdaka velmi pekne

elly23
25. sep 2017

@mimika88 ja len preto som chcela vedieť, lebo chceme kupit postielky dve a sestra chce kupovat aj prebalovaci pult, ja vanicku a oblečenie...tak len preto ma to zaujimalo...

Strana
z3